- 7 Aralık 2015
- 625
- 771
- 33
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.041
idrar testi silikte olsa kaç gün önce çıkar ki
demekki bata yakın silikte olsa çıkmıyor benim de ayın 19 da adet olmam gerek geçmiyor günlerBen Bata 1 gün kala yaptım yani dün Negatifti hala adet olmadım beklemedeyim
Bende silik çizgi cıktı 2 gün önce ama gecen hafta erken gebelik yaptım negatif cıktı aldatıcı olabiliyor testleridrar testi silikte olsa kaç gün önce çıkar ki
Benim bat yarın bu sabah yaptım silik de olsa hicbirsey yok açık ve net tek çizgidemekki bata yakın silikte olsa çıkmıyor benim de ayın 19 da adet olmam gerek geçmiyor günler
Bende silik çizgi cıktı 2 gün önce ama gecen hafta erken gebelik yaptım negatif cıktı aldatıcı olabiliyor testler
keşke canım ya hepimizin pozitif çıksa ne güzel olurBenim bat yarın bu sabah yaptım silik de olsa hicbirsey yok açık ve net tek çizgi
Inşallah birazcık aldatır da hepimiz hooop hamile çıkarız
sen kan tahlili yaptın mı canımÇıkar göbek atarım valla bennn
Yok yaptırmadım idrar testinde silik çizgi bile yoktu yarın i beklemeyi düşünüyorum özel de haftasonu test yaparlar mi acaba?sen kan tahlili yaptın mı canım
kızlar ben çift çizgi gördüm
hayırlı olsun tatlımkızlar ben çift çizgi gördüm
Yok yaptırmadım idrar testinde silik çizgi bile yoktu yarın i beklemeyi düşünüyorum özel de haftasonu test yaparlar mi acaba?
Hayırlı olsun bize de fotoğraf atar misin :)))
Adetin gecikmiş miydi?
canımmmmmmmmm hayırlı olsunnnn :)
sağolun kızlar, darısı başınıza inşallahhayırlı olsun tatlım
inanmayacaksınız ama gerçekten hiç bir belirtim yokbelirtilerini anlatttttt
benimde pazar yada en geç pazartesi .. sabah test yaptım benimde negatiff ..benimde pztsi adet gunum. test yine nagatif(