2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Merhaba, bizde artık bebek düşünmeye başladık. İlk ay olduğu için doktor ihtimal düşük dedi. Her ay olma ihtimali artarak devam ediyormuş . O yüzden matematiksel olarak en yüksek şans yedi sekiz ay sonradır dedi. Bakalım artık kısmet

7-8 ay mı

7 8 ay cok uzunmus bn hemen olsun istiyorim ama nasip bakalm

Bende şaşırdım. Ama şöyle anlattı. İlk ay yüzde 10 sa diğer ay yüzde 20 vs olarak artarak gidiyomuş. Tabi bu kadar matematiğe uygun olmuyo bu iş bence. İlk aylarda hamile kalan da çok var sonuçta.

Ben bu ay cok umitliyim doktor 2 yumurtan gelismis dedi buda gebelik sansini 2 ye katliyomus insallah olur bu ay

yeni olduğum için henüz kafamda tam oturtamadım. Bat tarihinden geriye dönük olarak 14 gün sayılıyor ve 14. Günün öncesindeki ve sonrasındaki günlerdr çalışma yapılıyor di mi? Ateş ölçme bana biraz karışık geldi, şimdilin tarihle ayarlamaya çalışıyım diyorum.

Kızlar selamlar,
5 şubatta düşük+kürtaj oldu. 10 haftalıktı gebeliğim. Bende Nisan ayına niyetlenmek istiyorum 2 buçuk ay geçmiş olacak. Doktorlar 3 ay diyolar ya insan beklemek istemiyo bu ay olmassa eşimin işinden dolayı 2 ay ayrı kalıcaz yani toplamda 5 ay geçmiş olcak o kadar bekleyem. Benim gibi olan fikri olan var mı

Evet canim genelde beklenen adetine 14 gun kala yumurtluyorsun. oncesi ve sonrasinda (erken ya da gec yumurtlama ihtimaline karsi) doktorlar gun asiri iliski oneriyor ama her gun degil. sperm kalitesini dusuruyormus.

Merhabalar. Oncelikle gecmis olsun ve basin sagolsun Bence doktorlari dinlersen daha iyi olur bir bildikleri vardir diye dusunuyorum.

Merhabalar... Bir aydır takip ediyordum artık dayanamadım bende aranızdayım.. Bat 16 Nisan.. Beni de eklerseniz sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…