- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.542
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.261
Aynen benimde adet günüm cuma. Hiç belirti yok hamilelikle alakalı. Sivilcelerim çıktı adet olucam galibaay sonuna doğru böyle oluyor canım o ay içerisinde hamile olduğunu öğrenenler genelde hamile topiklerine gidiyor kırmızıları yiyenler de pek girmek istemiyor haliyle. bizim gibi ayın sonlarında bat'ı olanlar kalıyor bir tek.((
Aynen benimde adet günüm cuma. Hiç belirti yok hamilelikle alakalı. Sivilcelerim çıktı adet olucam galiba
Herşeyi bekliyoruz hayat böyle. Allahım ne zaman nasip etmişse o zaman kendi gelir ama biz sabredemiyoruz işte :)al benden de o kadar her tuvalete gittiğimde aha diyorum kesin bu sefer kırmızıları görücem stres yapınca gecikecek bende bişey var sanıcam bu gidişle.. beklemekle geçiyor dimi ömrümüz
Ben olsam hemen test yapardım. Dün bi midemden su geldi hemen test yaptım :)Kızlar merhaba benim bat günüm yarın bir haftadan beri afedersiniz ama kahverengi ve sarıya dönük akıntım vardı ama dünden beri yok denecek kadar az 2 günden beri ara ara midem de bulanıyor hamile olduğumu sanmıyorum aslında o kadar kafama da takmıyorum ama hayırlısı inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Ama negatif görmek beni çok üzecek o yüzden beklicem hem yarın kesin kırmızı kart yerim ben :)Ben olsam hemen test yapardım. Dün bi midemden su geldi hemen test yaptım :)
Adet günün ne zaman. Hergün artması gerekiyo galibakızlar benim deger 6 çıktı iki gün üst üste kan verdim 6 çıktı normal mi
Canım mayıs topigini ben acacagım icin listeyi ben de tutuyorum bi yandanYav benide ekleyin mayısa bat 17 olucak sanırım@__ATALANTE
İnşallah mayısta güzel haberler alırız kızlar
kızlar benim deger 6 çıktı iki gün üst üste kan verdim 6 çıktı normal mi
Canım mayıs topigini ben acacagım icin listeyi ben de tutuyorum bi yandanYazdım seni, konuyu acınca cagıracagım merak etme
Bana yalnız kalırsın gibi geliyo :) biz mayısa giderizkızlr bnm bat 30u yalnız kalmam burda demi
Bana yalnız kalırsın gibi geliyo :) biz mayısa gideriz
Arada bi uğrayıp bakarız ya hamiş varmı diye :)))banada tek kalırsın gibime geliyor en basidi ben regl olursam Temmuz'a kadar 2 ay mola vereceğimden buraya da pek girmem sanırsam...
Sende adet tarihini 1 mayıs diye değiştir mayısa gel :)aaaaa cok ayıppp anca beraber kanca beraberrr
Kızlarr yaaa canım çok kısır çekti :) hamilelik belirtisi olabilir mi :))) şaka şaka
aaaaa cok ayıppp anca beraber kanca beraberrr
Kizlar ben bir aydır deli gibi kısır yiyorum ama bu mevsim de tam kısır mevsimi çok severim bennn olsa da yesek yaaaa
Arada gelir yoklarız sizi