2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

önemli degil :)) 12 Nisan @__ATALANTE.

Bilemiyorum bugun adet gunum hafif bi sizim var ama cok korkuyorum adet olcam die

Şu 11 nisan gelsede nolcaksa olsa artık bu bekleyış çok stresli bana burdan haber verirsin tatlım durumunu

Korkma stres le adetin i getireceksin dusunmemeye çalış zor ama eğer fırsatın varsa kan vermeye git :))

Canim kan testi yaptir tabiki dogru olur neden olmaisn.daha once duzenlimiydi adetlerin

Kızlar kaçıncı denemeniz???

Korkma stres le adetin i getireceksin dusunmemeye çalış zor ama eğer fırsatın varsa kan vermeye git :))
Canim suna bak testibyapali 1 saat oldu simdide cizgi cikmis gecende boyle oldu cildircam 1 saattir izi bile yokdu 2. Cizginin

Eklentiler

• 20160404_124018-1.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 49
Ewt benim bat bugün.2 gün önce kan testinde bişey çıkmadı.sadece arada bir kasıklarımda batma ve ağrı oluyo.bide beyaz yapışkan akıntı.başka belirti yok

Eger hamile kalmaya calisiyirsan engel canım sperm leri öldürüyormus Afedersin hatta tükürük bile araştırma yap biraz yerde cikiyor)
Ewt bebek istiyoruz yaklaşık 2 ay oldu vajinusmusu yeneli.uyuşturucu krem sürmeden ilişkiye giremiyordum.yeni bırakabildim ancak.ama jeli bırakmış değilim.sizin tavsiye edebileceğiniz bi jel kayganlaştırıcı kremfilan var mı spermi öldürmeyen

Kiz saf zeytinyagi kullan .. oda bi nevi kaygan.. hem spermleri öldurmez ..

Bende vajinismus hastasıydım hemde 6-7 ay sürdü Sana tavsiyem kayganlaştırıcıya alıştırma kendini. Biraz acık olucak ama ön sevişmeyi uzun tut ve sen tam anlamıyla ıslandıktan sonra ilişki olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…