2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar günaydınnnn..

Ben daha önceki hamileliğimde aylarca denedim sonra ovulasyon testi aldım bi kere de hamile kaldım. ben geç yumurtluyo muşum tam günümü öğrenmiş oldum tavsiye ederim.vakit kaybetmemiş olursunuz.

Kızlar günaydınnnn..

Ben daha önceki hamileliğimde aylarca denedim sonra ovulasyon testi aldım bi kere de hamile kaldım. ben geç yumurtluyo muşum tam günümü öğrenmiş oldum tavsiye ederim.vakit kaybetmemiş olursunuz.

Günaydın

Markası neydi cnm

Kızlar günaydınnnn..

Bu ay ben de düşünüyorum canım hatta şu paketler var ya 15 ovu 15 gebelik vs vs diye onlardan alayım. Diyorum :)

benim takvim programına göre bat 9 nisan
ama çok geç söküldüm bikaç gün oynayabilir sanki bat
bu ay gün aşırı deneyeceğim disiplinli bir şekilde :KK45:

Ooooo meLinDa hoşgeldin canım.

Mart ayı şu an 5 hamile ile beklemede

Nisan da katlanarak gider inşallah hcg değeri gibi :KK70:

benim yıllardır aksamayan düzenim geçen ay 3-5 gün gelmedi..
yani geçen ay ki hayal kırıklığımı bir daha yaşamak istemiyorum.

eşim de beni öyle görünce çok üzüldü ve artık bebek düşünerek gün sayıp bişi yapmama kararı aldık.
bu ay ne test ne de gün sayıyoruz düzenli bi birliktelikte yok canımız ne zaman isterse.

günü belli nasılsa :) he ben yine her defasında tipten tipe giriyorum ama olsun eşime çaktırmıyorum çocuk helak oldu beni teselli etmekten :KK60:

inşallah hepimizin gönlündeki olur.. hayırlısıyla gelir bebişlerimiz :emir_bebek:

Çok kafaya takınca adet gecikmesi de oluyo ama benim tecrübeme göre hamilelik isteyen kadın çok rahat olamıyo olsun istiyosun ya biran önce olsun...inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler geçirmemiz dileğiyle diyeyim :KK68:

benim yıllardır aksamayan düzenim geçen ay 3-5 gün gelmedi..
yani geçen ay ki hayal kırıklığımı bir daha yaşamak istemiyorum.

eşim de beni öyle görünce çok üzüldü ve artık bebek düşünerek gün sayıp bişi yapmama kararı aldık.
bu ay ne test ne de gün sayıyoruz düzenli bi birliktelikte yok canımız ne zaman isterse.

günü belli nasılsa :) he ben yine her defasında tipten tipe giriyorum ama olsun eşime çaktırmıyorum çocuk helak oldu beni teselli etmekten :KK60:

inşallah hepimizin gönlündeki olur.. hayırlısıyla gelir bebişlerimiz :emir_bebek:

Aynen cnm bende bu ay ilk defa ovu testi kullandım bklm hayırlısı

Bundan önceki hamileliğimde hiç ovu kullanmamıştım ama :21:

Nasip ya Rabbim nasip edecekse öylede böylede ediyor :anneadayı:

Sadece yumurtlama günü değil adete 2 gün kala yaparsanız gebelik varsa pozitif çıkıyo yani aynı zamanda gebelik testi olarak ta kullanılabiliyo benim tavsiyem netten çoklu kutu testlerden almanız

Benim midem buşandı hala bazen sigaradan midem kalkıyor öğürüyorum kasıklarım fena ağrıdı şuanda göğüs uçlarım hafif koyu gibi ama adet oldum 2 gün önce kan testi negatif çıktı yani canım psikolojik olarak çok taktığımızdan da belirti gibi geliyor

Haklısın bana da olmuştu dah önce ... bakalım yaşayıp göreceğiz inşallah hepimizde olur bebisler :)

X