2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ask3333 ve April1109

tabiki tam da bat günümde ve hatta hep aynı saatinde adet oldum.
önümüzdeki aylara bakacağız inşallah.
beni merak ettiğiniz ve sorduğunuz için teşekkürler canlarım.
mayıs topiğine katılmama kararı aldım oluruna bırakacağım.
ama sizden haber alacağım kızlar.
kendinize iyi bakın.

Kırmızı kartı yedim ben

Evet öyle çocuk merakım yok aslında. İlk beş yıl yapmam diyordum zaten. Dünyayı gezmek istiyorum ama yaş geldi maalesef

ben en az 1 sene diyordum dediğin gibi yok tatildi yok alışmasıydı falan filan ha diince olmadığını ufak ufak görünce yaş da dediğin gibi dürtünce elden bişi gelmiyor bodozlama giriyoruz konuya

Kızlarr eğer bu ay tuttuysa belirti vermeye ne zaman başlar? Bugün 18. Günüm daha çoook var

TUTTUYSA BATA YAKIN BELİRTİ VERİR O DA KASIK VE GÖĞÜS AGRISI OLUR BÜYÜK İHTMALLE CANIM İNŞLLAH KASIKLARIN VE GÖGSÜN AGRIR
ya demin duşa girdim çamaşırımı çıkardım voğsum ağrıdı bide baktım şişmiş göğüslerim. Yani çok şişmemiş ama dolsun dolgun. Hayırdır inşallah

bende gögsümde dolgunluk ve agri vardi dünden beri böleydi sanki kalp krizi geçircem ya..
kasık agrisi yok..
doktora gittim yumurtalıklarim çok güzel dedi.. tuttu mu ki bilmem :/ bi o kaldi içimde soramadim kaç yumurta olduğu

Günaydın.
Uygulamaya göre benim bat bugün. Bu hafta ciddi kasık ağrısı çektim adım bile atamaz haldeydim. Buna güvenip test yaptım dün ancak negatif tabi. Şimdi regl bekliyorum. Kasık Ağrım azalmış olsa da devam ediyor. Dün akşamdan beri de karnımda ağrı var. Gelecekse çok bekletmese bari.

Kırmızı kartı gördüm

1. Kontes001 .............................22 nisan
  2. boza ....................................23 nisan
  3. @nisandeniz........................23 nisan
  4. rujj ....................................24 nisan
  5. neslli .................................24 nisan
  6. mrveee28 ......................... 24 Nisan
  7. lacrimosa ............................27 nisan
  8. A aylinelfin ............................28 nisan
  9. C celine20 ............................29 nisan
  10. @orkidekaramel ..........................29 nisan (daha bat gelmedi )
  11. country ...........................30 nisan

varmi gelişme??
    mayısa kalmayalımmmmm..
    @__ATALANTE listeyi düzenleyiniz:)) karışık oluyor

ZATEN KENDİMİZ ZOR TUTUYORUM TEST PATLATMAMAK İÇİN GELİŞME SORMAYIN BİRDE 8 GÜN DEĞİL 888888 GÜN VAR SANKİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…