Canım Allah yardımcın olsun. Bebişin de sağlıkla gelsin inşallah.Selam kızlar bir hafta onceki kontrolumde bebegin suyu sinirda dedi doktor. Dun de kontrol vardi su hala sinirda ayrica bebegin kalp atislari hizlanmis dedi. Persembe kontrol var duruma gore bebegi aliriz dedi. Dua edin hersey yolunda gitsin.
Dogumunu nerde yapaacaksin az kalmis seninde artik..İzmirdeyim malesef. Çok pahalı bişey düşünmüyorum. Cadillac, tokyo yada chico fln olabilir soobaby de güzel gibi. Bakcaz artık.
Özel çınarlıda yapacağım. Sen peki ?Dogumunu nerde yapaacaksin az kalmis seninde artik..
Bende cinarlida yapicam 23 aralikta minigim benle olucak ins..senin gun bellimi..Özel çınarlıda yapacağım. Sen peki ?
Evet gunleri sayiyoruz artik..ben hastane dk runa baslamistim ilk bastan asli iris e gidiyorum.evet sezeryan olucak riske atmak istemiyo dk. nereye gitsem zaten kiymetli bebek diye karsima cikiyor tup bebekBenim henüz belli değil. Çok az kalmış senin. Sağlıkla gelsin inşallah canım. Sezeryan mı olcaksın. Doktorun kim ?
Cuma kontrolüm var herhalde bi tarih verir tahmini bende sezeryan istiyorum. Hayırlısı. Senin bişey kalmamış ne güzel.Evet gunleri sayiyoruz artik..ben hastane dk runa baslamistim ilk bastan asli iris e gidiyorum.evet sezeryan olucak riske atmak istemiyo dk. nereye gitsem zaten kiymetli bebek diye karsima cikiyor tup bebek
Evet gunler gecmiyor artik 9 ayi nasil gecirdik anlamadim ama.su sayili gun gecmiyor.benimde cuma gunu son kontrolum var haftada bir oluyo kontroller son zamanlarda nst ye sokuyo her seferinde..carsambayada dogum var zaten..B
Cuma kontrolüm var herhalde bi tarih verir tahmini bende sezeryan istiyorum. Hayırlısı. Senin bişey kalmamış ne güzel.
Sezeryan düşünürsekte nst ye sokuyolar mı?Evet gunler gecmiyor artik 9 ayi nasil gecirdik anlamadim ama.su sayili gun gecmiyor.benimde cuma gunu son kontrolum var haftada bir oluyo kontroller son zamanlarda nst ye sokuyo her seferinde..carsambayada dogum var zaten..
Ben 3 oldu giriyorum nst ye haftada bire dustugunde kontroller her defasinda girdim sanci varmi yokmu diye emin olmak istiyor sanirim.cunku bazen anlasilmiyor sancilar.Sezeryan düşünürsekte nst ye sokuyolar mı?
Yolun sonuna geliyoruz hanımlar çok şükür ki rabbimiz bu güzel duyguyu bize nasip etti uykusuz gecelere hazır olun ve bu bebek için nelere katlandığınızı unutmayın. Bizim yolunuz daha uzundu. Biliyorum ki çok daha sabırlı anneler olacağız inşallah
Canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah. Darısı basımıza bMerhabalar . bizim tontisimiz dyanamadi 2015 Aralik bebesi olduhaftamiza gore onde oldugumuz icin bir de odemlerim artmaya baslamisti dr. Um 28 in de alalim dedi. Spinal Anestesiyle sorunsuz bir sekilde aldik kucagimiza oglumuzu. Cok sukur abisi gibi emmek icin ugrastirmadi minigim beni. Hepinize hayirli dogumlar , hayirli evlatlar diliyorum. Hayirlisiyla alin meleklerinizi kucginiza