- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.861
banada öyle geldi ama
amin inşallah canm hepimizin
amin canm yarın yap Kesin :)
kan sonuçlarını dört gözle bekliyoruz canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada öyle geldi ama
inşallah olurİyi yapmışsın canım @Dilektuttum bende baya çalışma yaptım bu ay da pek ümitli değilim. Mayısta artık bal+çörek otu+tarçın kürünü yapacam inşallah
Insallah bakayim cesaretimi toplarsam yaparim.banada öyle geldi ama
İnşallaj hepimizin olur :) başka bi topikte çocuğumuzun kaç aylık oldu gibi konuşmalar yaparız :)inşallah olur
inşallah canım :))İnşallaj hepimizin olur :) başka bi topikte çocuğumuzun kaç aylık oldu gibi konuşmalar yaparız :)
Beyaz akıntım oldu canım ama hamileliğe yormamıştım ben.
Bilemiyorum canım, dediğim gibi dikkate almamıştım.16 nisanda adet günüm dünden beri ara ara oluyor beyaz şeffaf akıntım senin ne zaman başlamıştı
Yaa kızlar ben bu ay hiiç takmıyordum son 10 gün kala falan yine başladım takmaya ve 1 haftam var şuan ama deli gibi günlerdir heryerde hamilelikle ilgili şeyler okuyorum çok etkileniyorum yaa fena olcam yine ben regl olursam bu gün içimden o kadar çok test yapmak geldiki içimde bir ümit çıkçak çizgi çıkcak yap diyor böyle çok kötüyüm yaaa
Boşvermeye çalışıyorum aslında ama şu son günler ne oluyorsa geçmek bilmiyorcanım 10 gün kala bırak idrar testini kanda bile çıkmaz
ne gerek var yapmana boşver boşver sen bu testleri az sabır :)
Boşvermeye çalışıyorum aslında ama şu son günler ne oluyorsa geçmek bilmiyor
Aynen benimde ya 20si yada geçen ki gibi erken olmazsa 27si o daha zor eğer erken olmazsam 1 hafta geçti acaba hamilemiyim diye hepten kurucammm ayyycanım ben de aynıyım bat ya 19u ya 20sı
ama bekliyoruz mecbur :)
Kızlar benim bat 15 nisan ancak dün akşam 1 damla gibi kahverengi akıntım oldu hatta peçeteye gelince farkettim tutmuş olma ihtimali var mı sizce ya yumurtlama günümden 1 hafta sonra birlikte olmuştuk ama olabilir mi acaba ?
Buarada beni de katın listeye yav
Devam ediyor mu lekelenme?Banada bişey yazsanız ya ölüyom meraktan kızlar
Banada bişey yazsanız ya ölüyom meraktan kızlar
Hele benim hiç bir belirtim yok bi tek yorgunum oda zaten genel halim uyuşuğum
Yaa şöyle bi başımız dönsede hamile olduğumuzu öğrensek o midemizi bulandırsasa öğrensek diye ne kadar çok istiyoruz... Acı olsun bebişten olsun biz dünyanın en mutlu insanı olucaz... Ha bu arada geçen birden kalkınca başım döndü gözlerim karardı hemen hamileliğe yordum tabibenim de tek belirti ki belirti denmez sanırım geçen ay da vardı çünkü :9
sağ kasıklarıma doğru az ağrı :)