2016 Ocak AnneLeri..

Bebek soldadir senin benimde oyle soldan yumurtlama olmus gecer yakinda bulantin filan yokmu benim yoktu iki gundur var 12.haftada gecermis ama benim basladi hayirlisi artik sabredicez biraz daha
Ben de soldan yumurtladim.bakalim ikimizinkinin cinsiyeti ayni olacakmi,kadinlar kulubu hurafelerine inanicigim yakinda :))) Cin takviminde ne cikiyor seninkinin cinsiyeti??

Ben de soldan yumurtladim.bakalim ikimizinkinin cinsiyeti ayni olacakmi,kadinlar kulubu hurafelerine inanicigim yakinda :))) Cin takviminde ne cikiyor seninkinin cinsiyeti??
Cin takviminde erkek diyo kadinlar kulubu ne diyoki ben bugun ikili test icin gittim ense kalinligi 1.10cikti gayet iyiymis kan verdim ama cinsiyeti soylemedi cok merak ediyorum ultrason resmini eklicem sizce ne boyuda 5.35olmus

Eklentiler

• 20150620_160305.jpg
    140,1 KB · Görüntüleme: 59
Cin takviminde erkek diyo kadinlar kulubu ne diyoki ben bugun ikili test icin gittim ense kalinligi 1.10cikti gayet iyiymis kan verdim ama cinsiyeti soylemedi cok merak ediyorum ultrason resmini eklicem sizce ne boyuda 5.35olmus
Soldan yumurtlayinca Erkek Diyolar :) ama bunu curutucek ornek de cok.benim doktorumda daha 5.haftada soldan Yumurtlamissin erkek geliyo sanirim demisti.ama benim Cin takvimi kiz diyor.gerci ablamada Erkek dedi cin takvimir kiz oldu :)ultrasondan ben cinsiyet olayini cozemiyorum cnm.ama bunla Ilgili basliklar var.nub teorisi adı altinda.oralara bi bak istersen.bu arada MasaAllah bebegine.guzel buyumus

Ben cok yiyorum ama kilo almiyorum 60 kiloyla kaldim 60.300 olmusum bebek aliyo heralde iki hafta onceye gore iki katina cikmis boyu saglikla buyusunler insallah hepimizin ki siz ense kalinligina baktirdiniz mi

Ben cok yiyorum ama kilo almiyorum 60 kiloyla kaldim 60.300 olmusum bebek aliyo heralde iki hafta onceye gore iki katina cikmis boyu saglikla buyusunler insallah hepimizin ki siz ense kalinligina baktirdiniz mi
Benim istahim da acik Gayet,bebek henuz kilo almiyor ama ben 2,5 kilo aldim.11.haftam bugun bitiyor benim.cinsiyetinI de belki gorur doktor diye 13. Hafta gidecegim kismetse.ddoktor bisi soylerse paylasirim ins

Insallah soyler dr beklemek cok zor 15 temmuza gun verdi cok var daha benim bende cok yiyorum surekli acim hep karnim gurulduyo yiyorum ama ben 20. Haftadan sonra aliyorum kiximda 12 kiloyla dogurdum bunda daha az alirim diye dusunuyorum ve cok seviniyorum almiyim simdiden sinra zaten yedigimiz bebegi buyutecek senin ilk bebegin sanirim ilklerde ilk zamanlar alinir ama senin gayet guzel

Ani ayagi kalktigimda oluyor sizindemi oyle. Bide bazilari elini karnina koydugunda orda bi yumru hissediyormus bende yumru felan hissetmiyorum

Ben oturup kalkarken oluyor bende hic bisry hissetmiyorum. Suan cok bulantim oluyor bisey yiyemiyorum o geçsin diye dua ediyorum.

Ben oturup kalkarken oluyor bende hic bisry hissetmiyorum. Suan cok bulantim oluyor bisey yiyemiyorum o geçsin diye dua ediyorum.

Gecmis olsun insallah bi an once gecer.. Bendede çok aşırı bulantı çıkarma vardı ilac aldım iyi geldi en azından çıkarmıyorum

Benim hic agzimin tadi yok hersey zehir aci geliyo ve surekli aclik hissi var sizde de boyle bi durum varmi cok berbat bisey

Size de cok gecmis olsun. Hangi ilac iyi geldi bulantiniza

İlacın adi Dramamine kusturmuyor istisnalar haric ama bulanti oluyor.
Düşük dozaj olduğu icin. Bazilari gunde 10'dan fazla çıkardığı için tabi ona gore yüksek dozajli yaziyor doktor. Suan en azindan yiyebiliyorum icebiliyorum. Çok zor bi durum yiyip icememek üstüne ustelik çıkarmak Allah yardmcimiz olsun

Bide hamur işi şeyler yediimde midem acayip yaniyor bogazima kadar okadar berbat birseyki. Iki yudum soğuk süt duymuştum her yandikca mide iyi geliyor boyle sorunu olan varsa öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…