- 18 Ocak 2015
- 203
- 53
- 39
amınn arkdslr darıs bıze cınsıyetını bıan önce ögrenırız işllah...Selam kızlar az önce doktordan geldim. Bebeğim erkekmiş:) çok net şekilde gördük pipisini sağlığı da yerinde çok şükür Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Canım ben 13.haftamda 14 saatlik yolculuğa çıktım. Doktorum 2 saatte bir mola verip sıvı bişeyler almamı söyledi.Eğer düşük riskin yoksa şzin veriyorlar. Kendini çok yormadan ara ara uzanarak çıkabilirsin demişti. Sen yine de ara sor doktorunu istersen.yolculuk
tmm cnm cok tsk ederım cevabın için randevum ayın 10 unda o zaman gıdınce doktorumada sorarımCanım ben 13.haftamda 14 saatlik yolculuğa çıktım. Doktorum 2 saatte bir mola verip sıvı bişeyler almamı söyledi.Eğer düşük riskin yoksa şzin veriyorlar. Kendini çok yormadan ara ara uzanarak çıkabilirsin demişti. Sen yine de ara sor doktorunu istersen.
Merhabalar ben de nasipse 2016 ocak annesi olacagim. Bu ikinci hamileligim , oglum da 2013 Ocak bebesi . İlk hamileligim tup bebekle oldu, bu da dondurulmus embriyo transferiyle oldu cok sukur. Yani kardesi aslinda oglumun cift yumurta ikizi olacak aslinda . Esimin iznini bekledigimiz icin haken cinsiyeti ogrenemedik maalesef. Ve bu ikinci oldugu icin daha erken hissederim diyordum ama kilodan dolayi net hissedemedim daha.
hayırlı olsun cok sevındım sızın adınıza işallah bıan önce bızde ögrenırızzkızlar bugun doktora gittik. bebişimiz erkek :) darısı öğrenemeyenlere :)
hayırlı olsun cok sevındım sızın adınıza işallah bıan önce bızde ögrenırızz
işallah cnm saolasın...Tesekkur ederim. Bunun heyecani da bir baska. Ayaklar yukarda bas asagida duruyordu doktor bu pozisyonda gorebilicek miyiz dedi ama bi kipirdadi gozuktu. Siz de en yakin zamanda ogrenip merakinizi giderirsiniz insaAllah :)
Bizde gördük sonunda. Bizimde oğlumuz olcak inşallahkızlar bugun doktora gittik. bebişimiz erkek :) darısı öğrenemeyenlere :)
Bizde gördük sonunda. Bizimde oğlumuz olcak inşallahharika bir duygu
Doktorum 3 lü testi artık önermediklerinı, sonuçlarının çok yanıltıcı çıktığını gereksiz tedavi ve aminosentez durumuna girildiğini söyledi.