- 7 Aralık 2015
- 625
- 771
- 33
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.481
pıhtılaşmadan oluyor canımgeçmiş olsun.. tahillerini yaptırdın mı.. bi araştir.. niye düşük oluyor diye..
benim 2 ay oldu korumaya birakalı.. bebegimi de kaybedeli 9 ay olucak. artık bebek istiyorum ama rabbimin oluruna biraktim.. baya uğraşacaz biz öle hissettim
inşallah tatilde hamiş kalirsin:)
Hamile kalinca hemen igneye başlaniyor.. bende az pırtilaşmam çikti.. igneye başliycam inş.pıhtılaşmadan oluyor canım
inş ALLAH ne zaman nasip ederse o zaman olur.. tatilde korunmayin bence.. bi bakmişsin ortaya sürpriz olurtam yumurtlama dönemime denk geliyor
hayırlısı diyorum artık ya takip falan zaten yalan akışına bırakmak en temizi tabiki en önemlisi herhangi bir sorun yoksa eşlerde..
inş ALLAH ne zaman nasip ederse o zaman olur.. tatilde korunmayin bence.. bi bakmişsin ortaya sürpriz olur
günaydın kızlar üzüldüm canım aspirin vermiyorlar mı sanabenim üçüncü düşük oldu canım
aynen bende bıktım benimde eşim izin vermedi bu ara büyük bahar temizliğide yapmam gerekiyoraynen öle..bi baktim affedersin ev b.k götürüyoo.. heryer tozlaniyor temizlemekten inan ki canim sıktıeşime temizlikçi kadin alalim dedim razi gelmedi eee bende yetişemiyorum hiç bişey yapasim da gelmiyor yorgunluktan..
Evet öle oluyor martta biraktim korunmaya.. hemen olmadi.. bende düşünüyorum ki bişey mi sadakat veremedim.. bisey mi eksik diye düşünüyorum. kötü bişey mi yaptım diyorum.. rabbim ne zaman nasip ederse olur diyorum baya uğraşacakmişim gibi hissediyorum.. geçen gene agustos sonunda karnimda 7 aylık bebegimi kaybettim.ona evlendikten 4 ay sora hamile kaldim. 2 ay korunduk 2 ay sora kalmişim.. onda hemen olmuştu. ikincisinde nasil olucak bilmiyorum.aynen canım Temmuza kadar dikkat edip Temmuzda bırakacağız tekrardan korunmayı artık sonrası Allah'a kalmış. umarım bebişlerimiz bizi bekletmez. Yalnız derlerdi de inanmazdım ha diyince hakkaten olmuyormuş çok ilginç
büyük bahar temizliğim için bi hafta izin almam lazim. ama malum yapa yapa bitmiyo ki bende biktimaynen bende bıktım benimde eşim izin vermedi bu ara büyük bahar temizliğide yapmam gerekiyor
Evet öle oluyor martta biraktim korunmaya.. hemen olmadi.. bende düşünüyorum ki bişey mi sadakat veremedim.. bisey mi eksik diye düşünüyorum. kötü bişey mi yaptım diyorum.. rabbim ne zaman nasip ederse olur diyorum baya uğraşacakmişim gibi hissediyorum.. geçen gene agustos sonunda karnimda 7 aylık bebegimi kaybettim.ona evlendikten 4 ay sora hamile kaldim. 2 ay korunduk 2 ay sora kalmişim.. onda hemen olmuştu. ikincisinde nasil olucak bilmiyorum.
çok şükür rabbime.senin için mutlaka büyük bir yıkım olmuştur canım meleğin cennette en güzel yerde ama iyi tarafından bak hamile kalabiliyorsun... buradaki bir çok kişi (belki ben bile) hamile kalamamaktan veya umutsuzluktan şikayetçi. tabiki sorun yokken insan daha bir acaba diyor ama vardır inan herşeyin yeri zamanı. sakın kötü düşünme sakın çocuğu olamayan bekleyen herkes mi kötü bir şey yapıyor? asla!! vücudumuzun var bir bildiği ki hemen hamile kalmıyoruz sağlıklı zamanda sağlıklı koşullarda olsun inşallah
aynen yap yap bitmiyo ben malesef izin alamam haftasonlarım temizliğe gidiyor zaten çok sinir oluyorumbüyük bahar temizliğim için bi hafta izin almam lazim. ama malum yapa yapa bitmiyo ki bende biktim
çok şükür rabbime.
biliyorum ben burada nelerle okuyorum hamile kalamayanda var hatta yıllar sonra gelende var..
inşallah rabbim sana mucizeyi nasip eder.
2 ay ara vercem diyosun verme bence o mucize olsun. inşallah olur hep dua etmek lazim.. duasiz çürümüş dökülmüş bir ağaca benzer.
slm canım benim batta 29 nisan belirtilerin var mıslm hanımlar beni de listeye alır mısınız benim de bat 29 nisan!
hayırlısı olsun canım gelecek aya inşallahBen regl oldum kızlar.
hem aspirin hem de iğne kullandım canımgünaydın kızlar üzüldüm canım aspirin vermiyorlar mı sana
etkili olmadı mıhem aspirin hem de iğne kullandım canım
olmadı canımetkili olmadı mı