2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kizlar bana bi akil verin ya ilk yaptigimda 2 gun once silik cizgi vardi resim atmisdim bugun tek cizgi cikdi

etiketledim canım seni @__ATALANTE maalesef pembe kahverengi bir akıntım geldi bu akşam yada yarın sabaha gelir kırmızılar ağrım başladı bile
kaldım bir sonraki aya

Aynı şeyi yasiyorum..yumurtlamadan beri regl agrisi gibi agrilarim oluyor..bazen daha da siddetli..yumurtlamadan 1 gun sonra gece okadar agrim olduki uykumdan uyandim..daha önce yasamadim boyle bisey...yani gebelige yormak istemiyorum üşüttüm belki de..daha bat a 10gunum var ve diger belirtileri tasimiyorum..kafayi takmiyim diyorum ama olmuyor tabii

etiketledim canım seni @__ATALANTE maalesef pembe kahverengi bir akıntım geldi bu akşam yada yarın sabaha gelir kırmızılar ağrım başladı bile
kaldım bir sonraki aya

Hayırlısı olsun canım Gelecek Bat kaç?
Kimse niye ilgilenmio

Benim bilgim yok malesef onun için yorum yapamıyorum
benide eklermisiniz eski mesajlarda yazmistim ama @__ATALANTE. hayirlisi olur insallah. Bu arada tanisalim 2.5 yillik evliyim korunmadan ilk ayim

Kusura bakmayın gözümden kaçmış Bat kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…