- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.401
Ya aslında hala görmedim kırmızı kartı ama zaten deneme yok bizim bu ay, kırmızı kartı görmem gerek yanikonuda etiketlendigimi görünce heralde morordek kırmızı kart görmus dedim hemen
Ya aslında hala görmedim kırmızı kartı ama zaten deneme yok bizim bu ay, kırmızı kartı görmem gerek yani
Heyecanla bekledigimden midir nedir gelmedi bi türlü. Hani kendimden emin olmasam test yapıp bakacagım yani ne durumdayım diye
Evet aynı o durumdayım, çat diye çatlayacagım yaniAynen bekleyince gelmez çatlatır insanı
Beni de yaz canım bat 10 mayisHanımlar Mayıs topigini açtım, hepimize hayırlı ugurlu olsun :)
Unuttuklarım varsa yazın eklerim:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mayis-ayinda-hamile-kalmak-isteyenler.922115/
Ekledim canımBeni de yaz canım bat 10 mayis
Test yaptın mı peki?Benim hala gelmedi
Yapmadım cesaret edemiyorum ya yoksa diye çünkü adetimin geciktiği aylar olduTest yaptın mı peki?
Sabredebiliyorsan birkaç gün daha bekle oyle yap madem :)Yapmadım cesaret edemiyorum ya yoksa diye çünkü adetimin geciktiği aylar oldu
Pazartesiye kadar bekleyeyim :) garanti olsunSabredebiliyorsan birkaç gün daha bekle oyle yap madem :)
Arkadaşlar bugün kan verdim değerim yükselmiş :) bakalım yine de emin olamıyoruz ama bende hamile tavşan ve nazar boncuğu istiyorum @__ATALANTEtopik uğurlu geldi mayıs ta da bu ay nasip olmayan herkesten bekliyoruz inşallah....
Evet aynı o durumdayım, çat diye çatlayacagım yani
Nisan ayında "beklenen" adet tarihim gelmiyor, mayısta da "beklenmeyen" adet tarihim de gelmez insallah
Canım çok sevindim hayırlı olsun bebeğin şimdiden şanslı maşallah yaz tatilini de birleştirmiş olacaksınız annesiyle bol bol vakit geçirecek
Benimki kısmet olmadı bari öbür ay olsa da ucundan kıyısından kurtarsak biz de
Sağol canım inşallah.. bugün adet gunumdu olmdim hala ama acayip agrim var umarım bu ay yuzum gulerDaha çok zaman varmış canım Her şey olabilir
Evet canım benim hala inanamıyorum :) diğer ay burada bekleyen herkesle birlikte Rabb'im sana da meleğini göndersin inşallah...
canım 6 gün kala çıkmaz dedi doktor bana o yüzden bekle ve sakin kal. İdrarda çıkmadıkça da kan verme bence :)Canlar ben kan testi yaptim bata 6 gun var1 cikti deger. Genelde 0.100 cikardi diye umitlendim ama her hastanenin referans araligi farklidir dediler... galiba bende mayis topigine kaldım bir kez daha yemin ettim cift cizgi görmeden kan vermek yokk