2016 Ocak AnneLeri..

Çok şükürrrrr binnn şükürrr bitti düşük tehtidimizzz:) bugün gördüm küçüğümü büyümüşş ve harekett ediyodu doktorumuz hiç bir tehlike yok çok sağlıkle dedii:))))))))
Hadi gözün aydin,sağ salim kucağına almak da nasip olur InsaAllah boyU kac cm olmus soyledimi doktor?

Kac haftaliksiniz acaba benim 11+3 bugun iki gundur ara ara pit pit atiyo dr en son kac haftalik gitiniz nezaman cagirdi bi daha acaba

Bugün sırf sevk alıyım diye devlet hastanesinde yalan yanlış bi doktora gittim idrar testini bile benim lütfumla istedi,hele canım ben de diyorum 11 gün önce 20 mm olan bebeğim şimdi niye 25 mm olmuş diyorum,onu bile ölçememiş tahmin ettiğim üzere

mrb kızlar bende 8 haftalık hamileyim geçen gün konserve Dardanel ton balığı yedim 1 küçük kutu. içime süphe düştü acaba zarar vermiş midir? bilgilendirirseniz sevinirim

yaa nette dr ların bir kısmı öneriyo ne biliyim emin olmak istedim cevabınız için teşekkürler

Rica ederim.. evet yuksek civa içeren balıkları onermiyorlar ama bende iki kutu yemistim. Herhangi bir sıkıntı oluşmadi Doktoruna kontrole gittiginde sorabilirsin. Bende gidince sormayi düşünüyorum :)

yaa nette dr ların bir kısmı öneriyo ne biliyim emin olmak istedim cevabınız için teşekkürler
Canim sen yine de baligi taze tuketmeye calis.cig gidalar konserveler salamuralar hamislere gore diil.bi kere yedin diye bisi olmaz ama Merak etme.biz neler gorduk burda.aylarca hamile oldugunu bilmeden antidepresan kullanan rontgene giren ama turp gibi cocuk doguran hayirli olsun hamileligin

Çok şükürrrrr binnn şükürrr bitti düşük tehtidimizzz:) bugün gördüm küçüğümü büyümüşş ve harekett ediyodu doktorumuz hiç bir tehlike yok çok sağlıkle dedii:))))))))
Gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) bu arada benim de 10+5 hemen hemen aynıymışız :)

teşekkürrler bilgin için

Bende pazar gunu gkontrolde gördün hareket ettiğini çok değişik ve çok güzel bir duygu gerçektende:) ama düşük tehlikesi devam ediyor dedi doktor bakalım o da kısa zamanda geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…