2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kizlar bana bi akil verin ya ilk yaptigimda 2 gun once silik cizgi vardi resim atmisdim bugun tek cizgi cikdi

Son durumlar ne kızlar ?

etiketledim canım seni @__ATALANTE maalesef pembe kahverengi bir akıntım geldi bu akşam yada yarın sabaha gelir kırmızılar ağrım başladı bile :KK43:
kaldım bir sonraki aya :KK43:

Yumurtlamadan uc dort gun sonra sag kasigimda batma,cekilme oldu iki gun surdu sonra da adet sancisi gibi sancilar basladi hala devam ediyor,hatta adete yakin cikan sivilcem bile cikti sanki her an adet olacakmisim gibi hissediyorum.Ama batma ya da tek tarafli kasik agrim yok.

Ben pek bir sey hissedemiyorum yani gogus agrisi ya da cok afedersin akinti falan yok sence onlarin da olmasi gerekmez mi?

Aynı şeyi yasiyorum..yumurtlamadan beri regl agrisi gibi agrilarim oluyor..bazen daha da siddetli..yumurtlamadan 1 gun sonra gece okadar agrim olduki uykumdan uyandim..daha önce yasamadim boyle bisey...yani gebelige yormak istemiyorum üşüttüm belki de..daha bat a 10gunum var ve diger belirtileri tasimiyorum..kafayi takmiyim diyorum ama olmuyor tabii

etiketledim canım seni @__ATALANTE maalesef pembe kahverengi bir akıntım geldi bu akşam yada yarın sabaha gelir kırmızılar ağrım başladı bile :KK43:
kaldım bir sonraki aya :KK43:

Hayırlısı olsun canım :KK43: Gelecek Bat kaç?
Kimse niye ilgilenmio:KK61:

Benim bilgim yok malesef onun için yorum yapamıyorum
benide eklermisiniz eski mesajlarda yazmistim ama @__ATALANTE. hayirlisi olur insallah. :KK49: Bu arada tanisalim 2.5 yillik evliyim korunmadan ilk ayim :KK200:

Kusura bakmayın gözümden kaçmış Bat kaçtı?

X