2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

Kizlar iyi geceler kizlar dun aksam regl oldum.bugun oruc degildim.biraz kacirdim ama yapacak bir sey yok.yinede daha onceki aylardaki yediklerimden daha az yedim.bugun sahurda esime eşlik edicem ve yarin yine ayni saatte tartilicam.yalniz bugun farkettim evet kot pantolonum ac bucuk genislemis.demekki farketmesemde milimlik incelmeler var.insallah ödem de olmaz da yarin en dogru rakami bulurum.hadi bakalim son haftaya gircez.fakat ben istedigim rakama yinede ulasamadim.o yuzden ramazan sonrasida devam edcem

Kizlar iyi geceler kizlar dun aksam regl oldum.bugun oruc degildim.biraz kacirdim ama yapacak bir sey yok.yinede daha onceki aylardaki yediklerimden daha az yedim.bugun sahurda esime eşlik edicem ve yarin yine ayni saatte tartilicam.yalniz bugun farkettim evet kot pantolonum ac bucuk genislemis.demekki farketmesemde milimlik incelmeler var.insallah ödem de olmaz da yarin en dogru rakami bulurum.hadi bakalim son haftaya gircez.fakat ben istedigim rakama yinede ulasamadim.o yuzden ramazan sonrasida devam edcem
Bnmde son 4 adete. Ama acayip şişkinlik ve gaz var vücudumda. Dün biraz pide ve höşmerim tatlısı yedim. Bugün bi eksi beklemiyorum yani. Ramazanda bende istediğim kiloya ulaşamıcam gibi. Sonrasında da devam edicem

Kizlar gunaydinnn.ben tartildim bugun eksi 400 gram.cok harika bi düsus degil ama kotu de degil. Zaten kacirdigim gun baya fazla oldu bu hafta

Kizlar gunaydinnn.ben tartildim bugun eksi 400 gram.cok harika bi düsus degil ama kotu de degil. Zaten kacirdigim gun baya fazla oldu bu hafta
Benim 77,2. +700 gram. Çok.kötü vasat. Bu hafta bende dikkat etmedim :KK43:

Kızlar 65,4 olmuşum :110:
+ 800gr
Bugün regl olmam gerekiyodu ama daha olmadım balon gibi şiştim inş ondandır çünkü hafta içi baya 63 falan görmüştüm :KK12:

++++olan arkadaslari yanluz birakmak olmazdi 66.4 yani +500 gr buhafta oruc tutamadim cok da hafif beslendim ama dun aksam iftar cadirina gittim orda cok yedim atilmasin diye tutamadim yani kendimi
Onumuzdeki haftalara bakacagiz artik

Bende uzun süre tuttum kendimi ama artık vücut titremeleri başlayınca tatlı yemeye başladım. AğIR tatlı yemiyorum sütlü tatlı yiyorum onuda genelde sahurda yiyorum. Orta boy borcamda bi börek yapayım dedim 3 gündür ziyan olmasın diye sahurda onu yemeye çalışıyorum. Aslında bu zamana kadar herşeyi yedim ama azar azar. Zaten verilecek fazla kilo olmadığından çok az verdim ama gün boyu hiç oturmadan akşamı buluyorum. En fazla 5 saat uyuyorum. Bir haftadır hiç vermemişim hala 59.1 im.

Kızlar ben bi iki saat önce tartıldm 76,5 çıktım. Ben bu işi anlamadim

Kizlar sıkıntı yapmayin.ramazan ayı boyunca coguzamam hepimiz dikkatli olduk. Bu topikten yada baska bir arkadas vasitasiyla yeni bi baslik acar ordan devam ederiz.simdilik bu haftada dikkat edelim.sonra bayramda tatli ve cikolataya dikkat ettikmi tamamdir.ya kahvalti yapar oglen yemeyiz.sadece ara ogunlerle gecistirip aksam yeriz
Ya sabah sadece 1 bardak sut icip oglen ekmeksiz yiyip ara ogunlerlede aksam edip aksami az yiyip devam ederiz.fikri olan varsa paylasiriz zaten.yani sporsuz veriyor sonucta vucudumuz iyi degerlendirmek lazim bu sureci

Canım bende bi kaç bişeyler eklerim tiyo olarak. En son iftardan önce 76,2 çıktım ilginç bi şekilde. İnşallah bayrama 75 ile girerim

Ben de 88 kg a düşmüşüm arkadaşlar..İlk haftalarda olduğu gibi fazla kilo kaybı olmasa da buna da şükür diyorum

Kızlar kuzenim iki ay sadece tatlıdan, ekmekten, pilavdan uzak durarak 7 kilo vermiş. Baya da incelme görünüyo. Bence aynen böyle devam daha 15 gün oldu verdiğimz kilo çok iyi. Ben 18 günde 4 kg desek iki ayda 16 kg. O kadar olmasa da bi 10 veririm

Kusura bakmayın benimki biraz geç oldu.
Oglen 64.9cıktım.
Çok şükür artık 64u gördüm yanında 9u da olsa:KK70:
Bayrama 63 ile girmeyi düşünüyordum ama olmayacak gibi duruyor
Oldun bunada şükür hedefe az kaldı durmak yokkkk

günaydın kızlar anlaşılan hepimir regl dönemindeyiz bende birkaç güne kadar bekliyorum kabızlık sorun bıktım uğraşmaktan gerçekten. dün sabah 68,10 çıktım bu sabaha 69,10 bende anlamıyorum artık tartılmakta istemiyorum bence bu rakamlar sağlıklı değil. en doğru rakamı ramazan sonrası bulacağımızı düşünüyorum.

Günaydın arkadaşlar,

Ben cuma günü bildirmiştim durumu evde tartı olmadığı için Cumaları tartılıp söyleyecektim. 93 kg dum cuma günü.

Eğer olmaz derseniz bugün öğlende tartılayım.

İftar = 1 Kase kesme çorbası- 1 Porsiyon Beyti- 2 kaşık yoğurtlu patates salatası -1 güllaç 1 top dondurma(iftara davetliydim )

Ara = 2 bardak şekersiz açık çay

Sahura kalkamadım...

Günaydın arkadaşlar,

Ben cuma günü bildirmiştim durumu evde tartı olmadığı için Cumaları tartılıp söyleyecektim. 93 kg dum cuma günü.

Eğer olmaz derseniz bugün öğlende tartılayım.

İftar = 1 Kase kesme çorbası- 1 Porsiyon Beyti- 2 kaşık yoğurtlu patates salatası -1 güllaç 1 top dondurma(iftara davetliydim )

Ara = 2 bardak şekersiz açık çay

Sahura kalkamadım...
canım bugün tartıl bence cuma geç olur

X