- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.421
canım 6 gün kala çıkmaz dedi doktor bana o yüzden bekle ve sakin kal. İdrarda çıkmadıkça da kan verme bence :)Canlar ben kan testi yaptim bata 6 gun var1 cikti deger. Genelde 0.100 cikardi diye umitlendim ama her hastanenin referans araligi farklidir dediler... galiba bende mayis topigine kaldım bir kez daha yemin ettim cift cizgi görmeden kan vermek yokk
Öfff bende de hala gelen giden yok, sinir içindeyim! Sen kırmızıları umarim gormezsin ama benim görmem lazim yaaaBenim 23 nisandı ancak henüz gelen giden yok. Yarın da gelmezse test yaparım belki.
canım sen geçen ay kaçında oldun? Dyzenli mi oluyorsun? Stres yaptıkça da adet gecikirÖfff bende de hala gelen giden yok, sinir içindeyim! Sen kırmızıları umarim gormezsin ama benim görmem lazim yaaa
Bende sag kasikta agri ve ara ara gelen bel agrilari var,catlatma ignesi olmustum 16 nisanda onun etkisi mi bilmiyorum ama durum bu,bat 5 mayisKızlarr batı 4 mayıs civarı olup da belirti yaşayan var mııı? Bende bişey yok
hmm baya belirgin belirtiler cnm. Bazen çok hafif sızlama oluyo kasıkta çok nadir ama o zaten normalde de oluyor her kadındaBende sag kasikta agri ve ara ara gelen bel agrilari var,catlatma ignesi olmustum 16 nisanda onun etkisi mi bilmiyorum ama durum bu,bat 5 mayis
24 Mart'ta olmusum canim. Döngülerim genelde 28 gunde 1'dir yani 22 Nisan'da olmam gerekirdi. Bazen boyle geciktigi oluyor ve cok haklisin ki kafama taktikca daha da gecikiyorcanım sen geçen ay kaçında oldun? Dyzenli mi oluyorsun? Stres yaptıkça da adet gecikir
rahat ol adet söktürücü bitki çayı iç istersen gelir bir iki güne24 Mart'ta olmusum canim. Döngülerim genelde 28 gunde 1'dir yani 22 Nisan'da olmam gerekirdi. Bazen boyle geciktigi oluyor ve cok haklisin ki kafama taktikca daha da gecikiyor
Sogan kürü yaptim dun gece ve bu gece icebildim, sabahi atladım elimde olmayarak.rahat ol adet söktürücü bitki çayı iç istersen gelir bir iki güne
Kan tahlili verdin mi canım. Benimde olmadı test yaptım negatifSogan kürü yaptim dun gece ve bu gece icebildim, sabahi atladım elimde olmayarak.
Hangi bitki caylari iyi gelir ki acaba? Biliyor musun canim?
Benim bu ay gebelik ihtimali yok ki canim idrar testi bile yapmam o yuzden :)) benim şu anki çabam regl olup mayista calismalara başlayabilmekKan tahlili verdin mi canım. Benimde olmadı test yaptım negatif
Hmm :))Benim bu ay gebelik ihtimali yok ki canim idrar testi bile yapmam o yuzden :)) benim şu anki çabam regl olup mayista calismalara başlayabilmek
Öfff bende de hala gelen giden yok, sinir içindeyim! Sen kırmızıları umarim gormezsin ama benim görmem lazim yaaa
Hayirlisi olsun canim :) haberini bekliyorumBugün de gelmedi. Yarın sabah test yapmaya karar verdim. Hayırlısı.
Hayirlisi olsun canim :) haberini bekliyorum
Canım ben erkenden regl oldum. zaten buaya doğum kontrol hapı kullanmıştım. Mayısa inşallah :)
Kan tahlili verdin mi canım. Benimde olmadı test yaptım negatif
Hadi hayırlısı çok sevindim bir hamile daha çıkıyor aramızdan :))))
konuda etiketlendigimi görünce heralde morordek kırmızı kart görmus dedim hemen
Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin
Darısı da bize
internetten araştır canım ben isim olarak bilmiyorum.Sogan kürü yaptim dun gece ve bu gece icebildim, sabahi atladım elimde olmayarak.
Hangi bitki caylari iyi gelir ki acaba? Biliyor musun canim?
canım 6 gün kala çıkmaz dedi doktor bana o yüzden bekle ve sakin kal. İdrarda çıkmadıkça da kan verme bence :)