- 15 Ocak 2014
- 5.915
- 5.117
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
önemli degil :)) 12 Nisan @__ATALANTE.
Bilemiyorum bugun adet gunum hafif bi sizim var ama cok korkuyorum adet olcam die
Şu 11 nisan gelsede nolcaksa olsa artık bu bekleyış çok stresli bana burdan haber verirsin tatlım durumunu
Korkma stres le adetin i getireceksin dusunmemeye çalış zor ama eğer fırsatın varsa kan vermeye git :))
Canim kan testi yaptir tabiki dogru olur neden olmaisn.daha once duzenlimiydi adetlerin
Canim suna bak testibyapali 1 saat oldu simdide cizgi cikmis gecende boyle oldu cildircam 1 saattir izi bile yokdu 2. CizgininKorkma stres le adetin i getireceksin dusunmemeye çalış zor ama eğer fırsatın varsa kan vermeye git :))
Benim ucuncu ayim ama subatta on gun evde yoktum ailemin yanina girmistim subati saymassam ikinci ayim.Kızlar kaçıncı denemeniz???
Kızlar kaçıncı denemeniz???
Canim sabah ilk idrarla yapsan daha dogru sonuc verir.Canim suna bak testibyapali 1 saat oldu simdide cizgi cikmis gecende boyle oldu cildircam 1 saattir izi bile yokdu 2. Cizginin
29-30 Nisan gibiyeni bat ne zaman canım
Ewt benim bat bugün.2 gün önce kan testinde bişey çıkmadı.sadece arada bir kasıklarımda batma ve ağrı oluyo.bide beyaz yapışkan akıntı.başka belirti yokSon durumlar ne kızlar ?
- @gurbettekigelin............1 nisan
- @seieda............................1 Nisan
- @-Lidya-..........................1 nisan
- @xDerinMavix................2 nisan
- K kubito ...........................4 nisan
- G gul_22116 .....................4 nisan
Mor_cicek ................... 4 Nisan sunflower .......................5 nisan - @pembesu.......................5 nisan
- @ladys_girl.................... 6 nisan
Ogleden sonra yaptiracam insallahHayırlı olsun canımm :) Kan testide yaptır mutlaka bekliyoruz heyecanlaa :)
Bence kan testi yaptır. Adetin hiç böyle gecikirmiydi?
Ewt bebek istiyoruz yaklaşık 2 ay oldu vajinusmusu yeneli.uyuşturucu krem sürmeden ilişkiye giremiyordum.yeni bırakabildim ancak.ama jeli bırakmış değilim.sizin tavsiye edebileceğiniz bi jel kayganlaştırıcı kremfilan var mı spermi öldürmeyenEger hamile kalmaya calisiyirsan engel canım sperm leri öldürüyormus Afedersin hatta tükürük bile araştırma yap biraz yerde cikiyor)
Kiz saf zeytinyagi kullan .. oda bi nevi kaygan.. hem spermleri öldurmez ..Ewt bebek istiyoruz yaklaşık 2 ay oldu vajinusmusu yeneli.uyuşturucu krem sürmeden ilişkiye giremiyordum.yeni bırakabildim ancak.ama jeli bırakmış değilim.sizin tavsiye edebileceğiniz bi jel kayganlaştırıcı kremfilan var mı spermi öldürmeyen
Aynen ben de zeytinyagi kullanmistim bir sure:)Kiz saf zeytinyagi kullan .. oda bi nevi kaygan.. hem spermleri öldurmez ..
ne zamandır denıyosnuz canımKasıklarımda agrı war ama gaz olabilir
ne zamandır denıyosnuz canım
hayırlısı olsun canım ınsallah kavusursun civcivine denedın bir yontem varmı3 canım
Ewt bebek istiyoruz yaklaşık 2 ay oldu vajinusmusu yeneli.uyuşturucu krem sürmeden ilişkiye giremiyordum.yeni bırakabildim ancak.ama jeli bırakmış değilim.sizin tavsiye edebileceğiniz bi jel kayganlaştırıcı kremfilan var mı spermi öldürmeyen