- 11 Eylül 2012
- 143
- 112
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Sağol canım..Merhabalar. Oncelikle gecmis olsun ve basin sagolsunBence doktorlari dinlersen daha iyi olur bir bildikleri vardir diye dusunuyorum.
Merhaba hanımlar benimde tüm umutlarım nisana kaldı bizde burada bekleyelim Mart ayı ile karışmasın
yesa
pembesu
@eniyikadinoyuncu
K kubito
-Lidya-
@Hurremim
@jtaime020626
@_meLinDa_
@tubaender
masal3487
@Cirkinsurat
@gnl86
@loliss
@55burcu55
Bihter34
Y YESIMBOZ
@Mrcege
@ayliiiiinnn
mutlubirisi
oh_ne_ala
@CaYLak GeLiN
syma12
@Zanamm174
@asenacimbom
Merhabalaaaar
Ben de dün kırmızı kart yedimBugün de aranıza katılmak istiyorum iki ay boş geçti hadi nisan ayına inşallah
Benim bat 16 nisan....
Sağol canım..
Şöyle ki,
Bu forumlarda okuduğum kadarıyla düşük veya kürtajdan sonra 3 ay beklemeden sağlıklı doğum yapanlar var bende o yüzden düşünmeye başladım açıkçası hepimiz hamile olmayı çok istiyoruz bu bi gerçek hele bi kayıptan sonra bu istek daha da artıyo
Kızlar selamlar,
5 şubatta düşük+kürtaj oldu. 10 haftalıktı gebeliğim. Bende Nisan ayına niyetlenmek istiyorum 2 buçuk ay geçmiş olacak. Doktorlar 3 ay diyolar ya insan beklemek istemiyo bu ay olmassa eşimin işinden dolayı 2 ay ayrı kalıcaz yani toplamda 5 ay geçmiş olcak o kadar bekleyem. Benim gibi olan fikri olan var mı
Geçmiş olsun bende 14 ocakda kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı durduğu için.
Doktor 2 ay korun dedi ama sadece 1 adet korundum hamile değilim daha .
Bence korunma rahim hazır değilse zaten kalmıyorsun.
Doktorum bana şuan hiç düşük yapmamışla birsin dedi her hamilelik kendine hasmış .
İnş bizde en kısa zamnnda meleklerimize kavuşuruz.
Birde o duyguyu bir kere tadınca daha farklı oluyor daha çok istiyor.
kırmızı kartı yiyen geliyor hadi bakalım nisan bereketli geçer inşallah :)
Canım ikimizin de bat 22 siydi
Sen dün ben bugun OlmuşUZ:)
Ben bu ay 1 hafta erken oldum o yüzden ya nisan 20 yada 27sinde olcam yine aynı erken olur mu bilemiyorumBatları yazın ekleyim kızlar :)
Benim midem buşandı hala bazen sigaradan midem kalkıyor öğürüyorum kasıklarım fena ağrıdı şuanda göğüs uçlarım hafif koyu gibi ama adet oldum 2 gün önce kan testi negatif çıktı yani canım psikolojik olarak çok taktığımızdan da belirti gibi geliyor1 nisan olarak ilk bekleyenlerden olucam herhalde hayırlısı inşallah. .. belirti yaşayan varmı .. benim 10 gün kaldı adete ama 2 gündür sağ kasigim da ağrı var bilemiyorum psikolojik midir ama bu sefer ağrı tek taraflı ve yoğun. . Varmı böyle olan arkadaslar