- 31 Ocak 2025
- 583
- 878
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
- #10.301
Yok canım benim hiç bi belirtiim yokkızlar bugün transfer hariç 6.günüm dün akşamdan beri midem çok bulanıyor ya sizlerde bulantı oldu mu hiç ilaçlar mı yapıyor acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım benim hiç bi belirtiim yokkızlar bugün transfer hariç 6.günüm dün akşamdan beri midem çok bulanıyor ya sizlerde bulantı oldu mu hiç ilaçlar mı yapıyor acaba
Aynen öyle kuzum ya inşallah tutunuyor minişlerimiz
Amaan yaaİnşallah kuzum
![]()
Evet kuzumCanım kanser taraması mı oluyor![]()
İnşaAllah öyledir canım ama bu kadar da erken olabilir miYok canım benim hiç bi belirtiim yokErken hamilelik belirtisi mi acabaa sendeki
![]()
Evet kuzum![]()
Çok özür dilerim canım benm gecende ben sana hatırlatmıştım bnm biran önce dr bulup vitamine başlamam lazımCanım benim sonlanmıştı 8.haftada gebeliğim o yüzden devam edemedim
İnşaAllah öyledir canım ama bu kadar da erken olabilir midün betam 3.78 çıktı acaba kendimi mi şartladım ama dün akşamdan beri mide bulantıları yaşıyorum bariz
Ay inşallah canım moralim çok bozulduSen ilaçlarını hergün düzenli al inşallah düşer zaten transferden önce kan testini tekrarlar onlar bakar düşmüş mü diye moralini bozma inşallah şifa olsun ilaçların Amin![]()
Aa sen dün gece yazan kişiydi şimdi tanıdım
Canım o kadar erken niye kan verdin dur bakim belki geç tutunma olmuştur kendini üzme bakalım dilerim sıkı sıkı tutunmuştur annesine![]()
Ay inşallah canım moralim çok bozuldu
Hahah çok teşekkür ederim allah razısı olsun rabbim herkese bu yolda yardım etsin tek seferde tutmayı nasip etsin inşallah aminnOyyyyy yesin onu teyzesi maşallah tipki sana benziyorcanım benim aynen hepimiz ayni yollardan geciyoruz ve birbirimizi çok iyi anliyoruz
Rabbim bunca yillik özlemden sonra doğumunu da göstersin Rabbim dualarım seninle kuzum
![]()
valla kurtlu gibi duramadım ben canım maalesef dün 5. Günümdü
Oh maaşallah ben 14. Güne kadar herhalde 20 tane filan test yaparım 10 tane de kan veririm herhaldeAh ah canım strese girmekten başka birşey değil ya ben bihteriniz transfer sonrası 14. Gün kan testine kadar bekledim![]()
Amin canım allah razı olsun rabbim sanada en yakın zamanda uğraştırmadan hayırlı sonuçlar vermeyide nasip etsin rabbim kimseyi uğraştırmasın inşallahMaşallahcanım sağlıcakla gelsin minik mucizen sağlıcakla vaktinde kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah
![]()
Oh maaşallah ben 14. Güne kadar herhalde 20 tane filan test yaparım 10 tane de kan veririm herhalde![]()
Amin canım allah razı olsun rabbim sanada en yakın zamanda uğraştırmadan hayırlı sonuçlar vermeyide nasip etsin rabbim kimseyi uğraştırmasın inşallah![]()
1 saattir burda mesaj okuyorum hoşbuldumOoo aşkım hoş geldin , nasıl geçti yolundamı her şey anlatttt![]()
Ahahahah e bizde öğrenceklerki uzmanlaşsınlar canım onlardaOpuyu uzman profesör yapıyor onda sıkıntı yok anestizi için sürekli öğrenci doktor yanlarında öğretiyorlar bende onlardan korkuyorum acemi davranıyorlar![]()
Oda olabilir tabiİnşaAllah öyledir canım ama bu kadar da erken olabilir midün betam 3.78 çıktı acaba kendimi mi şartladım ama dün akşamdan beri mide bulantıları yaşıyorum bariz
Ahahahah e bizde öğrenceklerki uzmanlaşsınlar canım onlarda![]()