- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
Cok gecmis olsun.hamile kalmadan once gunde iki litre su iciyodum.simdi bi litreyi bulan'a kadar canim cikiyor.cok zor geliyor su icmek.Allahim sikintisizca gecirmeyi nasip etsin bugunlerimizi.dikkat et Kendine canim.
amin canım benim sağol, ama iki gündür bol su içiyorum biraz rahatladım sanki ilaçlarda fayda verirse çok iyi olur, bırakmam bir daha suyu
Gunde bi tane de soda icmeye calis elifcik.bebisin ihtiyaci var su ara minerallere
evet evet.meyveli dedikleri sey soda diil zaten canim.cok da zararli.normal insana bile.ben beypazari iciyorum.bakanlik sodalardaki nitrat duzeyi ile alakali calisma yapmis( nitrat vucutta belirli bir seviyeye ulasinca zehirleyebiliyor) Beypazari Sarikiz gibi markalar guvenilir cikmis.dusun yani Sade sodanin bile zararli olani var.ben de Beypazari iciyorum.Memleketimin sodasiayy içeyim canım ozaman sade soda dimi içmem gereken
evet evet.meyveli dedikleri sey soda diil zaten canim.cok da zararli.normal insana bile.ben beypazari iciyorum.bakanlik sodalardaki nitrat duzeyi ile alakali calisma yapmis( nitrat vucutta belirli bir seviyeye ulasinca zehirleyebiliyor) Beypazari Sarikiz gibi markalar guvenilir cikmis.dusun yani Sade sodanin bile zararli olani var.ben de Beypazari iciyorum.Memleketimin sodasi
Hehehe isabet,Afiyet olsun kuzum...bi nevi Ankarali sayilirsin sendeAllahtan evde de soda var ve beypazarı :)) sağol canım ya bilgi için, bu arada ankarayı severim bende orda doğmuşum :)
Eligoo merhaba. Bizde senle ayni gun doguracaguz kismetse insallah.Gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) bu arada benim de 10+5 hemen hemen aynıymışız :)
Hehehe isabet,Afiyet olsun kuzum...bi nevi Ankarali sayilirsin sendekanim sana ondan isinmis demek :)))) yarasin sodalarr :*
Canim sen bi de ikiz bebek bekliyorsun.suyu sakin ıhmal etme.sirf susuzluktan bi sorunla karşılaşma.eve yarim litrelik sulardan alın.onlarla icmek hem daha kolay hem de ne kadar ictigini takip edebilirsin.bol sulu gunler dilerimSuyu bende icemiyorum ya su bile bulantı yapıyor doktor her gittiğimdebol su iiç diyor ama bir litreye zor ulasiyorum
Merhaba canım ne güzeeel ,sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah :) Birbirimize gaz verip normal doğum yapalım birde :))Eligoo merhaba. Bizde senle ayni gun doguracaguz kismetse insallah.
İnsallah canim. Haftaya 2 li tarama testimiz var. Sana gun verdilermiMerhaba canım ne güzeeel ,sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah :) Birbirimize gaz verip normal doğum yapalım birde :))
Evet bende haftaya Salı gideceğim ense kalınlığına bakılacak ve ikili test yapılacak. Çok heyecanlıyım Allahım ıinsallah bir sıkıntı çıkmaz bebeklerimizdeİ
İnsallah canim. Haftaya 2 li tarama testimiz var. Sana gun verdilermi
bende senin gibiydim. suyu bile geri çkarıyordum. doktor bana dramamine verdi o iyi geliyor yiyebiliyorum hiç yoktan. ama sen önce doktora git canım keton değerine bakıyor besin alıp alamadığına . daha doğru tedavi uygular eğer besin alamadıysan en azından serum desteği verir. doktora bu ilacı söylersen senin içinde uygunsa yazar zaten.
Kac haftaliksiniz ilk haftalar bende oldu batma seklinde ama simdi yok allaha sukur 11+6yiz bugun insallah seninde cabuk gecer yerlesirken oluyomuskızlar kasık ağrısı çeken var mı özellikle sol kasık
Kac haftaliksiniz ilk haftalar bende oldu batma seklinde ama simdi yok allaha sukur 11+6yiz bugun insallah seninde cabuk gecer yerlesirken oluyomus