-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Kizlar galiba hamileyimmidrar yesti yaptim cok silik cikti . Yarin kan verecem insallah .
İdrar testi yaptım canım kan vermedim daha
Son durumlar ne kızlar ?
- @gurbettekigelin............1 nisan
- @seieda............................1 Nisan
- @-Lidya-..........................1 nisan
- @xDerinMavix................2 nisan
- K kubito ...........................4 nisan
- @gul_22116.....................4 nisan
- @Tuba0735................... 4 Nisan
- @sunflower.......................5 nisan
pembesu .......................5 nisan - @ladys_girl.................... 6 nisan
Kimse niye ilgilenmioKizlar bana bi akil verin ya ilk yaptigimda 2 gun once silik cizgi vardi resim atmisdim bugun tek cizgi cikdi
Kimse niye ilgilenmio
Yumurtlamadan uc dort gun sonra sag kasigimda batma,cekilme oldu iki gun surdu sonra da adet sancisi gibi sancilar basladi hala devam ediyor,hatta adete yakin cikan sivilcem bile cikti sanki her an adet olacakmisim gibi hissediyorum.Ama batma ya da tek tarafli kasik agrim yok.
Ben pek bir sey hissedemiyorum yani gogus agrisi ya da cok afedersin akinti falan yok sence onlarin da olmasi gerekmez mi?
etiketledim canım seni @__ATALANTE maalesef pembe kahverengi bir akıntım geldi bu akşam yada yarın sabaha gelir kırmızılar ağrım başladı bile
kaldım bir sonraki aya
Kimse niye ilgilenmio
benide eklermisiniz eski mesajlarda yazmistim ama @__ATALANTE. hayirlisi olur insallah.Bu arada tanisalim 2.5 yillik evliyim korunmadan ilk ayim
Kanda baktir.belki test yanlis belki kimyasal.git kan ver cnm.Kizlar bana bi akil verin ya ilk yaptigimda 2 gun once silik cizgi vardi resim atmisdim bugun tek cizgi cikdi
Eger hamile kalmaya calisiyirsan engel canım sperm leri öldürüyormus Afedersin hatta tükürük bile araştırma yap biraz yerde cikiyorArkadaşlar bu uyuşturucu krem kayganlaştırıcı jel ve kremler bebek için engel mi.yani bilgisi olan var mı.
Tatlim belki test te bir sorun vardır üzülme hemen eğer sen 2.cizgiyi gördüyseniz kan ver yada yeni bir test yapKimse niye ilgilenmio
Bilemiyorum bugun adet gunum hafif bi sizim var ama cok korkuyorum adet olcam dieTatlim belki test te bir sorun vardır üzülme hemen eğer sen 2.cizgiyi gördüyseniz kan ver yada yeni bir test yap
acaba bunlar adet belirtisimi hamılelık belırtısı mı anlamadım daha adetime 1 hafta var off bu bekleyış benı öok strese sokuyo yabenim de akıntım ve kasık agrım var özellikle de sırt ağrım benim bat da 9 nisan
Şu 11 nisan gelsede nolcaksa olsa artık bu bekleyış çok stresli bana burdan haber verirsin tatlım durumunuBenim de bat 11 kasik agrisi ben de var sanki adet olacakmis gibi bir agri ama akintim yok.
Korkma stres le adetin i getireceksin dusunmemeye çalış zor ama eğer fırsatın varsa kan vermeye git :))Bilemiyorum bugun adet gunum hafif bi sizim var ama cok korkuyorum adet olcam die
Canim kan testi yaptir tabiki dogru olur neden olmaisn.daha once duzenlimiydi adetlerinİş yerinden izin alamıyorum eğer akşam acile gitsem yaptırsam kan testini sonuç doğru olur mu ?
Tabiki veririm canim hakkimizda hayirlisi olsun:)Şu 11 nisan gelsede nolcaksa olsa artık bu bekleyış çok stresli bana burdan haber verirsin tatlım durumunu