- 1 Nisan 2014
- 416
- 241
maşallah ya sen baya verdin.çok iyi gidiyorsunBen de 88 kg a düşmüşüm arkadaşlar..İlk haftalarda olduğu gibi fazla kilo kaybı olmasa da buna da şükür diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah ya sen baya verdin.çok iyi gidiyorsunBen de 88 kg a düşmüşüm arkadaşlar..İlk haftalarda olduğu gibi fazla kilo kaybı olmasa da buna da şükür diyorum
canım bugün tartıl bence cuma geç olur
CANIM BENCE HERKESİN METOBOLİZMASI DURDU ÇOK AZ YEMEMİZE RAGMEN KİLO VERİMİ ÇOK AZKızlar ben yine 67 yim malesef kilo vermem durum veremiyorum az yiyorum herseye dikkat ediyorum ama olmuyo metabolizma iyice durdu calismiyo resmen inşallah ramazanda sor a toparlani uzun süre aç kalmak bana kilo verdirmedi
İnş öyle olur balon gibi şiştimen cok kilo regl doneminde veriliyormus ama regl bittikten şişkinlik gectikten sonra tartıda belli olurmus
Ben bu grubu çok sevdim zevkle devam ederimKizlar bence soyle yapalim.bu haftayida cok iyi degerlendirelim.bayramda da dikkat edelim yediklerimize.bayramdan sonrada tekrar sıkı sekilde baslayalim.ilk hafta verdigimiz gibi buyuk bi rakamla baslariz tekrar.ama bu hafta birazcikta eksi verip bayramdada hic almamak kaydiyla.ne dersiniz
Tesekkurler canim.burdan birbirinize destek olup bu haftayi bilmiyorum şuanda ama ilk 3 haftadaki gibi kilo verirsek gayet iyi olcak.Ben bu grubu çok sevdim zevkle devam ederim
Masallahya.boyuna gore ideal kilona ulasmissin.boylarimiz ayni sayilir.ama 6 kilobendenzayifsin.super ya darisibasima.spor yapiyormusun.canlar geç yazabiliyorum ben hep üzgünüm 61.7 -600 gram gitmiş
oyyyyyy zaryacımm benide eklemişsin listeye cok teşekkür ederim bence harika olur grupta güzel etkileşim olmuş maşallah ramazandan sonrada devam edelimKizlar bence soyle yapalim.bu haftayida cok iyi degerlendirelim.bayramda da dikkat edelim yediklerimize.bayramdan sonrada tekrar sıkı sekilde baslayalim.ilk hafta verdigimiz gibi buyuk bi rakamla baslariz tekrar.ama bu hafta birazcikta eksi verip bayramdada hic almamak kaydiyla.ne dersiniz
valla baklavan var hergün ama güzel veriyorsun masallah.sahurun cok hafif ondan sanırımİftar = Yeşil mercimek çorbası, sebze haşlama, bir dilim pide, salata
Ara= 2 dilim baklava - şekersiz türk kahvesi
Sahur = yulaflı yoğurt
valla baklavan var hergün ama güzel veriyorsun masallah.sahurun cok hafif ondan sanırım