2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canlar ben kan testi yaptim bata 6 gun var :KK43: 1 cikti deger. Genelde 0.100 cikardi diye umitlendim ama her hastanenin referans araligi farklidir dediler... galiba bende mayis topigine kaldım bir kez daha yemin ettim cift cizgi görmeden kan vermek yokk :KK43:
canım 6 gün kala çıkmaz dedi doktor bana o yüzden bekle ve sakin kal. İdrarda çıkmadıkça da kan verme bence :)

Hmm
Bende sag kasikta agri ve ara ara gelen bel agrilari var,catlatma ignesi olmustum 16 nisanda onun etkisi mi bilmiyorum ama durum bu,bat 5 mayis
hmm baya belirgin belirtiler cnm. Bazen çok hafif sızlama oluyo kasıkta çok nadir ama o zaten normalde de oluyor her kadında

canım sen geçen ay kaçında oldun? Dyzenli mi oluyorsun? Stres yaptıkça da adet gecikir
24 Mart'ta olmusum canim. Döngülerim genelde 28 gunde 1'dir yani 22 Nisan'da olmam gerekirdi. Bazen boyle geciktigi oluyor ve cok haklisin ki kafama taktikca daha da gecikiyor :KK43:

Günaydın.
Cuma regl olmam gerekiyordu. Hâlâ olmadım. Bu sabah test yaptım yine negatif. Sanırım reglim geçişiyor sadece.

Canım ben erkenden regl oldum. zaten buaya doğum kontrol hapı kullanmıştım. Mayısa inşallah :)

Kan tahlili verdin mi canım. Benimde olmadı test yaptım negatif

ben hala hasta olmadım 4 gün geçti cumartesi test yapmıştım negatif çıktı. o yüzden beklentim yok ama regl olsam vücudum çok rahatlıcak karnım ağrıo artık şişlikten :KK43:

canım 6 gün kala çıkmaz dedi doktor bana o yüzden bekle ve sakin kal. İdrarda çıkmadıkça da kan verme bence :)

zaten 3 4 ay önce yemin etmiştim o cift czgi görülmeden kan vermek yok diye yine deldirdim kendimi evet erkendi aslında ama yinede umudum yok

X