2016 ocak anneleri :)

bende 2 kg aldım hamılelıgımden bu yana zaten normaldede zayıf biri degılımm...
Ayy en çok ben almışım:KK43: tedaviye başladığımdan beri 6 kilo aldım.doktorumada söyledim kızdı ve azıcık kısıtlama getirdi herşeye.aslında kendisi anlamamıştı kilo aldığımı ben söyledim arandim yani:)

Benim krem rengi oluyor genelde. Ama doktorum akıntıların dahada artacak demişti.

arkadaslar krem rengı yada kahverengı koyu kıvamlı akıntısı olan varmıı
Canim benimde 12.haftaya kadar hep old en son koyu sari oldu.çok şükür simdi yok.doktor en son muayenede plesentanin asagida o yapıyor sızıntı dedi.zamanla yukarı çıkarmış o.inşallah çıkacak ama o zamana kadar hep yatak istirahati verdi.sende bi kontrol ettir istersen

Canim benimde 12.haftaya kadar hep old en son koyu sari oldu.çok şükür simdi yok.doktor en son muayenede plesentanin asagida o yapıyor sızıntı dedi.zamanla yukarı çıkarmış o.inşallah çıkacak ama o zamana kadar hep yatak istirahati verdi.sende bi kontrol ettir istersen
arkadaslar bugun kahverengı akıntım fazlalaştı doktorumu aradım hemen gel dedı.gittık kontrol ettı plesantam aşagıya kaymış bebegım çok şukur ıyı sorun yok zamanla yukarı çıkar sorun yok yat dınlen dedı...birde ıkılı tarama sonucum çıkmış oran 1/367 çok şukur buda ıyı çıktı

selam kızlar 2 aydır mide bulantıları beni bitirdi resmen ne zaman kesilir fikri olan var mı ben daha hiç kilo almadım 1 kilo vermişim hatta dün doktor kontrolüm vardı erken aslında ama bizim yaramaz cinsiyetini gösterdi erkekmiş :)

arkadaslar bugun kahverengı akıntım fazlalaştı doktorumu aradım hemen gel dedı.gittık kontrol ettı plesantam aşagıya kaymış bebegım çok şukur ıyı sorun yok zamanla yukarı çıkar sorun yok yat dınlen dedı...birde ıkılı tarama sonucum çıkmış oran 1/367 çok şukur buda ıyı çıktı
Aynı sorunlarımız canim ama çok şükür benim yok suan bişey ama hep dinlemiyorum

Kızlar bugün benim fena kasik bel ve bacak agrim var, gece iki saat ya uyudum ya uyumadim agridan:KK43:normalmi bu yoksakorkmamgerekiyomu?

selam kızlar 2 aydır mide bulantıları beni bitirdi resmen ne zaman kesilir fikri olan var mı ben daha hiç kilo almadım 1 kilo vermişim hatta dün doktor kontrolüm vardı erken aslında ama bizim yaramaz cinsiyetini gösterdi erkekmiş :)

Hayirli olsun tebrik ederim. Darisi bizim basimiza bizde insaAllah 30 temmuzda cinsiyeti goruruz.
Ben tedavi sirasinda 3 kilo almistim. Hamilelikten sonra henuz kilo almadim.

gunaydinn arkadaslar.ben de son kontrolde 200gr almisim :) bir de progestan fitil ve pruluton igne kullanan var mi aranizda kacinci haftada birakiliyo.

Selam kızlar. 14 hafta 2 günlük bebeğim. Pazartesi doktora gideceğim, inşallah cinsiyetini öğrenebiliriz. Pazartesi yazarım neticeyi...

Selam kızlar az önce doktordan geldim. Bebeğim erkekmiş:) çok net şekilde gördük pipisini sağlığı da yerinde çok şükür Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

X