- 1 Eylül 2014
- 1.291
- 1.442
- 33
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.441
canım günaydın bnde dayanamayıp 6 gün öncesnde erken gebelik testi yaptım negatifti 4 gün sonra jinekologtaydım yine bişy yoktu 5. gün idrar testinde ikinci cizgiyi gördüm moralini bozma belki vardır erken dha öğrenmen için :)zaten 3 4 ay önce yemin etmiştim o cift czgi görülmeden kan vermek yok diye yine deldirdim kendimi evet erkendi aslında ama yinede umudum yok
canım günaydın bnde dayanamayıp 6 gün öncesnde erken gebelik testi yaptım negatifti 4 gün sonra jinekologtaydım yine bişy yoktu 5. gün idrar testinde ikinci cizgiyi gördüm moralini bozma belki vardır erken dha öğrenmen için :)
inşallah.. geçen ay çok fazla stresim vardi bu ay pek salmadiydi.. yinede tutmadi gibi .. çünkü üşüttümsu liste sıfırlansada artık mayıs topiğine mi geçeriz aralık ocak annelerine mi gecerz :d
inşallah.. geçen ay çok fazla stresim vardi bu ay pek salmadiydi.. yinede tutmadi gibi .. çünkü üşüttümgrip olmuşum.. regl olucam zamaninda oluyorum.
aramizda hoşgeldinizslm kızlar benide alır mısınız listeye 29 nisan bat
hoşbulduk canım geç oldu biraz ama yeni buldum burayıaramizda hoşgeldinizbenimde bat 29 nisan.. belirtilerin varmi:)
kahverengi akıntımı göremedimhoşbulduk canım geç oldu biraz ama yeni buldum burayıbenim geçen hafta hep kahverengi akıntım oldu iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum aslında bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim kızlar senin belirtin var mı
@__ATALANTE ben düşük yapıyorum canım benim iki ay daha ertelendi
değerim düştü canım 0.8 enerden anladın canım gecmiş olsun : (
değerim düştü canım 0.8 e
bende geçen hafta sürekli ve yoğun şekilde vardı kahverengi akıntı bilgisi olan yok mu kızlar bu kahverengi akıntıyla ilgili orkidekaramel canım hiç belli olmaz belki hamilesindir bende çok şişlik var özellikle göbeğimde hayırlısı olsunkahverengi akıntımı göremedimgögsümde dolgunluk agri oldu şiddetli agriydi.. baş dönmesi var.. başka türlü yok. sanirim belirtilerim olmadığı için adet olucam gibi... 2 aydir uğraşiyorum pek umudum yok bu ayda? inş hamilesindir
evet canım çok şükür allah büyükcok gecmiş olsun tekrar canım kimyasalın arkasından hamile kalan cok kişi var demekki hamle kalabiliyosun bu bile şükür kaynagı olsun
geçmiş olsun canım bende 29 şubatta düşük yaptım doktor kimyasal gebelik demişti elinden bişey gelmiyo malesefdeğerim düştü canım 0.8 e