2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

banada bozuk gibi geldi kızlar ama ilk idrarla yapmadım öğlen aldım testi adet tarihim dündü normalde çok az Hafif kahve ve pembesi akıntım oldu yerleşme olabilirmi bilemedim yada adetim olucam acaba
Ya test bozuk yada cok fazla idrar damlatmişsiniz, var gibi gorunuyor ama emin olmak icin testi tekrarlayin

Merhaba kızlar. Ben vajinismusu yeni yenen biri olarak sizlere bir kaç şey danışmak istiyorum.eşimle artık birliktelik yaşayabiliyorum evlendiğimden beri ilk defa dün içime boşaldi. Aşırı mutlu oldum mutluluktan ağlamak neymiş dün anladım. Şükürler olsun. Hamile kalmak istiyorum. Sizin önereceğiniz bir şey var mı bana?

tekrar yap testi bendede öyle oldu tekrar yaptım iki çizgi net çıktı :)
canm senin günün ne kadar geçmişti şuan yaptım hayali bir çizik görüyorum sanki zor görüyorum yani negatif olabilir ama günümde geçmezdi geçen tam günümde oldum

Varsa yap canim,ayyy ben bile heyecan yaptim,gunum geciyor ben de mi yapsam bilemedim
yap canm senin 3 gün geçmiş ama yarın ilk idrarla yap istersen ben dayanamadm yaptım olsada çıkmadı yani :) en iyi kan vermeye gidiyim ben ..

Ayy hadi insallah hayirli haberler aliriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…