- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.542
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.901
BekliyoruzzzInsallah canim yapacam birazdan bişey çıkarsa silik de olsa paylasacam sizinle :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BekliyoruzzzInsallah canim yapacam birazdan bişey çıkarsa silik de olsa paylasacam sizinle :)
Baktın mı?Insallah canim yapacam birazdan bişey çıkarsa silik de olsa paylasacam sizinle :)
Ümitsizlik yook bizede çıkıcak o çizgi inşallahTek çizgi kizlar
Canim ilk idrarla ya da dort saat tutarak yapmak lazim hemen umitsiz olma.Ümitsizlik yook bizede çıkıcak o çizgi inşallah
Pardon canim yanlis alintilamisim kusura bakma.Canim ilk idrarla ya da dort saat tutarak yapmak lazim hemen umitsiz olma.
Doktora gittim bende daha once bi muayne olmamıstım normal kontrol amaclı gittim hersey normal dedi gebelikle ilgili bişey olsa söylerdi herhalde beni de yazın mayısa kızlarbende bugun yaptım erken gebelık testı bendede negatif cıktı adetım 4 gün gecıktı anlamadım ben bu işten bişey ya
Bekleyecem bat a yakın bidaha yapacam canim bakalım hakkımızda hayirlisiCanim ilk idrarla ya da dort saat tutarak yapmak lazim hemen umitsiz olma.
Inşallah canim bat I bekleyeyim artikÜmitsizlik yook bizede çıkıcak o çizgi inşallah
Benim yerimede yapmış oldun sağol bende yapsam öyle çıkçaktı her ikimizdede olsa bile bekleyelim bakalımInşallah canim bat I bekleyeyim artik
Bata kac gun var canim, benim 3 gun gectigi halde cesaret edemiyorumBekleyecem bat a yakın bidaha yapacam canim bakalım hakkımızda hayirlisi
Ben senin yerinde olsam 50 kere kan testi verirdimBata kac gun var canim, benim 3 gun gectigi halde cesaret edemiyorum
Benim de elim teste gitmiyor degil ama kendimi tutuyorum, gecen ay iki test yaptim moralim bozuldu bu ay oluruna biraktim yarin muhtemelen yaparim.Ben senin yerinde olsam 50 kere kan testi verirdim
Ben aldım testi ama yapmaya cesaret edemiyorum
Yanilma payi var elbette ama ben önümüzdeki aylara bakıcam artik napiyim bir de yeni bi karar aldim son 6 ayda 10kg almistim..bu 10kg yu vermek icin diyete ve spora basladim bugun..yrn doktora gidicem..ve hedefime ulasana kadar da bu bebek mevzusunu kafama takmamaya karar verdu yumurtlama gunu hesaplamayi falan birakicam...arada olursa olur napalim :)Tek çizgi kizlar
Benim 6 gün var daha yap ya benim bir gün geçse hemen yaparim nasıl bekliyorsun? Böyle kafana takacagina yap sonucu öğren canim insallah guzel bi haber verirsin bizeBata kac gun var canim, benim 3 gun gectigi halde cesaret edemiyorum
Eşimin değerleri normal canım. Üç hafta sonra aşılama yapılacak inşallahHer serde bi hayir vardir derler ya... ne sebepten neler ogrenmissin. Cok gecmis olsun Rabbim hayirli zamanda versin daha fazla bekletmesin insallah. Simdi nasilsin peki agrin sizin var mi? Belki baska birseye gerek kalmaz asil sorun budur eger esinin degerleri normalse?
Canim aslinda hic bir belirtim yok ondan yapmaya korkuyorum, acaba stres yaptim ondan mi adetim gecikti diye dusunuyorum.Ama normalde 27-28 cok nadir 30-31 de oldugu oluyor ondan bekledim yani en ufak bir belirtim olsa durmaz yapardim.Benim 6 gün var daha yap ya benim bir gün geçse hemen yaparim nasıl bekliyorsun? Böyle kafana takacagina yap sonucu öğren canim insallah guzel bi haber verirsin bize
Hoşgeldin bende burdayımMerhaba kızlar. Ben vajinismusu yeni yenen biri olarak sizlere bir kaç şey danışmak istiyorum.eşimle artık birliktelik yaşayabiliyorum evlendiğimden beri ilk defa dün içime boşaldi. Aşırı mutlu oldum mutluluktan ağlamak neymiş dün anladım. Şükürler olsun. Hamile kalmak istiyorum. Sizin önereceğiniz bir şey var mı bana?
Adetimin 3.günü başladım 11 gün yedim aslında yumurtlamaya kadar olması gerekiyor ben 16.gün yumurtladım ama sıkıldım yemekten 3 gün kalmış test yaptın mı hiç?
Tekrar deneyimmi diyorsunuz kızlar