2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Merhaba kızlar kan tahlili yaptırdım 124 çıktı adet 2.günü dr cuma günü kan testini tekrarlayn dedi. Dünden beri kahverengi akıntım var diğer gebeliğimde de olmuştu yerleşme kanamasıda olabilir düşük tehlikeside. Dua edin inşallah yükselir kızlar ..

Insallah yerlesiyodur kuzucuguuun

Gunaydin kizlar adetim 4 gun gecti ama iki idrar testimde negatif cikti mayisa kaldim ama beni eklemeyin cunku moralim bozuyor.

Gunaydin kizlar adetim 4 gun gecti ama iki idrar testimde negatif cikti mayisa kaldim ama beni eklemeyin cunku moralim bozuyor.

Canım moral bozukluğu ya da stres yapıyorsa bence de girme bir kaç arkadaş da aynı kararı aldı

Hakkında hayırlısı olsun ileride getirirsin güzel haber inşallah :)

benim de bat 9 canım bende hala olmadımm

Günaydın canimm neden umitsizlige kapıldın adet olmadıkça ümit vardır bence biraz daha bekle kan testi ver
Canim iki test yaptim ikiside negatif yani silik cizgi bile yoktu kendi kendime neden umitleneyim ki.
Kan testiyle onaylamak icin hastaneye gittim burda yapmiyorlarmis ilcedeyim ben il merkezine 90 km uzaklikta.Hakkimizda hayirlisi olsun insallah sizler pozitifi gorursunuz.

Canım moral bozukluğu ya da stres yapıyorsa bence de girme bir kaç arkadaş da aynı kararı aldı

Hakkında hayırlısı olsun ileride getirirsin güzel haber inşallah :)
Evet canim sanirim etkileniyorum, oyle bir psikolojiye giriyorumki sanki aylardir bebek isteyipte olmuyormus psikolojine giriyorum halbuki daha ikinci ayim.
Insallah sizler istediginiz sonuclari alirsiniz ben zaten obur ay sehir disinda olacagim icin degerlendiremeyecez sonrari Allah kerim:)

Kizlar ben an iyibariyle regl oldum ama inanin hic uzulmedim aksine sevindim cunku strese giriyordum artik.
Simdi hormon testi yapmak istiyorum regl 2. Gunu mu yapmak lazim bi de devlet hastaneleri yaparmi

inşallah yükselir ...şimdiden hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Günaydın kızlar bata son 5 atesimi ölçüm sabah ilk uyanınca 37.5 göğüsler baya bi hassas bugün düne göre geçen ay akıntı vardı adet olana kadar bu ay nerdeyse hiç yok gibi fazla düşünmüyorum genelde ama bat yaklaştıkça heyecan artıyor :) ne diyorsunuz duruma aynı olan varmı benle ya da hamilelerde neler vardı şüphe ettikleri

2 ayda böyleysen ben öleyiiiiim 1 yıl olduuu 2 yıllık evliyimmmmm ve hiç korunmadımm doğru düzgün

Kizlar ben an iyibariyle regl oldum ama inanin hic uzulmedim aksine sevindim cunku strese giriyordum artik.
Simdi hormon testi yapmak istiyorum regl 2. Gunu mu yapmak lazim bi de devlet hastaneleri yaparmi

3.günü yapıyorlar hormon tesitini. devlette de yaparlar diye tahmin ediyorum randevunu al kadın doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…