2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar bat 20 nisandı ama bugün regl oldum :KK43: benim umutlar mayısa kaldı. Zaten ilk denememizdi çok umudum yoktu açıkçası. 14 gün önce boş bıraktığımız günmüş, belki de ovulasyon testi kullanmak lazım. İnşallah diğer 20 nisanlardan güzel haberler gelir

inşallah canım benim :)

Yav benide ekleyin mayısa bat 17 olucak sanırım :KK17: @__ATALANTE
İnşallah mayısta güzel haberler alırız kızlar :KK200:

morordek konu açacak sanırım 2-3 güne mayıs ayı için :)

Hadi hayırlı sonuçlar al inşallah canım senin idrar testinde de kontrast olunca çıkmıştı değil mi benimki gibi....ben cumaya kadar bekleyeceğim ama :)mutlaka paylaş bizimle sonucu ☺️
Evet ben bişey görememiştim ama arkadaş kontrastla gördüğünü söylemişti dundu bat normalde sarkmaz diğer güne sabırsızlandım o yüzden:) haber ederim tabi canım güzel sonuçlar görürüm inşallah

Evet ben bişey görememiştim ama arkadaş kontrastla gördüğünü söylemişti dundu bat normalde sarkmaz diğer güne sabırsızlandım o yüzden:) haber ederim tabi canım güzel sonuçlar görürüm inşallah
Canım herşey gönlünce olsun sonuçları bizimlede paylaş belirtilerin var mı

Amin. Yok canim bi belirtim yok adet olacakmışım gibi sancım oluyor arada sonra geçiyor. Ilk hamileligimde de bi belirtim olmamıştı. Sonucu paylaşacam hayırlısı bakalım
İnşallah hamişsindir canım benim batda yarın kasıklarımda ağrı var akıntım var göğüslerim hassas bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

Kızlarr yumurtlama bitti çalışmalar tamamlandı sıra beklemeye geldi bat 3 mayıs hadi bakalım:)

benmde 30 nisan 1 mayıs gibi.. bizimde pazar bitti calısmalar nadasa cekildik :KK70: ama arkdas dogru söylüyor çalışmayı bırakmamk lazım bu aksam yine çalışcaz ne olur ne olmaz :KK70:

Kızlar bişi sorcam bende kaşıntı yanma ya da akıntı yok ama ilişki sırasında kotu bir koku geliyor çok hafif. Bu enfeksiyon olabilir mi? Hamileliğe engel olur mu kafama takıldı?

X