2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

hayırlı olsun topik... büyük ihtimal bende Nisan'a kaldım. bat yarın ama dün kan testi yaptırdım merak ettim negatif tabiki... şimdi adeti bekliyorum mecburen.

Selam hanimlar..Benim adet tarihi 1 nisan aslında yumurtlama doneminden yeni çıktım bakalım neler olacak bu haftayi iyi değerlendirdik. 5 ay vajinismus ile ugrastiktan sonra hemende bebek istedigimiz için Mart ayı itibari ile ilk denemelerimize başladık ... bakalım inşallah bana 1 nisan şakası yapıp gelir bebeğim. İnşallah isteyen herkesin olur

off offf pek ümitliydim bu ay ama nasip değilmiş ne kadar zormuş beklemek... ne zamandır deniyorsunuz?

İlk ayımız canım... yarın bat gelmezse ilk aydan hamile kalan şanslı kesimden olacağım pek ümit yok ama

nisan ikinci ayımız olacak olmazsa

hayırlısı olsun da ay önemli değil ...

Son düzenleme:
İlk ayımız var yarın bat gelmezse ilk aydan hamile kalan şanslı kesimden olacağım pek ümit yok ama

nisan ikinci ayımız olacak olmazsa

hayırlısı olsun da ay önemli değil ...

amiinnn önemli olan o tabiki şu zaman bu zaman olsun değil hayırlısı olsun inşallah... bizimde kontrollü olarak ilk denememizdi tutmadı... öncekilerde yumurtlamayı kaçırmışım sonradan öğrendim.. napalım artık Nisan gelsin hoş gelsin

Saglikli, hayirli olsun da canim bu ay obur ay hic onemli degil. Allah hayirlisini versin insallah :)

Saglikli, hayirli olsun da canim bu ay obur ay hic onemli degil. Allah hayirlisini versin insallah :)

kesinlikle ha üzülmedim mi üzüldüm çünkü insan ister istemez moduna giriyor ama çok yanlışmış bu şekilde kendimi şartlandırmam... daha da yapmam takip falan... nasipse olcağı varsa olur zaten... kafa hep orda olunca dünyadan soyutlandım resmen...

Kızlar sizce ?

Reglime 10 bilemediniz 13 gün var
Ama büyük ihtimalle 29 unda olurum

10 gün varken yumurtlayabilir miyim ?

Eklentiler

• IMG_20160321_163810.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 66
Cnm benide eklemissin tsk ederim evet umutlar nisana kaldi,, mart ayindan bircok arkadasimizda burda görünce sevindim hepimiz burdayiz tabii gönül baska türlü isterdi bu sekilde sevinmek degilde ama olsun saglik olsun son hizz devam Allah'in izniyle baska türlüde sevinip topik acicagizz insallahhh,, Nisan ayi bizim olsunnnn

merhaba kızlarr herkes buradaymış yaa yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun Bol hamişli bereketli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…