2016 Ocak AnneLeri..

Cok gecmis olsun.hamile kalmadan once gunde iki litre su iciyodum.simdi bi litreyi bulan'a kadar canim cikiyor.cok zor geliyor su icmek.Allahim sikintisizca gecirmeyi nasip etsin bugunlerimizi.dikkat et Kendine canim.

amin canım benim sağol, ama iki gündür bol su içiyorum biraz rahatladım sanki ilaçlarda fayda verirse çok iyi olur, bırakmam bir daha suyu

ayy içeyim canım ozaman sade soda dimi içmem gereken
evet evet.meyveli dedikleri sey soda diil zaten canim.cok da zararli.normal insana bile.ben beypazari iciyorum.bakanlik sodalardaki nitrat duzeyi ile alakali calisma yapmis( nitrat vucutta belirli bir seviyeye ulasinca zehirleyebiliyor) Beypazari Sarikiz gibi markalar guvenilir cikmis.dusun yani Sade sodanin bile zararli olani var.ben de Beypazari iciyorum.Memleketimin sodasi

Allahtan evde de soda var ve beypazarı :)) sağol canım ya bilgi için, bu arada ankarayı severim bende orda doğmuşum :)

Suyu bende icemiyorum ya su bile bulantı yapıyor doktor her gittiğimdebol su iiç diyor ama bir litreye zor ulasiyorum

Suyu bende icemiyorum ya su bile bulantı yapıyor doktor her gittiğimdebol su iiç diyor ama bir litreye zor ulasiyorum
Canim sen bi de ikiz bebek bekliyorsun.suyu sakin ıhmal etme.sirf susuzluktan bi sorunla karşılaşma.eve yarim litrelik sulardan alın.onlarla icmek hem daha kolay hem de ne kadar ictigini takip edebilirsin.bol sulu gunler dilerim

İ

İnsallah canim. Haftaya 2 li tarama testimiz var. Sana gun verdilermi
Evet bende haftaya Salı gideceğim ense kalınlığına bakılacak ve ikili test yapılacak. Çok heyecanlıyım Allahım ıinsallah bir sıkıntı çıkmaz bebeklerimizde

KızlarCok zor durumdayım hic bisey yiyemiyorum yedigim anda cikartiyorun. Açlıktan ölcem. Ilac kullanip rahat geciren bana ilacın adini yazabilir mi Allah rizasi icin

bende senin gibiydim. suyu bile geri çkarıyordum. doktor bana dramamine verdi o iyi geliyor yiyebiliyorum hiç yoktan. ama sen önce doktora git canım keton değerine bakıyor besin alıp alamadığına . daha doğru tedavi uygular eğer besin alamadıysan en azından serum desteği verir. doktora bu ilacı söylersen senin içinde uygunsa yazar zaten.

Çok teşekkür Tamam doktoruma soylerim cok zor dayanılmaz birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…