2016 ocak anneleri :)

Benim de ikinci oglan geliyor hayirlisiyla insallah. Uclu test once de yaptirmadim simdi de yaptirmayacagim. Hatta bunda seker yuklmesi de yaptirmiyacagim. Zaten tatildeyim Ekime kadar . Ayrintili ultrasonu yaptiririm donunce insallah

Selam kizlar nasilsiniz? Bizim bebise erkek demisti doktor iki hafta once gittigimde de baya bi bakti bu koza benziyor dedi ama emin olamadi. 12 eylule ayrintili ultrasona randevu aldik. Bakalim o zaman ne cikacak :) sizler ayrintili icin randevu aldiniz mi?

1 hafta önden gidiyomuş bebeğim. Doppler çekiminde okadar kıpırdaktı ki. Doktor iyi uyu hamileliğinde doğumdan sonra enerjiye ihtiyacın okacak dedi . Herşey yolunda çok şükür. Sizlerde be var ne yok tatlı annişler :)

Oh masaAllah. Cok sevindim. Benim de bir haftam kaldi kontrole. Cok ozledim bebegimi gormeyi.

Hanımlar merhaba. Ben de 2016 Ocak annesi olacağım inşallah. İçinizde şeker yüklemesi yaptıran var mı? Ben düşünmüyorum ama emin de olamadım. Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.
Bir de benim gibi aniden ve çok kilo alan var mı ?

Mrb lar tatlı anneler bende bugün 19+3 çok şükür herşey yolunda ilk gebeligim hareketlerini 17+0 dan beri hissediyorum çok güzel bişey bu kızım olcak insallh ben bayramdan sonra alisverise baslasammi diyorum bi tane şapka bi tane battaniye bide çorap seti aldım bu pazar siz basladinizmi yada ne zaman baslicaksiniz

Merhaba
Hayirli olsun. Henuz bu konuda doktorum bir sey demedi. Yani yukletirmiyim bilmiyorum o an ki duruma bagli. Aniden kilo almadim ayda 1 olarak gidiyorum simdilik.

Oh masaAllah ben de 17 haftalikken hissetmeye basladim. Bizim cinsiyet henuz kesinlesmedi. Kesinlesince bir iki bisey almak istiyoruz. Hevesimiz gecsin diye. Asil alis veris 7. Aydan sonra olur diye dusunuyorum.

Merhaba
Hayirli olsun. Henuz bu konuda doktorum bir sey demedi. Yani yukletirmiyim bilmiyorum o an ki duruma bagli. Aniden kilo almadim ayda 1 olarak gidiyorum simdilik.

Sizin kaçıncı haftanız? Ilk üç buçuk dört ay ben de sadece 2 kilo aldım, şimdi 23+3üm yani tam 6 ay olmak üzere ve ben son 2-2,5 ayda 11 kilo aldım. Dikkat etmeye de çalışıyorum ama birden bire şiştim işte
Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Ben 20+3teyim. Sizin ani kilo almanizla alakali seker yuklemesi yapmaniz iyi olur. Ona gore belki bir perhiz verebilir doktor.
Amin. Cumlemiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi.

Selamlar kizlar
Biz bugun ayrintili ultrasona girdik. Hersey cok sukur olmasi gerektigi gibi dedi doktor. Oglusumuzun keyfi yerindeydi. 387 gr olmus :)

Son düzenleme:
Merhabalar iki aylik tatilden sonra evimize donduk sukur . .... Kontrolumuzu olduk, keyfimiz pek yerinde , biraz suyum fazlalasmis seker yuklemesi yapalim dedi dr. 50lik yapildi cok sukur seker cikmadi ama onceki gebeligimdeki gibi b12 ve demirim dusuk. B12 icin ilac degil igne olacagim cunku gastrit oldugundan ilaclar fayda etmedi ilkinde de igneye donduk. Heee bu aradaa mecburen bu saatten sonra dr. Degistirdim cunku dr. Um hastaneden ayrilmis sa irim devlete gecmis. Ama su anki dr, um da cok bilgili ve de i!gili bir dr memnun kaldim.

Kızlar zaman akıp gidiyor. Hazırlıklar nasıl gidiyor? Bebek srabası alanınız var mı varsa fikirlerinizi alabilir miyim ?

Merhaba canim. Aynen gunler akip gidiyor. Hazirliklar devam ediyor. Bebek arabasi biz de henuz almadik bi karar veremedik. Begendigimiz modeller biraz fazla pahali. Istanbulda oturuyorsan 11-13 aralik anne bebek fuari var biz gidebilirsek oraya gitmeyi dusunuyoruz. Belki biraz uygun olmasi acisindan. Mamas papas urbo2 arkadasim tavsiye etti suan pahali ama. Gecen hafta soobaby arabalar indirime girmişti onunda model ve kullanimi guzeldi. Bir modeli tek elle acilip kapaniyordu ve hafifti. Benim kafam cok karisik bakalim neye karat vericez.

İzmirdeyim malesef. Çok pahalı bişey düşünmüyorum. Cadillac, tokyo yada chico fln olabilir soobaby de güzel gibi. Bakcaz artık.

Selam kızlar bir hafta onceki kontrolumde bebegin suyu sinirda dedi doktor. Dun de kontrol vardi su hala sinirda ayrica bebegin kalp atislari hizlanmis dedi. Persembe kontrol var duruma gore bebegi aliriz dedi. Dua edin hersey yolunda gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…