Bir gün anne olabilecek miyim

Kızlar herkese selam amh düşüklüğü ile çıktığım tüp bebek yolunda iki kez kimyasal gebelik yaşadım şimdi üçüncü transferimi olacağım Ocak ayında ama çok korkuyorum şu an bunları yazarken göz yaşları içinde yazıyorum inanın gücüm kalmadı yavaş yavaş kabulleniyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum resmen çevremdeki herkes evlenir evlenmez hamile kalıyor ben üç senedir her ay elim boş çok yoruldum ne olur bana dua edin lütfen…
Allah gönlünüze göre versin inşallah 🤍

8 defa aşılama oldum çok fazla hastaneye gidip geldim 3 senem hastane yollarında geçti çok umutsuzluğa kapılıp pes edicek gibi oldum ama etmedim her zaman Rabbimin bildiği vardır dedim ve 8 inci aşılamam da ve son aşılamaydı bu da tutmazsa tüp bebeğe geçicektik hiç umudum yoktu nasıl olsa tutmuyor demiştim tüp bebekte neler yaşayacağımı düşünüyordumki tuttu ve mucizem geldi. Şuan 5 aylık hamileyim. Rabbime güvenin herşeyin hayırlısını verir ve dualarım sizlerle en kısa zamanda nasip olsun ❤️
Amin canım bu güzel haberi almaya o kadar çok ihtiyacım var ki eşiminde benimde Allah razı olsun sende sağlıkla dünyaya getir inşallah

Bende 29 yaşımdayım canım bilmiyorum ne yapacağım eşim çocukları çok sever ona da ayrı üzülüyorum sürekli hadi transfer için gidelim diyor ama ben çok korkuyorum arkadaşlar bir bir baba oluyor
Haklısın canım. Biz yine canımızın ne kadar yandığını , ne kadar üzüldüğümüzü konuşabiliyoruz. Onlar bizim gibi değiller.

Cansucuğum herkese isimli isimsiz dua ediyorum ama bu sabah namazımda duamda sana yer vereceğim hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde kucağın dolsun inşallah

Kızlar herkese selam amh düşüklüğü ile çıktığım tüp bebek yolunda iki kez kimyasal gebelik yaşadım şimdi üçüncü transferimi olacağım Ocak ayında ama çok korkuyorum şu an bunları yazarken göz yaşları içinde yazıyorum inanın gücüm kalmadı yavaş yavaş kabulleniyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum resmen çevremdeki herkes evlenir evlenmez hamile kalıyor ben üç senedir her ay elim boş çok yoruldum ne olur bana dua edin lütfen…
3 yıldan fazla oldu, 2 olumsuz negatif denemem var. Üçüncüyü denemeye korkuyorum.
Sizi çok iyi anlıyorum, neler hissettiğiniz tahmin edebiliyorum.
Herkes hamile bir ben değilim diyor insan, bazen hiç olmayacak gibi hissediyor insan.
Ama güçlü olmaktan başka çaremiz yok. Çok yorucu ve çok zor bir imtihan.
Artık beklemekten yoruluyor insan. İsyan ettiğim çok oldu, ağladığımda.
Bazen hiç aklımda yok, bazen hiç aklımdan çıkmıyor. Ettiğim duaların karşılık bulmaması ayrı canımı sıkıyor.
Hayata geliş amacımız elbette bu değil ama kendi kanından canından bir evlada sahip olamamak o kadar zor ki...Bu konu hakkında satırlarca yazabilirim ama yazmak istemiyorum.
Nasip kısmet diyoruz ama bir yandan zaman geçiyor.
Benimle aynı zaman aralığında evlenen arkadaşlarımın çocukları yürüyor, yarım yarım konuşuyor...O kadar derin bir üzüntü hissediyorum ki...
Bir gün buraya hamileyim diye yazmak bizlere de nasip olur inşallah.

