- 14 Eylül 2014
- 284
- 393
Bende Allah izin verirse ocakta anne olacagim..Rabbim tum bebek isteyenlere nasip etsin bu duyguyu..bizlerede bebeklerimizi saglikla kucagamiza almayi nasip etsin ☺☺☺☺☺Ocak Annelerimizin Burayaa ..
Ben herhangi bi sorunla karşılaştığımda bebeğime kıymayı istemeyeceğimden,ikili testi de yaptırmayı düşünmüyordum.Ancak eşim çok ısrar ediyor...İkili test değil benim 13.haftada gidiş derdim.Bebeğimi özlediğimden,bir de cinsiyeti hakkında fikir edinebilirim belki diyeKızlar ikili testi herkes yaptıracak mi yaptırmamayi dusunen war mi bazı doktorlar com gerekli derken bazıları gerek yok diyor
Ben herhangi bi sorunla karşılaştığımda bebeğime kıymayı istemeyeceğimden,ikili testi de yaptırmayı düşünmüyordum.Ancak eşim çok ısrar ediyor...İkili test değil benim 13.haftada gidiş derdim.Bebeğimi özlediğimden,bir de cinsiyeti hakkında fikir edinebilirim belki diyeAma bugün çok yoğun sarı akıntım ve kaşıntım var...Yarın bi gideceğiz bebeğe zararlı bi durum olmasın diye.gitmişken belki ikili testte aradan çıkar...Doktor uygun görürse tabi..Sen düşünmüyor musun yoksa canım yaptırmayı??
Aaaa MasaAllah dogal yoldan mi oldu cnm.hayirli olsun.evet daha riskli.insallah kimsede sorun olmaz.saglicakla bebislerimizi kucagimiZa Aliriz.
Ben ikiz bebek bekliyorum ikizlerde bu test ddoğru sonuç vermiyormus ama tek bebek bekleseydim de yine düşünürdüm bende kesinlikle kiyamam sonuç ne olursa olsun allah korusun inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı olur
ogret_menim: 41420760 .!.:Aaaa MasaAllah dogal yoldan mi oldu cnm.hayirli olsun.evet daha riskli.insallah kimsede sorun olmaz.saglicakla bebislerimizi kucagimiZa Aliriz.
Sarı akıntısı akıntıya doktorunuzun cevabını benimle paylaşır misiniz, aynı durum bende de varBen herhangi bi sorunla karşılaştığımda bebeğime kıymayı istemeyeceğimden,ikili testi de yaptırmayı düşünmüyordum.Ancak eşim çok ısrar ediyor...İkili test değil benim 13.haftada gidiş derdim.Bebeğimi özlediğimden,bir de cinsiyeti hakkında fikir edinebilirim belki diyeAma bugün çok yoğun sarı akıntım ve kaşıntım var...Yarın bi gideceğiz bebeğe zararlı bi durum olmasın diye.gitmişken belki ikili testte aradan çıkar...Doktor uygun görürse tabi..Sen düşünmüyor musun yoksa canım yaptırmayı??
tabiki paylaşırım canım;inşaAllah bi olumsuzluk yoktur..Sarı akıntısı akıntıya doktorunuzun cevabını benimle paylaşır misiniz, aynı durum bende de var
İkili testin bir zararı yok..Down sendromu gibi kromozomal problemlerin teşhisinde kullanılan ama kesinlikle %100 kesin sonuç vermeyen,ihtimal üzerine kurulu bir test...Testte doktorun yorumlaması çok önemli...Yani işinin ehli birinin yapması...Sakıncası;test yapıldıktan sonra herhangi bir olumsuzluk görülmesi üzerine anne adayının amniyosenteze yönlendirilip bu işlem sonrasında bebeğini kaybetme ve amniyo sıvısının azalarak bebeğin mikrop kapması riskine maruz kalması...Ve de o süre içinde babayla birlikte yaşadığı stres,kaygı...ikili testin zararı war mı ki ?
Ayyy bende de oluyor; ))kızlar benim sol tarafıma yerleşmişti. şuan doktor ortadan bakıyor ama ilk zamanlar soldan bakıyordu. elimi sol tarafama koyduğumda tık tık elime geliyor. annemlere diyorum bana gülüyorlar. sağ tarafıma koyduüumda olmuyor . hiç denediniz mi ?
Bugun doktora gittim.gecen gun ki doktorun olcumu garip gelmisti.bebegim gerideydi.bi de sari akintim Ve kasintim rahatsiz etti beni.bebisimi gordum.ultrasondan once cikolata yedim.benim muzur ayaklarini oynatiyordu.doktor cok hareketli dedi Allahim Muthis bisi bu,35 mm cik sey nasi kipir kipir icimde :))Sarı akıntısı akıntıya doktorunuzun cevabını benimle paylaşır misiniz, aynı durum bende de var
Ben 10+5 saniyordum ,10+3 musuz bugunki olcume gore.3 aydan once Ilac vermiyorlar.tek caresi génital bolgeyi temiz Tutup bol su icmek Canim..Evet ben normal dusunuyorum.Allah tan bi aksilik olmazsa.dogum Yapan arkadaslarim da bi terslik olmadigi surece normal dogum oneriyorlar.Rabbim su mubarek gunlerin hatrina o gunlerimizi de paylasmayi nasip etsinKac haftalik oldunuz masallah cinsiyeti soylemedimi benimde akintim vardi idrar yolu enfeksiyonu varmis ama bisey vermedi cumartesi bende gidicem bakalim cok merak ediyorum allah saglikla dogurmayi nasip etsin normal dogummu dusunuyosunuz
Bugun doktora gittim.gecen gun ki doktorun olcumu garip gelmisti.bebegim gerideydi.bi de sari akintim Ve kasintim rahatsiz etti beni.bebisimi gordum.ultrasondan once cikolata yedim.benim muzur ayaklarini oynatiyordu.doktor cok hareketli dedi Allahim Muthis bisi bu,35 mm cik sey nasi kipir kipir icimde :))
sari akintida tortu bile varsa normalmis bu arada.Ilac vermek istemedi ama kasintim icin pimafucin diye bi krem verdi.bi hafta Sabah aksam kullanicam.bol su icmek lazimmis.gobek fitigim da mevcutmus malesef.ama normal doguma engel degilmis Bu durum.
Son bi konu ikili test istemeyebilirim ense kalinligi normal ise.uclu taramaya Gelirsin 16.hafta dedi.Iki haftaaa cabuk gecsin lutfeeeen simdiden ozledimmm
Cok gecmis olsun.hamile kalmadan once gunde iki litre su iciyodum.simdi bi litreyi bulan'a kadar canim cikiyor.cok zor geliyor su icmek.Allahim sikintisizca gecirmeyi nasip etsin bugunlerimizi.dikkat et Kendine canim.ayy canım bende de var sarı akıntı ve çok toğun bir şekilde, kasıklarım ağrıyor vajina bölgemde de ağrı vardı, doktorum bana monural şase verdi ve antibiyotik verdi bol bol su iç dedi, test falan yaptı iltihap varmış idrar yollarımda, yani bol su içmek ne kadar önemliymiş meğer