- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.841
Bence bir daha yap varsa testin karismis gibi.
banada bozuk gibi geldi kızlar ama ilk idrarla yapmadım öğlen aldım testi adet tarihim dündü normalde çok az Hafif kahve ve pembesi akıntım oldu yerleşme olabilirmi bilemedim yada adetim olucam acabaCanım tekrar yap, karışmış duruyor çünkü.
Ya test bozuk yada cok fazla idrar damlatmişsiniz, var gibi gorunuyor ama emin olmak icin testi tekrarlayinbanada bozuk gibi geldi kızlar ama ilk idrarla yapmadım öğlen aldım testi adet tarihim dündü normalde çok az Hafif kahve ve pembesi akıntım oldu yerleşme olabilirmi bilemedim yada adetim olucam acaba
Ayni seyi bende merak ediyorum yumurtlamadan beri kokusuz, bazen beyaz, bazen şeffaf akintım hic bitmedi Bat a 5 gün var.Bu ay hamile oldugunu ögrenenler adetten önce beyaz şeffaf kokusuz akıntınız oldumu?
İnşallah canım yaa Allah razı olsunnArtışında iyi değerin de iyi canım
Hayırlı olsun gebeliğin
Varsa yap canim,ayyy ben bile heyecan yaptim,gunum geciyor ben de mi yapsam bilemedimTekrar deneyimmi diyorsunuz kızlar
Canim bence ilk idrarin olmadigi icin olabilir kan testi daha garanti.Kızlar yaptm şuan negatif görünüyor ben en iyisi eşim gelsin kan testi yapmaya gidiyim .
canm senin günün ne kadar geçmişti şuan yaptım hayali bir çizik görüyorum sanki zor görüyorum yani negatif olabilir ama günümde geçmezdi geçen tam günümde oldumtekrar yap testi bendede öyle oldu tekrar yaptım iki çizgi net çıktı :)
yap canm senin 3 gün geçmiş ama yarın ilk idrarla yap istersen ben dayanamadm yaptım olsada çıkmadı yani :) en iyi kan vermeye gidiyim ben ..Varsa yap canim,ayyy ben bile heyecan yaptim,gunum geciyor ben de mi yapsam bilemedim
Sabah idrarınla dene birde canım. Hayırlı haberlerini alırız inş.banada bozuk gibi geldi kızlar ama ilk idrarla yapmadım öğlen aldım testi adet tarihim dündü normalde çok az Hafif kahve ve pembesi akıntım oldu yerleşme olabilirmi bilemedim yada adetim olucam acaba
Çok buldum tatlım. Bu ay değil ama belki mayısta öğrenirim hamile olduğumu. Burada gerekli bir şeyler öğrenirim belki diye hemen buraya geldim :)Hoşgeldin canımDilektuttum
Beyaz akıntım oldu canım ama hamileliğe yormamıştım ben.Bu ay hamile oldugunu ögrenenler adetten önce beyaz şeffaf kokusuz akıntınız oldumu?
Ayy hadi insallah hayirli haberler aliriz:)canm senin günün ne kadar geçmişti şuan yaptım hayali bir çizik görüyorum sanki zor görüyorum yani negatif olabilir ama günümde geçmezdi geçen tam günümde oldum
yap canm senin 3 gün geçmiş ama yarın ilk idrarla yap istersen ben dayanamadm yaptım olsada çıkmadı yani :) en iyi kan vermeye gidiyim ben ..
banada öyle geldi amatest bozuk canım
amin inşallah canm hepimizinSabah idrarınla dene birde canım. Hayırlı haberlerini alırız inş.
amin canm yarın yap Kesin :)Ayy hadi insallah hayirli haberler aliriz:)