Merhaba, öncelikle rabbimden sizin için şifa diliyorum. Size naçizane bir kaç tavsiyem olacak. Lütfen biraz kendinizi dinlendirin, arka arkaya yaptığınız denemeler sizi hem psikolojik hem de bedenen çok yormuş bu belli. Eğer mümkünse 6ay-1yıl bi mola verin bırakın ilaçları kafanızdaki çocuk fikrini bir kenarda tutun ama umutsuzlukla değil. Yaşınız gerçekten çok iyi, hiçbir şeye geç kalmış değilsiniz. Dinlenme kararını verdiğinizde spora başlayın, sağlıklı yaşamaya devam edin. Çok iyi tarifler var AMH seviyesini yükseltmenize faydası olan. Onlardan faydalanın... Stresle ve o üzüntülü bekleyişle bu süreç çok yıpratıcı ve zor olacak. Meditasyon yapın, eşinizle bütçenize uygun aktiviteler yapın. Yani gerçekten bu işin sonunda her ne olursa olsun nasibiniz neyse onu yaşayacaksınız...

3 yıldan fazla oldu, 2 olumsuz negatif denemem var. Üçüncüyü denemeye korkuyorum.
Sizi çok iyi anlıyorum, neler hissettiğiniz tahmin edebiliyorum.
Herkes hamile bir ben değilim diyor insan, bazen hiç olmayacak gibi hissediyor insan.
Ama güçlü olmaktan başka çaremiz yok. Çok yorucu ve çok zor bir imtihan.
Artık beklemekten yoruluyor insan. İsyan ettiğim çok oldu, ağladığımda.
Bazen hiç aklımda yok, bazen hiç aklımdan çıkmıyor. Ettiğim duaların karşılık bulmaması ayrı canımı sıkıyor.
Hayata geliş amacımız elbette bu değil ama kendi kanından canından bir evlada sahip olamamak o kadar zor ki...Bu konu hakkında satırlarca yazabilirim ama yazmak istemiyorum.
Nasip kısmet diyoruz ama bir yandan zaman geçiyor.
Benimle aynı zaman aralığında evlenen arkadaşlarımın çocukları yürüyor, yarım yarım konuşuyor...O kadar derin bir üzüntü hissediyorum ki...
Bir gün buraya hamileyim diye yazmak bizlere de nasip olur inşallah.
Amin canım inan okurken kendimi gördüm yıpranmışlığını çok iyi anlıyorum ama düştüğümüz yerden kalkıcaz olana kadar deneyeceğiz ocakta yine transfer olacağım elimden gelen her şeyi yapıp gerisi nasip

Herşey olması gereken vakitte oluyor ve gerçekleşiyor siz o beklediğiniz her günü unutuyorsunuz Rabbim içinize çok başka duygular yerleştiriyor. Ben 8 defa tüp bebek bir defa aşılama ve sayısız yumurta takibi yaptım
2 opu 2 histereskopi 3 rahim filmi derken 8nci denemem de ikizlerim dünyaya geldi.
4 tüp bebek denemem de düşük kurtajlae yaşadım. Ağladım üzüldüm bazen boşverdim hep dua ettim artık deidm olmaması hayirlusu belkide zorlamamak lazım yaşim genç diye tedbir alıp denedim çok vakit kaybetmek istemedim.8 yıl sora hamileliğim sağlıklı bir şekilde oldu. Herkesin hemen oluyor değil herşey vaktinde ve saatinde oluyor herkesin başka imtihanı zorlukları var biz görmek istedigimiz tarafı goruyoruz okadar. Mümkün olduğunca yürüyüş dua kafanızı dağıtmak için birşeyler yapın bedeninizi dinlendirin zaman taniyin yazıldığı vakit hepsi olacak belki gayretiniz vesile olacak belki teslimiyetiniz. Allahim bu yolda ugrasam herkese kolaylık nasip etsin.

