2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

zaten 3 4 ay önce yemin etmiştim o cift czgi görülmeden kan vermek yok diye yine deldirdim kendimi evet erkendi aslında ama yinede umudum yok
canım günaydın bnde dayanamayıp 6 gün öncesnde erken gebelik testi yaptım negatifti 4 gün sonra jinekologtaydım yine bişy yoktu 5. gün idrar testinde ikinci cizgiyi gördüm moralini bozma belki vardır erken dha öğrenmen için :)

sağol canımm umut oldun bana suann eşimde ben biliyorum ki varrr orda bi susam tanesi diyo ana olan benim hisseden o masallah regl günümde olmassam idrar yapıcam silik mili cıkarsa ancak öyle veririm kan

kızlar bata 4 gün var.. grip olmuşum affedersin ishal olmuşum bide karnim agriyo... kusacakmişim gibi hissediyorum.. hep regle yakın böle oluyorum. hamile gibi hissedemiyorum maalesef

Kızlar bende 4 gündür olmuyodum bu gün test yapacaktım ki kırmızı kart gördüm benide ekler misiniz mayıs topiğine

su liste sıfırlansada artık mayıs topiğine mi geçeriz aralık ocak annelerine mi gecerz :d
inşallah.. geçen ay çok fazla stresim vardi bu ay pek salmadiydi.. yinede tutmadi gibi .. çünkü üşüttüm grip olmuşum.. regl olucam zamaninda oluyorum.

aramizda hoşgeldiniz benimde bat 29 nisan.. belirtilerin varmi:)
hoşbulduk canım geç oldu biraz ama yeni buldum burayı benim geçen hafta hep kahverengi akıntım oldu iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum aslında bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim kızlar senin belirtin var mı

kahverengi akıntımı göremedim gögsümde dolgunluk agri oldu şiddetli agriydi.. baş dönmesi var.. başka türlü yok. sanirim belirtilerim olmadığı için adet olucam gibi... 2 aydir uğraşiyorum pek umudum yok bu ayda? inş hamilesindir

bende geçen hafta sürekli ve yoğun şekilde vardı kahverengi akıntı bilgisi olan yok mu kızlar bu kahverengi akıntıyla ilgili orkidekaramel canım hiç belli olmaz belki hamilesindir bende çok şişlik var özellikle göbeğimde hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…