Hayırlı olaun canımmmmm ama en kısa zamanda kan testiyle taçlandır gebeliğini :) benim sat 4 nisan :) ama ben 35 günde bir hastalanıyordum..Kizlr BN daha doktora gitmedm ama iki çizgi göründü cçok şükür hamileyim adet tarihm 30 mart.. Sizn kac
Neden korkuyorsunn ?bayanlar korkuyorum ama inşallah bende ocak annesiyim
bayanlar korkuyorum ama inşallah bende ocak annesiyim
Günlerimiz aynı seninlebende geldimmmm 2016 nın ilk bebeği benden gelebilir
2,5 ay önce kürtaj oldum boş gebelikten bununda öyle olmasindan hayallerimin yıkılmasından korkuyorum sevinemiyorm kimseye soyleyemiyorum eşimle aramızda konuşmaya bile korkuyoruz
amin inşallah hepimizin inşallahAllah yardımcı olsun canm korkma kotu dusunme. İyi düşünün iyi olsun
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kötüyü çağırma.. Rabbim bebeğini sana bağışlasın., :)2,5 ay önce kürtaj oldum boş gebelikten bununda öyle olmasindan hayallerimin yıkılmasından korkuyorum sevinemiyorm kimseye soyleyemiyorum eşimle aramızda konuşmaya bile korkuyoruz
amin canım inşallah hepimizin sizin son adetini kaç bi de dr gittiniz mi yada ne zaman gideceksinizKötüyü çağırma.. Rabbim bebeğini sana bağışlasın., :)
Benim adetim henüz geçmedi 1 gün daha var. Ama ben pko hastasıyım ve adetten hemen sonra yumurtladım. Adete 6 gün varken kanda önce silik gebelik testi snra da kanda öğrendim. Ayın 5.nde gittim 198 olan değerim 446 ya 2 gün sonrada 766ya yükselmiş. Perşembe günü doktora gidicem bakalım..amin canım inşallah hepimizin sizin son adetini kaç bi de dr gittiniz mi yada ne zaman gideceksiniz