2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Benimde göbegim sis halinde.. malun kahverengi akıntımı göremedim. başım dönüyor bugün hastayım mesela.. hiç de halim yok.. bayılacak gibi hissediyorum kasıklarimda arada sizliyo.. anlamiyorum. hamile miyim bilemiyorum hiç de heveslenmek bile istemiyorum.

hadi bakalım belirtiler var gibi sende bugün bitti 4 gün kaldı zaten sabır canım

ilk düşüğüm canım senin kaçıncı kaç günlüktü diye sormadım doktora ama adetim bir hafta geçmişti sen kaç günlük

hadi bakalım belirtiler var gibi sende bugün bitti 4 gün kaldı zaten sabır canım
bi kaç gündür böleyim..
geçen hafta iyiyim.. stres yaşamamaya çalıştım. halim de yok şu an çalışıyorum hiç çalışasim yok napcam bilmiyom eve gitcem yemek yapcam

bi kaç gündür böleyim..
geçen hafta iyiyim.. stres yaşamamaya çalıştım. halim de yok şu an çalışıyorum hiç çalışasim yok napcam bilmiyom eve gitcem yemek yapcam
bende çalışıyorum canım eve gidip yemek yapacam başka işlerimde var allah bize kolaylık getirsin kadın olmak zor

Kızlar benim dün adet olmam lazımdı olmadım kahverengi akıntım ve bel agrim var adetim mi gelecek yoksa hamile olabilir miyim bilmiyorum? İdrar testi negatif çıktı ama umut fakirin ekmeği işte.sizce bu kahverengi leke ne anlama geliyor?

Kızlar günaydın. 5 gün gecikmeli olarak bende kırmızı kartı gördüm bugün. üzüldüm mü? çok az evet ama yapacaklarım var mesela spor gibi... ufak tefek birkaç rahatsızlığım var onları düzeltmem lazım. Temmuzdada tatile gidicez. nasipse ondan sonra devam şimdi 2 aylık ara. bu ara çok nadiren de olsa buraya girerim sizlerin inşallah güzel haberlerinizi almak için. Umarım buradaki hiç kimseyi temmuz topiğinde görmem... çok öptüm herkesi:)))))

günaydin kızlar.
dün testi yaptım negatif.. sanirim bu ay olmadi gibi.
baya uğraşacakmişim gibi hissediyorum. hemen gelmiyor ki bebek..
yinede umudumu kaybetmedim rabbim ne zaman ol derse o zaman olsun.
mayısa kalicam gibi hiç bi belirtimde yok.. varsa o regl belirtilerimdir...

inşallah tatilde hamiş kalirsin:)

bende çalışıyorum canım eve gidip yemek yapacam başka işlerimde var allah bize kolaylık getirsin kadın olmak zor
aynen öle..bi baktim affedersin ev b.k götürüyoo.. heryer tozlaniyor temizlemekten inan ki canim sıktı eşime temizlikçi kadin alalim dedim razi gelmedi eee bende yetişemiyorum hiç bişey yapasim da gelmiyor yorgunluktan..

benim üçüncü düşük oldu canım
geçmiş olsun.. tahillerini yaptırdın mı.. bi araştir.. niye düşük oluyor diye..
benim 2 ay oldu korumaya birakalı.. bebegimi de kaybedeli 9 ay olucak. artık bebek istiyorum ama rabbimin oluruna biraktim.. baya uğraşacaz biz öle hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…