Bir gün anne olabilecek miyim

Kızlar herkese selam amh düşüklüğü ile çıktığım tüp bebek yolunda iki kez kimyasal gebelik yaşadım şimdi üçüncü transferimi olacağım Ocak ayında ama çok korkuyorum şu an bunları yazarken göz yaşları içinde yazıyorum inanın gücüm kalmadı yavaş yavaş kabulleniyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum resmen çevremdeki herkes evlenir evlenmez hamile kalıyor ben üç senedir her ay elim boş çok yoruldum ne olur bana dua edin lütfen…
Şu an bende gözyaşlari icinde yaziyorum 3.denemem tutmustu o kadar sevinmistim ki ama kalbi durdu kurtaj oldum simdi som kez denemeyi dusunuyorum etrafimda herkes hamile kimsenin birseyinde gözüm yok sadece bir evlat istiyorum bu bizim sinavimiz sabredersek mukafatlandirilacagimiza inaniyorum evet sabretmek inanilmaz zor ama başka caremiz yok hep dua ediyorum kendime ve evlat isteyen herkese allah cok büyük bize verecegi evlat ona zor gelmez vermiyorsa sinavdayız sabredip kazanalım insallah

Şu an bende gözyaşlari icinde yaziyorum 3.denemem tutmustu o kadar sevinmistim ki ama kalbi durdu kurtaj oldum simdi som kez denemeyi dusunuyorum etrafimda herkes hamile kimsenin birseyinde gözüm yok sadece bir evlat istiyorum bu bizim sinavimiz sabredersek mukafatlandirilacagimiza inaniyorum evet sabretmek inanilmaz zor ama başka caremiz yok hep dua ediyorum kendime ve evlat isteyen herkese allah cok büyük bize verecegi evlat ona zor gelmez vermiyorsa sinavdayız sabredip kazanalım insallah
Ah canım benim seni çok iyi anlıyorum ana toparlamak zorundayız 4.denemeni ne zaman yapacaksın

Ah canım benim seni çok iyi anlıyorum ana toparlamak zorundayız 4.denemeni ne zaman yapacaksın
Regl olmayı bekliyorum dondurulmusum da yok sıfırdan baslayacagiz ilk opuda 19 yumurtadan besinci gune gelen embriyom olmadı ikinci opuda 20 yumurtadan bir tanesi besinci gune geldi tuttu kalbi durdu dogru duzgun embriyom olusmuyor bunun stresi de var uzerimde

Bu konuyu 5. Tedavime başladığım ve sürekli ağlamaklı halde bugünde denk geldim. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. 29 yaşındayım ve görüyorum ki herkesle benzer duygular yaşıyorum. Bende artık merkezi görmek istemiyorum Bende kendimi 60 yaşında hissediyorum. Bende narkoz almaktan yoruldum. Tedaviye başlayınca yine tetikledim şuan sürekli ağlamak geliyor içimden. İlk tedavimde pozitif aldım sadece o bebeğimi kaybetmiştim her tedaviye başladığımda o günlere gidiyorum acım tazeleniyor sanki.. rabbim imtihanımızı kolaylaştırsn diyecek birşey yok maalesef..

X