- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.523
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.281
Ne güzel unutmuştum ben yapıp yiyorum şimdi :) size de foto atayım mı :))Kizlar ben bir aydır deli gibi kısır yiyorum ama bu mevsim de tam kısır mevsimi çok severim bennn olsa da yesek yaaaa
Arada gelir yoklarız sizi
Kızlar bat 20 nisandı ama bugün regl oldumbenim umutlar mayısa kaldı. Zaten ilk denememizdi çok umudum yoktu açıkçası. 14 gün önce boş bıraktığımız günmüş, belki de ovulasyon testi kullanmak lazım. İnşallah diğer 20 nisanlardan güzel haberler gelir
Yav benide ekleyin mayısa bat 17 olucak sanırım@__ATALANTE
İnşallah mayısta güzel haberler alırız kızlar
Bende kan verdim bugün bat dundu dayanamadim:)) hadi hayırlısı
Beni de ekler misin?? Mayıs 5 benim batCanım mayıs topigini ben acacagım icin listeyi ben de tutuyorum bi yandanYazdım seni, konuyu acınca cagıracagım merak etme
Evet ben bişey görememiştim ama arkadaş kontrastla gördüğünü söylemişti dundu bat normalde sarkmaz diğer güne sabırsızlandım o yüzden:) haber ederim tabi canım güzel sonuçlar görürüm inşallahHadi hayırlı sonuçlar al inşallah canım senin idrar testinde de kontrast olunca çıkmıştı değil mi benimki gibi....ben cumaya kadar bekleyeceğim ama :)mutlaka paylaş bizimle sonucu
Canım herşey gönlünce olsun sonuçları bizimlede paylaş belirtilerin var mıEvet ben bişey görememiştim ama arkadaş kontrastla gördüğünü söylemişti dundu bat normalde sarkmaz diğer güne sabırsızlandım o yüzden:) haber ederim tabi canım güzel sonuçlar görürüm inşallah
Amin. Yok canim bi belirtim yok adet olacakmışım gibi sancım oluyor arada sonra geçiyor. Ilk hamileligimde de bi belirtim olmamıştı. Sonucu paylaşacam hayırlısı bakalımCanım herşey gönlünce olsun sonuçları bizimlede paylaş belirtilerin var mı
İnşallah hamişsindir canım benim batda yarın kasıklarımda ağrı var akıntım var göğüslerim hassas bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinAmin. Yok canim bi belirtim yok adet olacakmışım gibi sancım oluyor arada sonra geçiyor. Ilk hamileligimde de bi belirtim olmamıştı. Sonucu paylaşacam hayırlısı bakalım
Hadi hayırlısı canımm inşallah görmeyiz kırmızıları ikimiz de sen test yaptin mı hiçİnşallah hamişsindir canım benim batda yarın kasıklarımda ağrı var akıntım var göğüslerim hassas bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Yok canım yapmadım yapmama gerek kalmaz zaten yarın kırmızı kartı yerim kendimi boşuna ümitlendirmek istemiyorumHadi hayırlısı canımm inşallah görmeyiz kırmızıları ikimiz de sen test yaptin mı hiç
ayy vallaha canım istedi şöyle ekşili mekşilii süpper
Kızlarr yumurtlama bitti çalışmalar tamamlandı sıra beklemeye geldi bat 3 mayıs hadi bakalım:)
dün adet olmam gerekiyordu canımAdet günün ne zaman. Hergün artması gerekiyo galiba
dün adet olmam gerekiyordu canım2 gün sonra 2ye katlaması lazım canım 2 3 gun gecsın kan ver tekrar. adetin gecmiş miydi? gecmediyse ondanda düşük olablr
Bende az önce yedimm :)) kısır olsun hepsi benim olsunbenimde dün acayip canım cekti dün işten eve gider gitmez bir orduluk yaptım yedim
Kızlarr yumurtlama bitti çalışmalar tamamlandı sıra beklemeye geldi bat 3 mayıs hadi bakalım:)
ayy eşim bıktı artık kaçıyor Bi daha ne zaman yaklaşır bilmem:)))benmde 30 nisan 1 mayıs gibi.. bizimde pazar bitti calısmalar nadasa cekildikama arkdas dogru söylüyor çalışmayı bırakmamk lazım bu aksam yine çalışcaz ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?