2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

pıhtılaşmadan oluyor canım

tam yumurtlama dönemime denk geliyor

hayırlısı diyorum artık ya takip falan zaten yalan akışına bırakmak en temizi tabiki en önemlisi herhangi bir sorun yoksa eşlerde..
inş ALLAH ne zaman nasip ederse o zaman olur.. tatilde korunmayin bence.. bi bakmişsin ortaya sürpriz olur

inş ALLAH ne zaman nasip ederse o zaman olur.. tatilde korunmayin bence.. bi bakmişsin ortaya sürpriz olur

aynen canım Temmuza kadar dikkat edip Temmuzda bırakacağız tekrardan korunmayı artık sonrası Allah'a kalmış. umarım bebişlerimiz bizi bekletmez. Yalnız derlerdi de inanmazdım ha diyince hakkaten olmuyormuş çok ilginç

aynen bende bıktım benimde eşim izin vermedi bu ara büyük bahar temizliğide yapmam gerekiyor

Evet öle oluyor martta biraktim korunmaya.. hemen olmadi.. bende düşünüyorum ki bişey mi sadakat veremedim.. bisey mi eksik diye düşünüyorum. kötü bişey mi yaptım diyorum.. rabbim ne zaman nasip ederse olur diyorum baya uğraşacakmişim gibi hissediyorum.. geçen gene agustos sonunda karnimda 7 aylık bebegimi kaybettim.ona evlendikten 4 ay sora hamile kaldim. 2 ay korunduk 2 ay sora kalmişim.. onda hemen olmuştu. ikincisinde nasil olucak bilmiyorum.

senin için mutlaka büyük bir yıkım olmuştur canım meleğin cennette en güzel yerde ama iyi tarafından bak hamile kalabiliyorsun... buradaki bir çok kişi (belki ben bile) hamile kalamamaktan veya umutsuzluktan şikayetçi. tabiki sorun yokken insan daha bir acaba diyor ama vardır inan herşeyin yeri zamanı. sakın kötü düşünme sakın çocuğu olamayan bekleyen herkes mi kötü bir şey yapıyor? asla!! vücudumuzun var bir bildiği ki hemen hamile kalmıyoruz sağlıklı zamanda sağlıklı koşullarda olsun inşallah

Arkadaşlar sizin deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum. 3 kez üst üste araştırılmasına rağmen sebebi bulunamayan erken düşükler yaşadım. En son tüp bebek yapmakla yapmamak arasında kaldık. Kendinden hamile kalıyorum ama 7. haftayı geçemiyorum. Doktora tüp bebek istediğimi artık dayanamadığımı söylediğimde şunu söyledi ikiz bebek riskli oluyor . Şimdi arkadaşlar pgt yaptırınca ve sağlıklı 2 embriyo konunca ikisi de tutuyor mu? Sağlıklı ikiz gebelik yok mu? 25 adet gen bakılabiliyor muş transfer öncesi bunun faydası yokmu. Doktorum dna dünyası çok geniş. pgt çok azını açıklıyor diyor ve tekrar düşük ihtimalini göğüsleyebileceksen tekrar hamile kal diyor. Tüp bebek istiyoruz biz de eşimle. Lütfen bana fikir verin. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

çok şükür rabbime.
biliyorum ben burada nelerle okuyorum hamile kalamayanda var hatta yıllar sonra gelende var..
inşallah rabbim sana mucizeyi nasip eder.
2 ay ara vercem diyosun verme bence o mucize olsun. inşallah olur hep dua etmek lazim.. duasiz çürümüş dökülmüş bir ağaca benzer.

amin canım hepimize inşallah... mecburen ara vermem lazım keşke daha önceden halletseydim de öyle başlasaydık çocuk işine dediğim şeyler var. gebelik engel olacak çünkü. öncelikle kendim sağlıklı olabileyim ki bebeğime sağlıklı bir anne olabiliyim diye düşünüyorum. bakalım sonrası Allah'ın takdiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…