- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 35
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.321
dilo00 .............................9 nisan enginkelime .........................11 nisan - F ffakem ............................15 nisan
- K Kafayibebeklebozdum ............15 nisan
cansu0812 .................................15 nisan durulavinya ........................18 nisan ANGIE79 ...........................18 nisan ayllllliiiin35 .....................19 nisan nisan152 ...........................20 nisan yesa .................................20 nisan - @Cemre Yaman .....................20 nisan
Enise54 .............................21 nisan Martle ................................21 Nisan ebru190514 .......................21 nisan
GELİŞMELER NEDİR???
Beklemekteyim canım bacaklarım ağrıyor olucam sanki göğüslerim hassas arada karın ağrım var arada da midem bulanıyor hayırlısı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin :)
dilo00 .............................9 nisan enginkelime .........................11 nisan - F ffakem ............................15 nisan
cansu0812 .................................15 nisan durulavinya ........................18 nisan ANGIE79 ...........................18 nisan ayllllliiiin35 .....................19 nisan nisan152 ...........................20 nisan yesa .................................20 nisan - @Cemre Yaman .....................20 nisan
Enise54 .............................21 nisan Martle ................................21 Nisan ebru190514 .......................21 nisan
GELİŞMELER NEDİR???
GELİŞMELER NEDİR???
Kaç gün geçti canım belirtilerin var mıcanım dün kan testi yaptırdım beta hcg 320 çıktı ondan önceki günde 3 tane idrar testi çift çıktı yarın tekrar kan vericem salı doktora gidicem
3 gün geçti canım. kasığımda ağrı var göğüslerde dolgunluk uyku hali yorgunluk var ama yine de emin olamıyorum ya salı günü olsun da içimde de değişik bi duygu varKaç gün geçti canım belirtilerin var mı
Akıntın var mı canım3 gün geçti canım. kasığımda ağrı var göğüslerde dolgunluk uyku hali yorgunluk var ama yine de emin olamıyorum ya salı günü olsun da içimde de değişik bi duygu var
kızlar kontrolden geldim şimdi değerim değişmemiş tekrar 6.2 çıktı aynısı yani.. çok moralim bozuk doktor da şaşırdı hemşire de moralim çok bozuldu.. sizce durum nedir
Akıntın var mı canım
pazartesiye kadar bekleyelim dedi ama yükselmedi hiç yanisenin yerinde olsam baska bir yerde ölçütürdum?? ne diyolar bekleyelim mi dıyolar sökülmeni mi bekliorlar???
pazartesiye kadar bekleyelim dedi ama yükselmedi hiç yani
acaba yükselir mi ki.. iki defa cihaza koyup ölçtüler aynı çıktı. 2 gün önce de aynı merkezde ölçtüm aynı çıktıhalla hallaaa baska bi yerde ölçtürsene bakalım ne cıkacak istersen yarın git hem gün gecmiş olur ordada aynısı cıkarsa ilaçla sökerler belki
acaba yükselir mi ki.. iki defa cihaza koyup ölçtüler aynı çıktı. 2 gün önce de aynı merkezde ölçtüm aynı çıktı
düşük olursa bu üçüncü düşük olacakevet hatırlıyorum seni canm 5üstü gebeliktir ama kimyasal bile olsa daha yükselmsi gerekirdi iyi mi kötü mü anlamadm acıkcası
Hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre versinnormalde akıntım çok olurdu bu ara öyle çok yok yani hiç yok gibi aslında