2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Yaa kızlar ben bu ay hiiç takmıyordum son 10 gün kala falan yine başladım takmaya ve 1 haftam var şuan ama deli gibi günlerdir heryerde hamilelikle ilgili şeyler okuyorum çok etkileniyorum yaa fena olcam yine ben regl olursam bu gün içimden o kadar çok test yapmak geldiki içimde bir ümit çıkçak çizgi çıkcak yap diyor böyle çok kötüyüm yaaa

canım 10 gün kala bırak idrar testini kanda bile çıkmaz

ne gerek var yapmana boşver boşver sen bu testleri az sabır :)

Banada bişey yazsanız ya ölüyom meraktan kızlar

Banada bişey yazsanız ya ölüyom meraktan kızlar

canım yumurtlama gününden 1 hafta sonra tabii ki ihtimal düşük ama bir sürü de örnek var o zamanlar hamile kalan

dün akşamki akıntı yerleşme kanaması da olabilir regl olmadan önce böyle az da olsa lekelenme şeklinde kanama yaşıyorsan o da olabilir

bizim yorumlarımız ancak bu kadar olur

gönül ister hamilesin canım hayırlı olsun demeyi işte ama beklemekten başla yapacak bir şeyimiz yok :)

Yok o kadarlık bişeydi galiba oda peçeteye geldi öyle farkettim bugun bütün gün kontrol ettim ama hiç bişey yok.
İlk baş erken adet oluyorum sandım hatta yataraken peçete koydum olurum diye sabah bi kalktım hiç bişey yok sonrada aklıma geldi olabilirmi diye üff bilemedim işte.

Valla işte insan bir umutlanıyor yinede süpriz olursa diye ama kısmet tabi Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah tez vakitte

benim de tek belirti ki belirti denmez sanırım geçen ay da vardı çünkü :9

sağ kasıklarıma doğru az ağrı :)
Yaa şöyle bi başımız dönsede hamile olduğumuzu öğrensek o midemizi bulandırsasa öğrensek diye ne kadar çok istiyoruz... Acı olsun bebişten olsun biz dünyanın en mutlu insanı olucaz... Ha bu arada geçen birden kalkınca başım döndü gözlerim karardı hemen hamileliğe yordum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…