Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnşaAllah öyledir canım ama bu kadar da erken olabilir mi 😂 dün betam 3.78 çıktı acaba kendimi mi şartladım ama dün akşamdan beri mide bulantıları yaşıyorum bariz

Aa sen dün gece yazan kişiydi şimdi tanıdım 😁
Canım o kadar erken niye kan verdin dur bakim belki geç tutunma olmuştur kendini üzme bakalım dilerim sıkı sıkı tutunmuştur annesine 🤲💕👼

Oyyyyy yesin onu teyzesi maşallah tipki sana benziyor 🥰🥰🤣🤣🤲🤲🤭🤭 canım benim aynen hepimiz ayni yollardan geciyoruz ve birbirimizi çok iyi anliyoruz 🥰 Rabbim bunca yillik özlemden sonra doğumunu da göstersin Rabbim dualarım seninle kuzum 🤲🤲🤲
Hahah çok teşekkür ederim allah razısı olsun rabbim herkese bu yolda yardım etsin tek seferde tutmayı nasip etsin inşallah aminn 🥰🥰🥰🩷🩷🩷🙏🏻🙏🏻

Oh maaşallah ben 14. Güne kadar herhalde 20 tane filan test yaparım 10 tane de kan veririm herhalde 😆😆😆

Doktorum sıkı sıkı tembihledi idrara geç yansır sakın yapma ee 🧐 bunu duyan eşim bırakır mı ben test edeyim ama bende dedim yok doktorum diyor yapma okumuş adam 👨‍⚕️ bir bildiği vardır diyerekten hiç yapmadım 😂🤣

Amin canım allah razı olsun rabbim sanada en yakın zamanda uğraştırmadan hayırlı sonuçlar vermeyide nasip etsin rabbim kimseyi uğraştırmasın inşallah 🥰💋💋🩷

Canım benim çok teşekkür 😍 ederim güzel dileklerin için Rabbim kabul etsin inşallah çok Amin Allah razı olsun 🤲💕🥹

Ooo aşkım hoş geldin , nasıl geçti yolundamı her şey anlatttt 😍😍😍
1 saattir burda mesaj okuyorum hoşbuldum 🥰🥰🤣 bugünü anlatayım, sabah transferden önce aldığım intralipid serum bittikten sonra bademcik ağrısı gibi ağrı ve vücutta kizariklikla birlikte ateş basması başladı hemen alerji ignesi yapildi yarim saate düzeldim 🤦‍♀️🤦‍♀️ daha önceki tedavimde 12. Haftaya kadar kullandim bu tedavimde 3. Alışımdı neden böyle oldu anlamadık 🤷‍♀️🤷‍♀️ neyse sonra transfere girdim. Bir iyi uykular narkozu sonra yatağımda buldum kendimi 🥰🥰🥰 şimdi sıkıntısız çok şükür uzanıyorum. Sehirdisindan geldiğim için yarin sabah yola cikicam 🚗🚘 ilk 3 gün full yatış sonra normal hayatina dön ama eski tempoda değil dedi doktorum. Test günümü de 10 gün sonra dedi. Bende böyle durumlar kuzum 🥰🥰🥰 Rabbim bebişlerimizin bize sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲

Back
X