2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

konuda etiketlendigimi görünce heralde morordek kırmızı kart görmus dedim hemen
Ya aslında hala görmedim kırmızı kartı ama zaten deneme yok bizim bu ay, kırmızı kartı görmem gerek yani
Heyecanla bekledigimden midir nedir gelmedi bi türlü. Hani kendimden emin olmasam test yapıp bakacagım yani ne durumdayım diye

Aynen bekleyince gelmez çatlatır insanı

Canım çok sevindim hayırlı olsun bebeğin şimdiden şanslı maşallah yaz tatilini de birleştirmiş olacaksınız annesiyle bol bol vakit geçirecek

Benimki kısmet olmadı bari öbür ay olsa da ucundan kıyısından kurtarsak biz de

Evet canım benim hala inanamıyorum :) diğer ay burada bekleyen herkesle birlikte Rabb'im sana da meleğini göndersin inşallah...

Benim 23 nisandı ancak henüz gelen giden yok. Yarın da gelmezse test yaparım belki.

Canlar ben kan testi yaptim bata 6 gun var 1 cikti deger. Genelde 0.100 cikardi diye umitlendim ama her hastanenin referans araligi farklidir dediler... galiba bende mayis topigine kaldım bir kez daha yemin ettim cift cizgi görmeden kan vermek yokk

Evet canım benim hala inanamıyorum :) diğer ay burada bekleyen herkesle birlikte Rabb'im sana da meleğini göndersin inşallah...

Inşallah hepimize canım benim :)
Sen de hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah :))

Kızlar ben böbreklerimi üşütmüştüm belim ve kasıklarım sürekli ağrıyordu kendimi hamile sanmam bu yüzdenmiş Haftaya doktora gidecegim sürekli bir akıntı hali var bende korkuyorum ciddi birsey var diye

canım 6 gün kala çıkmaz dedi doktor bana o yüzden bekle ve sakin kal. İdrarda çıkmadıkça da kan verme bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…