Bnmde son 4 adete. Ama acayip şişkinlik ve gaz var vücudumda. Dün biraz pide ve höşmerim tatlısı yedim. Bugün bi eksi beklemiyorum yani. Ramazanda bende istediğim kiloya ulaşamıcam gibi. Sonrasında da devam edicemKizlar iyi geceler kizlar dun aksam regl oldum.bugun oruc degildim.biraz kacirdim ama yapacak bir sey yok.yinede daha onceki aylardaki yediklerimden daha az yedim.bugun sahurda esime eşlik edicem ve yarin yine ayni saatte tartilicam.yalniz bugun farkettim evet kot pantolonum ac bucuk genislemis.demekki farketmesemde milimlik incelmeler var.insallah ödem de olmaz da yarin en dogru rakami bulurum.hadi bakalim son haftaya gircez.fakat ben istedigim rakama yinede ulasamadim.o yuzden ramazan sonrasida devam edcem
Benim 77,2. +700 gram. Çok.kötü vasat. Bu hafta bende dikkat etmedimKizlar gunaydinnn.ben tartildim bugun eksi 400 gram.cok harika bi düsus degil ama kotu de degil. Zaten kacirdigim gun baya fazla oldu bu hafta
Ben aynı kaldım 60.5kgKizlar gunaydinnn.ben tartildim bugun eksi 400 gram.cok harika bi düsus degil ama kotu de degil. Zaten kacirdigim gun baya fazla oldu bu hafta
ihtimalle ödem dirKızlarrr moralim çok bozuk.
Dün akşam yemek yedikten snrs tartıya çıktım 79,4 gördüm
Şimdi çıktım, 77,2 çıktımçok üzgünüm neden böyle oldu şimdi. Regle 5 gün var. Ödem olabilir mi??
canım bugün tartıl bence cuma geç olurGünaydın arkadaşlar,
Ben cuma günü bildirmiştim durumu evde tartı olmadığı için Cumaları tartılıp söyleyecektim. 93 kg dum cuma günü.
Eğer olmaz derseniz bugün öğlende tartılayım.
İftar = 1 Kase kesme çorbası- 1 Porsiyon Beyti- 2 kaşık yoğurtlu patates salatası -1 güllaç 1 top dondurma(iftara davetliydim )
Ara = 2 bardak şekersiz açık çay
Sahura kalkamadım...