2016 Ocak AnneLeri..

Gorunur canim.Benim 5+5 de 10.000di.degerin normal bence

Cok geçmiş olsun allah sagsalim bebeğinizi kkucağınıza aalmayı nasip etsin insallah sizin işiniz daha zor kan pıhtılaşmasını Nasil tespit ediyorlar
Kayiplar sonrasında bir dizi gen testi yyapıldı ve tespit edildi canım. Çok teşekkürler.

Kızlar selam ne alemdesiniz? Benim çok yoğun olmasa da bulantılarım var ve ağzımın hiç tadı yok :S bir de ilginç olan sabahtan ziyade akşam oluyor benim bulantılar, uyuyamıyorum yatağa giriyorum. Benzer durumda olanlar var mı? Bir de haftaya 11+3 de randevum var ikili test için. Acaba cinsiyeti de öğrenebilir miyiz çok mu erken bişiler almamak için zor tutuyorum da kendimi

Merhaba,
Tahmini söylüyorlar ikili testte. Ablam ikili teste 11.haftada girdi ,tahmini kız dedi doktor. Erkekse daha çok yüzde veriyorlarmış. Sağlıkla devam etsin hamileliklerimiz ve öğrenelim cinsiyetleri kuzularımızın

Cok ilginc benimimde bu hamileligim
Cok ilginc benimde bu hamileligimde aksam bulantim oluyodu aksam yemekten sonra ve yatinca en rahatta sabah oluyodum birde agzim zehir gibiydi peynir filan aci geliyodu simdi 12 haftaya girdik iyiyim kizimda sabah ve tum gun oluyodu bulantim bakalim bu ne olucak 20 sinde ikili test icin gidicem soylermi bilmiyorum cok merak edi y orum siz ogrenirseniz yazarsiniz hamileligimiz brnziyo bakalim ne olcak ne tarafta tasiyosunuz benim solda yumurtlamisim hayirlisi bakalim

Bi arkadaşımda da aynı belirtiler vardı erkek oldu onun :) etkisi var mı bilmiyorum tabi de. Sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyet gerçekten hiç önemli değil, insanız merak ediyoruz o ayrı :) 23 ünde de ben gidicem bakalım yazarım bi ipucu alırsam Bir de ne tarafta taşıdığımı yanı nerden yumurtladığımı bilmiyorum onu nası anlıyoruz ki?

Amiiiiin, inşallah :)

Bende 30unda gidicem ins.benim iki doktorumda soyledi soldan yumurtlamissin diye kafam karisti KK uyelerinin teorilerinden...Gec gidiyorum ki daha kesin sonuc alirim Belki

ya kızlar bişey sorucam vajina bölgem çok ağrıyor ve kasıklarımda 3-4 gündür birde çok akıntım var ve sarı sizde var mı böyle bir durum

Benim dr soyledi sol yumurtaliktan diye birde ilk haftalar hissettim batma seklinde simdide iki uc gundur atiyo sol tarafimda pit pit diye dr ultrason la bakarken sola bakiyo kizim sagdaydi hep saga tarafima bakiyolardi hakkimizda hayirlisi saglikli sihatlisi olsun insallah

Bende 30unda gidicem ins.benim iki doktorumda soyledi soldan yumurtlamissin diye kafam karisti KK uyelerinin teorilerinden...Gec gidiyorum ki daha kesin sonuc alirim Belki
Hımm bana bişi söylemedi doktorum o yönde. Buarada kafanız karışmasın sadece tahminlerimizi veya hissettiklerimizi paylaşıyoruz burada naçizane. Herkesin süreci ve yaşadıkları zaten farklıdır, aynı olmaz. Neyse hayırlısı olsun..

Onu bilemedim şimdi bana ortadan bakıyo gibi geliyordu hep :)) Aynen hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil. Umarım testlerimizde de hiçbir sıkıntı çıkmaz..

kızlar benim sol tarafıma yerleşmişti. şuan doktor ortadan bakıyor ama ilk zamanlar soldan bakıyordu. elimi sol tarafama koyduğumda tık tık elime geliyor. annemlere diyorum bana gülüyorlar. sağ tarafıma koyduüumda olmuyor . hiç denediniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…