Hepsi cok guzel canm gule gule kullan.c&a ve mothercare bursada nerde varki ben hic gormedim
Tamam canim teşekkür ederim bakayim ben biAnatolium da mothercare C&A da koru parktaydı canım
yani kısaca ben şeyi bilmiyorum kafam ordan karışıyo. puset almadan da yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor mu bebek arabaları? evde zaten varken puset almak istemiyorum.
çok cahilim
Oto koltuğu olarak kullanılabilir bir puset ise travel sistem alma adaptör ile puseti Bebek arabasına ayarlayabiliyorlar diye biliyorum ben ikeada ki yataklar çok iyi tek sorun sallanıyor olmaması ama olsun diyip ağladığında elinle iki pışpış yapabilirsin bence
En basiti git ebebeğe sor sana herşeyi anlatıyorlar bende diğer türlü anlamamıştım illa gözle görmem gerekti
Zaten travel sistemlerin bazıları pusetsiz satılıyor ona göre satan bir mağaza araştırıp bulabilirsin yatak odasına da park yatak al benim tavsiyem sonra da Bebek odasına geçirirsinyani kısaca ben şeyi bilmiyorum kafam ordan karışıyo. puset almadan da yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor mu bebek arabaları? evde zaten varken puset almak istemiyorum.
çok cahilim
Çok güzelmiş canım Güle güle kullansınE-bebek alisverisim,
Minik bir besik de olabilen ana kucagimiz, 250 tl indirimde suan.
100 tl hediye ceki verdiler, kiyafet alisverisi yaptim onunla da
Teşekkür ederim canım :)Çok güzelmiş canım Güle güle kullansın
Cok guzeller gule gule kullansin..bende bugun ebebek alisverisi yaptim cek sadece ana kucagina mi veriliyorduE-bebek alisverisim,
Minik bir besik de olabilen ana kucagimiz, 250 tl indirimde suan.
100 tl hediye ceki verdiler, kiyafet alisverisi yaptim onunla da
Bn de aldım cnm 2 tane bence kullanılır sonuçta kış bebekleriArkadaslar hepinize merhaba..Bende nasip olursa ocakta anne olcam..tulum seklinde montlar var ya astronot mont yada kozmonot mont deniliyor..onlara cok hevesim vardi esimle aldik ama cevremizdekiler onu giyemiceni soyluyo biraz gereksiz buldular sizcede oylemi ?
Bu sene genelde battaniye kullanirsin seneye daha kullanışlı olur gibi geliyor bana. Bulundugun yere bagli birazda istanbulda mart nisan belki kullanılır ozamanda 3 4 aylik ancak olur ama seneye şart hem ele avuca gelir daha kullanışlı olur diye dusunuyorumArkadaslar hepinize merhaba..Bende nasip olursa ocakta anne olcam..tulum seklinde montlar var ya astronot mont yada kozmonot mont deniliyor..onlara cok hevesim vardi esimle aldik ama cevremizdekiler onu giyemiceni soyluyo biraz gereksiz buldular sizcede oylemi ?