Yalnız degilsin cnm bende tükendim
Merhaba, inanın bu yolda hepimiz aynı duygulardayız. Yalnız olmadığınızı biliyorsunuzdur teselli olmasa da. Benim de 3. denemem ve bu da olmazsa nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Yazılacak hiçbir şey teselli etmez. O yüzden uzatmayacağım ama aynıyız bunu bilin. :KK43:
Allah yardımcınız olsun, gerçekten yalnız değilsiniz. 3.denemem . Artık midem bulanıyor kliniğe girerken. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin.
Rabbim yardımcımız olsun ilk gebeliğim dış gebelikti ameliyatla sonuçlandı daha sonra iki kez de kimyasal gebelik oldu. Aynı soruyu bende soruyorum kendime. Çok zorlanıyorum bazen hiç olmıycakmış gibi geliyor.
Hiç umudunuzu kaybetmeyin kızlar. 4. Denememde oldu şok şükür. Pes etmemek gerekiyor. Sizleri o kadar iyi anlıyorum ki. Çok zor bir süreç ve sabır gerektiriyor. 4. Denememde yine olmadı diye bir ağladım size anlatamam. Hem kendime üzüldüm hem de emeklerime. Meğerse hamileymişim. Allah en yakın zamanda sizlere de nasip etsin inşallah 🙏🙏 Ben de 4 sene uğraştım. Kürler, tedaviler çok yıprandım. Allah nasip ettiyse mutlaka zamanı gelince olur...

Hiç umudunuzu kaybetmeyin kızlar. 4. Denememde oldu şok şükür. Pes etmemek gerekiyor. Sizleri o kadar iyi anlıyorum ki. Çok zor bir süreç ve sabır gerektiriyor. 4. Denememde yine olmadı diye bir ağladım size anlatamam. Hem kendime üzüldüm hem de emeklerime. Meğerse hamileymişim. Allah en yakın zamanda sizlere de nasip etsin inşallah 🙏🙏 Ben de 4 sene uğraştım. Kürler, tedaviler çok yıprandım. Allah nasip ettiyse mutlaka zamanı gelince olur...
Kucağınıza alınca o çektiğiniz çileleri unuttunuz mu? Anne olsam da unutamam diyorum. Gerçekten yıprandım, yoruldum...

Kucağınıza alınca o çektiğiniz çileleri unuttunuz mu? Anne olsam da unutamam diyorum. Gerçekten yıprandım, yoruldum...
Tabi ki o zorluklar kolay unutulmuyor ama inanın unuttum gitti. İlk doğduğu zaman 2- 3 gün hiç uyumadan bebeğimi izledim sadece. O uyuyorken bile yanında oturup izliyordum. Yemek yerken sofrada uykusuzluktan başım aşağı düşerdi o haldeydim. Şimdi 1,5 yaşında ama maşallahı var evi başımıza yıkıyor 😃

Ahh canim benim. Ağlama diyeceğim ama pek mümkün olmuyor. Bende çok ağladı. Teyze oldum hala oldum ama anne olamamıştım. Her hamilelik haberlerinde ağladım. En dibi gördüm. Dusuk amh., oligospermi, 3 negatif deneme , bir transfer iptali. Ama hiç umutsuzluğa düşmedim. Çok dua ettim. Çok şükür tek yumurta ile bebeğim 4aylik. Allah sabrımın mükâfatını verdi bana. Ama deneme yapmaktan vazgeçmedim. Sosyal aktivitelerden geri kalmadım. Kurslara gittim. Düşün en son ki transferimden 1 saat sonra İngilizce kursuma gittim. Benim mucizem şuan kollarımda. Burda takip ediyorum umutsuzluğa düşmüş kadınlara umut olmaya çalışıyorum. Çünkü çok az yumurtam oluyordu ve orta kalitede. Onlarda tutmuyordu maalesef. Ama en son tek yumurta ile şimdiye kadar ki en kaliteli embriyo 4ab ile oldu kızım. Bursa Uludağ üniversitesinde yaptırdım bu arada coook memnunum.. sabrın sonu selamettir...

İnstagramda birgebeningunlugu Ebru hanım bu konuda çok bilinçli bir şekilde yardım ediyor bi şansınızı deneyin

X