2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar bişi sorcam bende kaşıntı yanma ya da akıntı yok ama ilişki sırasında kotu bir koku geliyor çok hafif. Bu enfeksiyon olabilir mi? Hamileliğe engel olur mu kafama takıldı?

canım enfeksiyonu bilmem ama benm bat yaklasınca genelde koku olur akıntını takip et akıntın kokuluysa idrar ver

Akıntım yok canım bakalım bu ay kırmızılar gelirse doktora giderim varsa ilaç verir en azından

Biraz ayrıntı bi soru olucak ama hesaplama yaparken ben ilk koyu lekelenmenin olduğu günü 1. Gün sayıyorum. Hesaplamayı da ona göre yapıyorum. Acaba o günü saymamak mı gerek:/

Kızlarr benim yumurtlamam geçti demiştim zaten ama bu ay yumurtlama akıntısı gelmedi. Yani yumurta çatlamamış olabilir mi? Batma hissettim ama akıntı gelmedi niyeyse? Her ay gelir mi bu akıntı mutlaka?

Kızlarr benim yumurtlamam geçti demiştim zaten ama bu ay yumurtlama akıntısı gelmedi. Yani yumurta çatlamamış olabilir mi? Batma hissettim ama akıntı gelmedi niyeyse? Her ay gelir mi bu akıntı mutlaka?
Bence belirtiler herkeste değişir. Bende hiç akıntı olmadı sadece sol kasigim ağrıdı. O gün doktor randevum vardı zaten yumurta çatladı mi diye bakacaktı. Sanırım çatladı ağrım var dedim. Sonra baktı ve doğru tahmin dedi. Kanda da ölçtüm catlamisti

Bence belirtiler herkeste değişir. Bende hiç akıntı olmadı sadece sol kasigim ağrıdı. O gün doktor randevum vardı zaten yumurta çatladı mi diye bakacaktı. Sanırım çatladı ağrım var dedim. Sonra baktı ve doğru tahmin dedi. Kanda da ölçtüm catlamisti
İnşallh hamile kalırsın canım :)

sağol canım. Peki normalde akıntın olur muydu? Ben takip etmiyordum oncesinde ama akıntım olurdu genelde.

Günaydınnnnn :rolleyes:
FB_IMG_1461215775070.jpg

hiç bir belirtim yok..şiddetli belim agriyor. hamiş degilim galiba sanmiyorum.:KK43: 29 nisan bat.. az kaldi ama belirtim yok.

Bazen akıntı olurdu ama hiç bir zaman takip.etmedim yumurtlama falan o yuzd3n o zaman mı oluyor onu da bilmiyorum canım. Ama internetten araştırdım. Akıntı ve
sağol canım. Peki normalde akıntın olur muydu? Ben takip etmiyordum oncesinde ama akıntım olurdu genelde.

sol yada sağ kasikta bazen de ikisinde de ağrı olur yazıyordu. Bend3 d3 sol kaşık da oldu öyle anladim

mrb kızlar ,

uzun zamandır giremedim , bir liste yapmıştık ,

gebe kalanlar var mı ? benm bat 27 nisandı . güncelleme yapıldı mı listeyi bulamadım acaba hangi sayfada kaldı

X