- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- Konu Sahibi _bilgehan_
Batları yazın ekleyim kızlar :)
bat 19 nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Batları yazın ekleyim kızlar :)
bat 10 nisan..Batları yazın ekleyim kızlar :)
Beklenen Adet Gunu canim, Gelecek adetinin ilk gunu yani.bat dediğiniz adet günümüz mü yani
Merhaba, bizde artık bebek düşünmeye başladık. İlk ay olduğu için doktor ihtimal düşük dedi. Her ay olma ihtimali artarak devam ediyormuş . O yüzden matematiksel olarak en yüksek şans yedi sekiz ay sonradır dedi. Bakalım artık kısmet
7 8 ay cok uzunmus bn hemen olsun istiyorim ama nasip bakalmMerhaba, bizde artık bebek düşünmeye başladık. İlk ay olduğu için doktor ihtimal düşük dedi. Her ay olma ihtimali artarak devam ediyormuş . O yüzden matematiksel olarak en yüksek şans yedi sekiz ay sonradır dedi. Bakalım artık kısmet
yeni olduğum için henüz kafamda tam oturtamadım. Bat tarihinden geriye dönük olarak 14 gün sayılıyor ve 14. Günün öncesindeki ve sonrasındaki günlerdr çalışma yapılıyor di mi? Ateş ölçme bana biraz karışık geldi, şimdilin tarihle ayarlamaya çalışıyım diyorum.
Merhabalar. Oncelikle gecmis olsun ve basin sagolsun Bence doktorlari dinlersen daha iyi olur bir bildikleri vardir diye dusunuyorum.Kızlar selamlar,
5 şubatta düşük+kürtaj oldu. 10 haftalıktı gebeliğim. Bende Nisan ayına niyetlenmek istiyorum 2 buçuk ay geçmiş olacak. Doktorlar 3 ay diyolar ya insan beklemek istemiyo bu ay olmassa eşimin işinden dolayı 2 ay ayrı kalıcaz yani toplamda 5 ay geçmiş olcak o kadar bekleyem. Benim gibi olan fikri olan var mı