- 24 Ağustos 2008
- 326
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta önden gidiyomuş bebeğim. Doppler çekiminde okadar kıpırdaktı ki. Doktor iyi uyu hamileliğinde doğumdan sonra enerjiye ihtiyacın okacak dedi . Herşey yolunda çok şükür. Sizlerde be var ne yok tatlı annişler :)
Hanımlar merhaba. Ben de 2016 Ocak annesi olacağım inşallah. İçinizde şeker yüklemesi yaptıran var mı? Ben düşünmüyorum ama emin de olamadım. Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.
Bir de benim gibi aniden ve çok kilo alan var mı ?
Mrb lar tatlı anneler bende bugün 19+3 çok şükür herşey yolunda ilk gebeligim hareketlerini 17+0 dan beri hissediyorum çok güzel bişey bu kızım olcak insallh ben bayramdan sonra alisverise baslasammi diyorum bi tane şapka bi tane battaniye bide çorap seti aldım bu pazar siz basladinizmi yada ne zaman baslicaksiniz
Merhaba
Hayirli olsun. Henuz bu konuda doktorum bir sey demedi. Yani yukletirmiyim bilmiyorum o an ki duruma bagli. Aniden kilo almadim ayda 1 olarak gidiyorum simdilik.
Sizin kaçıncı haftanız? Ilk üç buçuk dört ay ben de sadece 2 kilo aldım, şimdi 23+3üm yani tam 6 ay olmak üzere ve ben son 2-2,5 ayda 11 kilo aldım. Dikkat etmeye de çalışıyorum ama birden bire şiştim işte
Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Çok sevindimSelamlar kizlar
Biz bugun ayrintili ultrasona girdik. Hersey cok sukur olmasi gerektigi gibi dedi doktor. Oglusumuzun keyfi yerindeydi. 387 gr olmus :)
Sağlıkla gelsinler inş :)Bende ocakta doğum yapıcam ikizlerim var benim ikisi de erkek allah izin verirsen ocak 15 te dünyaya gelicekler
İzmirdeyim malesef. Çok pahalı bişey düşünmüyorum. Cadillac, tokyo yada chico fln olabilir soobaby de güzel gibi. Bakcaz artık.Merhaba canim. Aynen gunler akip gidiyor. Hazirliklar devam ediyor. Bebek arabasi biz de henuz almadik bi karar veremedik. Begendigimiz modeller biraz fazla pahali. Istanbulda oturuyorsan 11-13 aralik anne bebek fuari var biz gidebilirsek oraya gitmeyi dusunuyoruz. Belki biraz uygun olmasi acisindan. Mamas papas urbo2 arkadasim tavsiye etti suan pahali ama. Gecen hafta soobaby arabalar indirime girmişti onunda model ve kullanimi guzeldi. Bir modeli tek elle acilip kapaniyordu ve hafifti. Benim kafam cok karisik bakalim neye karat vericez.