2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Merhabalar. Oncelikle gecmis olsun ve basin sagolsun Bence doktorlari dinlersen daha iyi olur bir bildikleri vardir diye dusunuyorum.
Sağol canım..
Şöyle ki,
Bu forumlarda okuduğum kadarıyla düşük veya kürtajdan sonra 3 ay beklemeden sağlıklı doğum yapanlar var bende o yüzden düşünmeye başladım açıkçası hepimiz hamile olmayı çok istiyoruz bu bi gerçek hele bi kayıptan sonra bu istek daha da artıyo

Merhabalaaaar

Ben de dün kırmızı kart yedim Bugün de aranıza katılmak istiyorum iki ay boş geçti hadi nisan ayına inşallah

Benim bat 16 nisan....

Haklisin be canim ' anne olmak istiyorum ' deyince soylenecek hicbirsey yok...

Geçmiş olsun bende 14 ocakda kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı durduğu için.

Doktor 2 ay korun dedi ama sadece 1 adet korundum hamile değilim daha .

Bence korunma rahim hazır değilse zaten kalmıyorsun.

Doktorum bana şuan hiç düşük yapmamışla birsin dedi her hamilelik kendine hasmış .

İnş bizde en kısa zamnnda meleklerimize kavuşuruz.

Birde o duyguyu bir kere tadınca daha farklı oluyor daha çok istiyor.

Ke

Kesinlikle katılıyorum bir oğlum var 4 yaşında ikinciyi isterken düşük başladı mecburen kürtaj oldum dediğin gibi rahim 6 haftada toparlanıyormuş inşallah en kısa zamanda sağlıklı yeni gebelik yaşarız hepimiz

M Maviay84 .....................1 nisan
-Lidya- .........................1 nisan
X xDerinMavix ................2 nisan
K kubito ............................4 nisan
sunflower ......................5 nisan
pembesu .......................5 nisan
K kandilll ..........................7 nisan
@tubaender.....................10 nisan
masal3487 ...................11 nisan
mutlubirisi ...................12 nisan
F fufucukkk ....................16 Nisan
tereyagli ekmek ....................16 nisan
oh_ne_ala ...................17 nisan
ayllllliiiin35 ..................19 nisan
Y YESIMBOZ .................20 nisan
yesa .............................22 nisan

Bende19 nisan oldu bat iki gün sonra çalışmalara devam

selaaammm :) benim bat 13-16 nisan arası... ovulasyon testi kullanıyorum bu ay bakalım kader kısmet diyelimmm :)

1 nisan olarak ilk bekleyenlerden olucam herhalde hayırlısı inşallah. .. belirti yaşayan varmı .. benim 10 gün kaldı adete ama 2 gündür sağ kasigim da ağrı var bilemiyorum psikolojik midir ama bu sefer ağrı tek taraflı ve yoğun. . Varmı böyle olan arkadaslar

Benim midem buşandı hala bazen sigaradan midem kalkıyor öğürüyorum kasıklarım fena ağrıdı şuanda göğüs uçlarım hafif koyu gibi ama adet oldum 2 gün önce kan testi negatif çıktı yani canım psikolojik olarak çok taktığımızdan da belirti gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…