- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 26
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.881
Amin canım. Yarında gelmezse eğer geceye kadar birşeyler olabilir çünkü adet en az üç gün sürer. Bu farklı bir kanamadır.Yok o kadarlık bişeydi galiba oda peçeteye geldi öyle farkettim bugun bütün gün kontrol ettim ama hiç bişey yok.
İlk baş erken adet oluyorum sandım hatta yataraken peçete koydum olurum diye sabah bi kalktım hiç bişey yok sonrada aklıma geldi olabilirmi diye üff bilemedim işte.
Valla işte insan bir umutlanıyor yinede süpriz olursa diye ama kısmet tabi Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah tez vakitte
Yaa şöyle bi başımız dönsede hamile olduğumuzu öğrensek o midemizi bulandırsasa öğrensek diye ne kadar çok istiyoruz... Acı olsun bebişten olsun biz dünyanın en mutlu insanı olucaz... Ha bu arada geçen birden kalkınca başım döndü gözlerim karardı hemen hamileliğe yordum tabi
Aynen hiç çift çizgi görmedim kan testide 0.100 çıkto geçen ay fena kafayı bozmuş regl iken test yaptırmıştım fena moral bozukluğu olunca bu ay umursamadım şimdi gene başladı o kadar tuhaf duygular ki... Herkes takma kafana diyor ama yaşayan bilir rabbim o annelik duygusunu öyle bir veriyor ki içimize bira önce o gülüşü o sesi hissetmek istiyoruz...canım geçenlerde yine yazmıştım
30 belirtinin 30unu da yaşayıp hamile olmayan
0 belirti yaşayıp hamile olanlar var
o yüzden boşver belirti falan
en güzel 3^lü
- kan testi
-idrar testi
-adet gecikmesidir
:)
Benimde hep sağ kasığım ağrıyobenim de tek belirti ki belirti denmez sanırım geçen ay da vardı çünkü :9
sağ kasıklarıma doğru az ağrı :)
Benimde hep sağ kasığım ağrıyo
Aynen benimde geçen ay ağrıdı :) o yüzden bu bizim için belirti değil :)canım tam olarak kasık mı bilemedim biraz daha üst taraflar gibi karnımın yanından azıcık aşağıya doğru
ama dediğim gibi geçen ay da aynı yer ağrıdı ama gebelik yoktu:)
Diş macunu ile nasıl yapılıyoHa bu arada diş macunu ve çamaşır suyuyla test yaptım yok yok yok diyor böyle sinir ede ede
Amin canım. Yarında gelmezse eğer geceye kadar birşeyler olabilir çünkü adet en az üç gün sürer. Bu farklı bir kanamadır.
Beyaz diş macununu kaba sıkıyorsun idrarınla karıştırıyorsun eğer karışım mavi renk oluyorsa pozitif eğer köpürüyor ama mavi olmuyorsa negatif bende dün yeni öğrendim düzgün yapamadım sanırım ama iğrenç zaten boşverDiş macunu ile nasıl yapılıyo
Amin canım sende Allah sabır versin hepimize.Ya adet değil belli de amaan işte dediğiniz gibi her belirtiyi ona yoruyoruz hep cuma günü belli olur artık bakalım :) İnşallah gönlümüze görür verir Allah üzülmeyin gönlünüzü ferah tutun canlarım
Evet biraz iğrençmiş :)Beyaz diş macununu kaba sıkıyorsun idrarınla karıştırıyorsun eğer karışım mavi renk oluyorsa pozitif eğer köpürüyor ama mavi olmuyorsa negatif bende dün yeni öğrendim düzgün yapamadım sanırım ama iğrenç zaten boşver
Neler neler var youtubeden gördüm bi adam anlatıyordu gerçek gibi geldi. En iyisi gebelik testiiiEvet biraz iğrençmiş :)
Evet gebelik testi de yanılıyo ama çoğu doğru çıkıyo :Neler neler var youtubeden gördüm bi adam anlatıyordu gerçek gibi geldi. En iyisi gebelik testiii
Bende hiç yanılmadı maşallah şakadanda olsa o sevinci yaşatmadı yani güzel olabilirdi belkiiiEvet gebelik testi de yanılıyo ama çoğu doğru çıkıyo :
Ben aldım testi ama yapmaya cesaret edemiyorumYa ben önce bi eczaneden normal test aliyim diyorum..ayaklarim gitmiyor hastaneye kan vermeye...eger bu test pozitifse giderin..degilse gitmem napiyim artik...
Yap beya yoksa zaten yoktu bişey değişmez varsa daha erken öğrenmiş olursun hadi bizde görelim paylaş ikinci çizgiyiBen aldım testi ama yapmaya cesaret edemiyorum
Insallah canim yapacam birazdan bişey çıkarsa silik de olsa paylasacam sizinle :)Yap beya yoksa zaten yoktu bişey değişmez varsa daha erken öğrenmiş olursun hadi bizde görelim paylaş ikinci çizgiyi
Heyecanla bekliyorum inşallah vardırInsallah canim yapacam birazdan bişey çıkarsa silik de olsa paylasacam sizinle :)