2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

kusura bakmayın,bugün bildirebiliyorum
75,9 kg biraz daha zayıflamışım,inşallah bayramda 2 katı geri almayız.

gunaydin arkadaslar bu topik acildiginda bende katilmistim ama sadece baslangic ve bitis kilolarimizi yazicaz saniyodum hergun menu paylasilacagini bilmiyodum bu surecte foruma girememistim.maşallah herkes güzel kilolar vermiş.bende 1 haftada diyet yapmayıp karbonhidrat sayarak ve yediklerimi deftere yazarak 4.6 kilo verdim
başlangıç kilom 86.9
şimdiki kilom 82.3
1 haftadan sonra davetler başladığı için sadece dikkat etmeye çalıştım 1 kilo kadar almıştım ama dün tekrar başlayarak geri verdim şükür.geçen senede yapmıştım ilk hafta 6 kilo sonraki haftalar 1.5 kilo vererek zayıflamıştım şimdi yine uzun vadede k.h kısılayarak zayıflamayı düşünüyorum ama ara sıra vücudu şaşırtmak lazım bende forumdaki 5 günde 5 kilo diyetini yapıcam sadece 5 gün çünkü bayağı sayfasını okudum hien az 2 kilo en çok 6 kilo veren olmuş bende bir 3 kilo verip 7 li rakamları görmek istiyorum artık

Kızlar ben yine 67 yim malesef kilo vermem durum veremiyorum az yiyorum herseye dikkat ediyorum ama olmuyo metabolizma iyice durdu calismiyo resmen inşallah ramazanda sor a toparlani uzun süre aç kalmak bana kilo verdirmedi

Kızlar ben yine 67 yim malesef kilo vermem durum veremiyorum az yiyorum herseye dikkat ediyorum ama olmuyo metabolizma iyice durdu calismiyo resmen inşallah ramazanda sor a toparlani uzun süre aç kalmak bana kilo verdirmedi
CANIM BENCE HERKESİN METOBOLİZMASI DURDU ÇOK AZ YEMEMİZE RAGMEN KİLO VERİMİ ÇOK AZ

Merhaba kızlar bugün merak ettim tartıldım regl daha olmadım ama dünkü kiloma göre 500 gr az çıktı tartıda.. Demekki regl dönemindeki kilonuza takıp rejimi bozmayın gördüğünüz rakamlar gerçek değil :duduk:

en cok kilo regl doneminde veriliyormus ama regl bittikten şişkinlik gectikten sonra tartıda belli olurmus

Kizlar bence soyle yapalim.bu haftayida cok iyi degerlendirelim.bayramda da dikkat edelim yediklerimize.bayramdan sonrada tekrar sıkı sekilde baslayalim.ilk hafta verdigimiz gibi buyuk bi rakamla baslariz tekrar.ama bu hafta birazcikta eksi verip bayramdada hic almamak kaydiyla.ne dersiniz

Kizlar bence soyle yapalim.bu haftayida cok iyi degerlendirelim.bayramda da dikkat edelim yediklerimize.bayramdan sonrada tekrar sıkı sekilde baslayalim.ilk hafta verdigimiz gibi buyuk bi rakamla baslariz tekrar.ama bu hafta birazcikta eksi verip bayramdada hic almamak kaydiyla.ne dersiniz
Ben bu grubu çok sevdim zevkle devam ederim :nazar::nazar::nazar:

oyyyyyy zaryacımm benide eklemişsin listeye cok teşekkür ederim :KK68::KK36:bence harika olur grupta güzel etkileşim olmuş maşallah ramazandan sonrada devam edelim
sabah arkadaşımm geldi bir kaç kere sen ne güzel zayıflamışsın ne yapıyosun banada söyle dedi çok mutlu oldum iyice gaza geldim:-)evdekiler hemen anlayamıyor ama dışarıdan birileri hemen farkedebiliyor
dün patates günümdü zor geçmedi benim için regl oldum önce actifry da patates yaptım bol baharat ve çayla iftardada haşladığım patatesi rondodan geçirip pul biber ve reyhanla çorba yapıp içtim toplam 4 orta boy patates oldu bugünde sebze günüm kabak patlıcan biber ve domatesleri actifry de kızarttım lezzetliydi şimdilik zorlanmıyorum şükür
regl günlerinde vücut normalden daha fazla yağ yaktığı için diyeti sıkı tutmayı düşünüyorum

tekrar hoşgeldin canım. ben yeni yeni 1 haftadır bi incelme hissettim.toplam 3 haftada 2.9 kğ verdim.evet sporsuz iyi gidiyor bence.yalnız bende adet oldum.gerçi sahura kalkıyorum eşim yalnız kalmasın diye fakat gün içinde azda olsa yiyorum.ramazandan sonrada devam edecez.çünkü hepimiz bi şekilde veriyoruz.haftalık tartımlarımız bunu gösteriyor.bazımız daha çok bazımız az ama gidiyor kilolar bi şekilde.her hafta bunu görüyoruz.haftada verilen 400 gram bile 1 ayda 2 kiloya tekabul ediyor.ramazan sonrası inşallah devam edecez. öncelik hedefimiz ideal kilomuza ulaşmak.sonrada daha fit olmak:21:

valla baklavan var hergün ama güzel veriyorsun masallah.sahurun cok hafif ondan sanırım

Kilo çok hayatım ondan.

senin kilonda olsam bunları yesem kilo veremezdim elbette. Bir de dediğin gibi sahurda yememem işe yarıyor. Ramazandan sonra son hızla kiloları atıcam inşallah. Çok istikrarlıyım bu defa.

İftar = Yarım kase mercimek çorbası, bir porsiyon yumurtalı ıspanak, bir kase çoban salata , bir dilim pide

İftar sonrası = 2 adet şekerpare - 4 kupa şekersiz çay

Sahur = yulaflı yoğurt - meyve

X