- 26 Aralık 2020
- 430
- 291
- 53
Ben de ocakta inşallah transfet olucam benimde progestan değerim yüksek olduğu için taze transfer yapmadılar dondurdular size de 2. Adette gel dediler mi acabaOcak ayında transfer yaptıracak var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ocakta inşallah transfet olucam benimde progestan değerim yüksek olduğu için taze transfer yapmadılar dondurdular size de 2. Adette gel dediler mi acabaOcak ayında transfer yaptıracak var mı
Yok benim kendim dondurulmuş bekletmek istedimBen de ocakta inşallah transfet olucam benimde progestan değerim yüksek olduğu için taze transfer yapmadılar dondurdular size de 2. Adette gel dediler mi acaba
Anladım inşallah güzel sonuçlar alırızYok benim kendim dondurulmuş bekletmek istedim
İnşallahAnladım inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah ocakta belli mi transfer gününüzAnladım inşallah güzel sonuçlar alırız
Yok tarihi belli değil ocak ayı adetimde gidicem 2. Adetim olmuş olacak inşallah bi aksilik çıkmaz da olur transferİnşallah ocakta belli mi transfer gününüz
İnşallahYok tarihi belli değil ocak ayı adetimde gidicem 2. Adetim olmuş olacak inşallah bi aksilik çıkmaz da olur transfer
Ben Şuan adetimTransfer tarihi için adet beklemek çok heyacanlıydı ilk seferinde. Transfer iptal olduktan sonra nasıl hızlandırabilirim adeti de transfer günüm erkenden gelir diye düşündüm günlerce. Kafamda süreler hesaplıyordum. Sonra bir serinlik geldi üstüme saldım valla. Belki de adetlerim düzenli olduğu için tuzum kuru, biraz gecikmeyle de olsa geleceğini biliyorum. O kadar hormon ilacı çok stres yaratıyor vücutta, kendimi rahat bırakma noktasına geldiğim için şükrediyorum.
Şuan için benim ilk haftası gözüküyor bu ay 28 inde gözüküp ayarlayacağız günOcak ayında transfer yaptıracak var mı
Nerede olucaksınız acaba benim de kasım da toplandı şimdi ilaç kullanıyorum 28 inde kontrol ile ocağın ilk haftasına transfer günü belli olucakMerhaba beni de aranıza alır mısınız kasim sonu opu oldum arkasindan ilk adetimi gordum, ikinciyle beraber ocakta bir sorun olmazsa transfer olacagim planli olarak donduruldu embriyolarim genetige gittiler ve doktorum endolu oldugum icin en bastan taze olmayacak demisti. Gün sayiyorum, tup bebegin en zor kismi beklemekmis bence. Opu bekle,dollenme bekle,transfer bekle,bekle babam bekle
Acibadem fulyada yapiyor doktorum islemleri. İkinci adetimi bekliyorum ben de:) siz nerede tedavi oluyorsunuzNerede olucaksınız acaba benim de kasım da toplandı şimdi ilaç kullanıyorum 28 inde kontrol ile ocağın ilk haftasına transfer günü belli olucak
Pgt sonucunuz cikti miMerhabaa, bende kasım opu oldum. embrıyolar genetiğe gitmisti, regl olmayı beklıyorum ocakta transfer olacagım nasipsee :)
merhaba, evet 4 ü de saglıklı geldi çok şükür :)Pgt sonucunuz cikti mi
Ya ne guzel cok sevindim masallah benim 4 embriyomun sadece 1 i transfer edilebilir geldi bir tanecik şansım var gibimerhaba, evet 4 ü de saglıklı geldi çok şükür :)
teşekkür ederımm, siz transfer olmayı dusunuyormusunuz yoksa bır yumurta toplama daha yapmayı mı dusunuyorsunuz. ınsallah bebegınız sıze sıkıca tutunur ve dunyaya gelırrr (aminn )Ya ne guzel cok sevindim masallah benim 4 embriyomun sadece 1 i transfer edilebilir geldi bir tanecik şansım var gibi
Cumartesi doktoruma gidicem bir konusucaz enine boyuna. Benim kistim de oldugu icin bu kadar pespese iki opu zarar verir mi bunyeme ya da kistimi buyutur mu vs gibi endiselerim var onlari sorucam. İsin bir de en bastan maddi boyutu var tabii. Biz genetige yollarken cok emindik en az 3/4 saglikli gelir diye bilinen bir hastaligimiz yok cunku. Ama boyle gelisti olaylar siz neden genetikli yaptirmistiniz tup bebegi ozel degilse sorsbilir miyimteşekkür ederımm, siz transfer olmayı dusunuyormusunuz yoksa bır yumurta toplama daha yapmayı mı dusunuyorsunuz. ınsallah bebegınız sıze sıkıca tutunur ve dunyaya gelırrr (aminn )