- 15 Ocak 2014
- 5.915
- 5.117
- Konu Sahibi _bilgehan_
hayırlısı olsun canım ınsallah kavusursun civcivine denedın bir yontem varmı
Daha yeni diye birşey yapmadım hastaneye gidip hormon testi yaptırdım birde on dk falan kalkmıyorum hemen..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun canım ınsallah kavusursun civcivine denedın bir yontem varmı
Testimin son durumu kizlar Eki Görüntüle 1808473
Testimin son durumu kizlar Eki Görüntüle 1808473
yeni bi test mi yapsan acaba çünkü dağılmış diğer kırmızı çizgi sankiTestimin son durumu kizlar Eki Görüntüle 1808473
Canim var gibi ama dagilmis bence yarina kadar sabret ilk idrarla yapTestimin son durumu kizlar Eki Görüntüle 1808473
aynen canım yaacaba bunlar adet belirtisimi hamılelık belırtısı mı anlamadım daha adetime 1 hafta var off bu bekleyış benı öok strese sokuyo ya
Aynen iki test yaptim 2 gun onceki daha silikdi bu daha koyu yarin bi daha yapicam sabah idrariyla bakalim nolcakZaten hep biz kazandırıyoruz % 100 kar ediyor bu testler :)
valla canm geçen ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için bütün belirtileri yaşadım ondan dolayı bişey diyemiyorum .. Hiç birşeyi ona yormak istemesemde yoruyorum.. Hatta normalde adet öncesi benm göğüslerde hiç hassasiyet olmazdı geçen ay oldu . Sadece diğer gebeliğimde hissetmiştim düşün yani .. Hayırlısı artıkYumurtlamadan uc dort gun sonra sag kasigimda batma,cekilme oldu iki gun surdu sonra da adet sancisi gibi sancilar basladi hala devam ediyor,hatta adete yakin cikan sivilcem bile cikti sanki her an adet olacakmisim gibi hissediyorum.Ama batma ya da tek tarafli kasik agrim yok.
Ben pek bir sey hissedemiyorum yani gogus agrisi ya da cok afedersin akinti falan yok sence onlarin da olmasi gerekmez mi?
Benm beyaz yapışkan akıntım var o neden acabaBenim de bat 11 kasik agrisi ben de var sanki adet olacakmis gibi bir agri ama akintim yok.
hoşgeldin canm benmde 12 nisan :)önemli degil :)) 12 Nisan @__ATALANTE.
valla canm geçen ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için bütün belirtileri yaşadım ondan dolayı bişey diyemiyorum .. Hiç birşeyi ona yormak istemesemde yoruyorum.. Hatta normalde adet öncesi benm göğüslerde hiç hassasiyet olmazdı geçen ay oldu . Sadece diğer gebeliğimde hissetmiştim düşün yani .. Hayırlısı artık
Benm beyaz yapışkan akıntım var o neden acaba
hoşgeldin canm benmde 12 nisan :)
Yanlışlıkla sana yazmışım canm pardon benle tarihi aynı olana yazıyorum güyasen vardın zaten :)
Yok canım bunu en iyi doktordan öğren istersen bir çok farklı krem var ınsallh sorunun çözülürEwt bebek istiyoruz yaklaşık 2 ay oldu vajinusmusu yeneli.uyuşturucu krem sürmeden ilişkiye giremiyordum.yeni bırakabildim ancak.ama jeli bırakmış değilim.sizin tavsiye edebileceğiniz bi jel kayganlaştırıcı kremfilan var mı spermi öldürmeyen
Canm test bozuk olabilir . Yarın ilk idrar ile dene söylediğin gibi .. İnşallah yarın güzel haberini alırızAynen iki test yaptim 2 gun onceki daha silikdi bu daha koyu yarin bi daha yapicam sabah idrariyla bakalim nolcak
Valla canim umutlandirmak istemem ama beyaz yapiskan akinti hamilelik belirtisi derler:)valla canm geçen ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için bütün belirtileri yaşadım ondan dolayı bişey diyemiyorum .. Hiç birşeyi ona yormak istemesemde yoruyorum.. Hatta normalde adet öncesi benm göğüslerde hiç hassasiyet olmazdı geçen ay oldu . Sadece diğer gebeliğimde hissetmiştim düşün yani .. Hayırlısı artık
Benm beyaz yapışkan akıntım var o neden acaba
hoşgeldin canm benmde 12 nisan :)
Olsun üzülme canım gelecek ay olur inşallah :)
1 Mayıs galiba