2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

bende daha önce yazmıştım ama atlanmış sanırım benim de bat 19 biraz cahil biraz heycanlı bekliyoruz ilk ay korunmasız ve sadece bi kere oldu ya tuttarsa sansıma nasıl olur neye dikkt edilir belirti nedir hc bilmiyorum sizi takip edip bilgileniyorum sayenizde :)

bendeeee varımmmm 30 nisan bat :))))
ekledim sizii :)

siz varsınız zaten :)

Hala aynı: ) mens yok bu akşam eczaneden test alıp yapıcam bakalım hayırlısı inşallah :) dua edin kızlar: )

Merhabalarr benimde bat 8 ila 12 nisan arası... Şüpheliyim bu ay fakat bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. Yinede beklemedeyim... Listeye alırmısınız

Tamam canım inşallah.
Aslında ben mayıs ayındaki adetim bittikten sonra hamile kalmak istiyorum.
Öyle olursa şubatta doğar ben gibi kova burcu olur diye
Ama tabi bu ay gelmesine de hayır demem hayırlısı :)

O bendede war bende 2017 doğumlu olmasını istiyorum ama Rabbim bu ay verirse başım gözüm üstüne :)

Kizlar gene ben basinizi vok agrittim bugun bisey dicem malum bugun adet gunum 2 dir testte silik cizgi goruyorum butun gun adet sancisi cekdim ne gelen var ne giden son olarak az once sari sunen bi akinti geldi yumurta aki gibi sari renk ama yarin kan tahlili yaptircam sizce hamilemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…