2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

ben devamlı yapmıyorum, 13. gün başladım 15. günde zaten çift çizgi gördüm ertesi gün yaptım silikleşmiş, çatladı heralde dedim bıraktım. 4 tane falan kullandım yani bu ay

Canım sorması ayıp olmazsa çift çizgi gördüğümüz gün beraberlik iyi olur değil mi ertesi gün değil :)

günaydın... bende henüz yakalayamadım çift çizgiyi ama daha var yumurtlamama.. gittikçe koyulaşıyor :) bakalım ilk kez deniyorum umarım oluuur

kızlar normalde adatten 1 hafta 10 gün sonra sümüksü bi akıntım olurdu hatta o zaman tam gebe kalma zamanı falan yazmıslardı bu ay olmadı acaba yumurtlamadım mı bu ay

tarihe bi baktım çoktan geçmiş bile o zaman birde bi kaç gündür farkettim çok fena kokuyor idrarım

ben devamlı yapmıyorum, 13. gün başladım 15. günde zaten çift çizgi gördüm ertesi gün yaptım silikleşmiş, çatladı heralde dedim bıraktım. 4 tane falan kullandım yani bu ay

Merhaba..belirli bir saatte mi yaptımn hergün nasıl kullandın?

Merhaba..belirli bir saatte mi yaptımn hergün nasıl kullandın?

sabah 11 gibi yaptım, ilk idrar olmaması gerekiyor..
2.çizgi baya bi koyulaşmaya yakın olunca akşam 5 gibi bi tane daha yaptım. 2. çizgi de koyuydu.
ertesi sbaha 11 de yaptım silikleşmeye başlamıştı canım.
yani benim çabuk silikleşiyor akşam yapmasam tam koyuyu göremicektim

hımm anladım işyerinde oluyorum o saatlerde buradada nasıl yapacaksam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…