Hadi gözün aydin,sağ salim kucağına almak da nasip olur InsaAllahÇok şükürrrrr binnn şükürrr bitti düşük tehtidimizzz:) bugün gördüm küçüğümü büyümüşş ve harekett ediyodu doktorumuz hiç bir tehlike yok çok sağlıkle dedii:))))))))
kızlar benim sol tarafıma yerleşmişti. şuan doktor ortadan bakıyor ama ilk zamanlar soldan bakıyordu. elimi sol tarafama koyduğumda tık tık elime geliyor. annemlere diyorum bana gülüyorlar. sağ tarafıma koyduüumda olmuyor . hiç denediniz mi ?
Kac haftaliksiniz acaba benim 11+3 bugun iki gundur ara ara pit pit atiyo dr en son kac haftalik gitiniz nezaman cagirdi bi daha acabakızlar benim sol tarafıma yerleşmişti. şuan doktor ortadan bakıyor ama ilk zamanlar soldan bakıyordu. elimi sol tarafama koyduğumda tık tık elime geliyor. annemlere diyorum bana gülüyorlar. sağ tarafıma koyduüumda olmuyor . hiç denediniz mi ?
Seda ikili teste gideceksen bir hafta sonraya randevu almalısın.Kac haftaliksiniz acaba benim 11+3 bugun iki gundur ara ara pit pit atiyo dr en son kac haftalik gitiniz nezaman cagirdi bi daha acaba
31.6 mmHadi gözün aydin,sağ salim kucağına almak da nasip olur InsaAllahboyU kac cm olmus soyledimi doktor?
Sağol cnm yolculuğumuzun en tehlikeli ilk bölümünü bitiriyoruz çok şkrHadi gözün aydin,sağ salim kucağına almak da nasip olur InsaAllahboyU kac cm olmus soyledimi doktor?
Kac haftaliksiniz acaba31.6 mm
Bugün sırf sevk alıyım diye devlet hastanesinde yalan yanlış bi doktora gittim idrar testini bile benim lütfumla istedi,hele canım ben de diyorum 11 gün önce 20 mm olan bebeğim şimdi niye 25 mm olmuş diyorum,onu bile ölçememiş tahmin ettiğim üzere31.6 mm
Bugün 10+3Kac haftaliksiniz acaba
mrb kızlar bende 8 haftalık hamileyim geçen gün konserve Dardanel ton balığı yedim 1 küçük kutu. içime süphe düştü acaba zarar vermiş midir? bilgilendirirseniz sevinirim
yaa nette dr ların bir kısmı öneriyo ne biliyim emin olmak istedim cevabınız için teşekkürler
Canim sen yine de baligi taze tuketmeye calis.cig gidalar konserveler salamuralar hamislere gore diil.bi kere yedin diye bisi olmaz ama Merak etme.biz neler gorduk burda.aylarca hamile oldugunu bilmeden antidepresan kullanan rontgene giren ama turp gibi cocuk doguranyaa nette dr ların bir kısmı öneriyo ne biliyim emin olmak istedim cevabınız için teşekkürler
Gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) bu arada benim de 10+5 hemen hemen aynıymışız :)Çok şükürrrrr binnn şükürrr bitti düşük tehtidimizzz:) bugün gördüm küçüğümü büyümüşş ve harekett ediyodu doktorumuz hiç bir tehlike yok çok sağlıkle dedii:))))))))
teşekkürrler bilgin içinCanim sen yine de baligi taze tuketmeye calis.cig gidalar konserveler salamuralar hamislere gore diil.bi kere yedin diye bisi olmaz ama Merak etme.biz neler gorduk burda.aylarca hamile oldugunu bilmeden antidepresan kullanan rontgene giren ama turp gibi cocuk doguranhayirli olsun hamileligin
Sağoun çok teşekkür ederim evet aynıyız sat la aynı gidiyoruzGözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) bu arada benim de 10+5 hemen hemen aynıymışız :)