2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

bende eger bu ay olmazsa.., onumuzdekıı ay ovulasyon takıbıne baslıcam :) bende kalkmıyorum yalnız gebe kalan arkadaslarım hep kafana takma ne zaman takmazsan o zaman oluyor dıyor ama benım aklımdan sımdıden cıkmıyor @Kriziantemcicegi

VAJİNİSMÜSÜ YENEN BİRİ OLARAK NİSAN ANNESİ OLMAYI ÖYLE ÇOK İSTİYORUM Kİ CANLAR İNŞALLAH HEPİMİZİN DUALARI KABUL OLUR.

valla canm geçen ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için bütün belirtileri yaşadım ondan dolayı bişey diyemiyorum .. Hiç birşeyi ona yormak istemesemde yoruyorum.. Hatta normalde adet öncesi benm göğüslerde hiç hassasiyet olmazdı geçen ay oldu . Sadece diğer gebeliğimde hissetmiştim düşün yani .. Hayırlısı artık

Benim de bat 11 kasik agrisi ben de var sanki adet olacakmis gibi bir agri ama akintim yok.
Benm beyaz yapışkan akıntım var o neden acaba
önemli degil :)) 12 Nisan @__ATALANTE.
hoşgeldin canm benmde 12 nisan :)

sen vardın zaten :)

Yok canım bunu en iyi doktordan öğren istersen bir çok farklı krem var ınsallh sorunun çözülür

Valla canim umutlandirmak istemem ama beyaz yapiskan akinti hamilelik belirtisi derler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…